Siirry verkkokauppaan »

VALMENNUSKESKUS

#TAVOITTEISTATOTTA

Valtakunnallinen valmennuskeskus Pajulahti kehittää kilpa- ja huippu-urheiluun liittyviä harjoitusolosuhteita, valmentajakoulutusta ja valmennusleiritystä. Pajulahdella on vahva rooli suomalaisen, kokonaisvaltaisen valmennusosaamisen kehittämisessä. Kilpa-ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU:n OKM:n toimeksiannosta tekemän valmennuskeskusarvioinnin perusteella Liikuntakeskus Pajulahdelle myönnettiin liikunnan koulutuskeskuksen ylläpitämislupaan erityinen huippu-urheilun koulutustehtävä: Tämä tarkoittaa huippu-urheilussa vaadittavan osaamisen ja asiantuntijapalveluiden kehittämistä ja jakamista liikunnan koulutuskeskusverkostossa sekä koko urheilun järjestelmissä.

Olympic Training Center

Marraskuusta 2015 lähtien Pajulahti on ollut virallisesti Suomen Olympiakomitean virallinen valmennuskeskus, Olympic Training Center. Pajulahti takaa kansainvälisen tason harjoitusolosuhteet valituille painopistelajeille ja niiden urheilijoille. Pajulahden tehtävä on auttaa urheilijoita saavuttamaan olympiaunelmansa tarjoamalla heille huippuluokan harjoitusolosuhteet.

 

#ASENNERATKAISEE

Paralympic Training Center

Liikuntakeskus Pajulahti on Suomen Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus, Paralympic Training Center. Paralympic Training Center tarjoaa vammaisurheilijoille ja valmentajille apua niin huippu-urheilun kehittämisessä kuin arkipäiväisessä työssä; harjoittelussa, opiskelussa, leirityksissä ja kisoissa.

 

Valmennuksen tueksi

Pajulahti tarjoaa myös urheilijan kasvua tukevaa koulutustoimintaa (yu:n eri lajien 8-9 lk precampit, lukio-opiskelun ja valmennuksen yhdistäminen, LPT-koulutus) ja valmennuksen tukitoimia; urheilijatestausta, harjoittelun seurantaa, erilaisia laboratoriopalveluita, lihashuoltoa ja ammattivalmentajien konsultointia.

#PUHTAASTIPARAS

Tietämättömyys ei saa olla syy dopingrikkomukseen. Siksi Pajulahden valmennuskeskus tarjoaa antidopingkoulutusta urheilijoille ja heidän lähipiirilleen, kuten valmentajille.

Varaa majoitus tästä