Urheiluakatemian johtoryhmä

PHUra:n toimintaa ohjaa johtoryhmä, jossa on edustajat alueen oppilaitoksista, valmennuskeskusista, Lahden kaupungista, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:stä sekä urheilijoista ja valmentajista.

 

Johtoryhmän kokoonpano:

Nimi Taho, jota edustaa Rooli johtoryhmässä
Ismo Hämäläinen Vierumäki puheenjohtaja
Mikko Levola Pajulahti jäsen
Kustaa Ylitalo Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry jäsen
Tero Matkaniemi Lahden lyseo / Lahden kaupunki jäsen
Pekka Merikanto Koulutuskeskus Salpaus jäsen
Tatu Saarinen Lahden Ammattikorkeakoulu jäsen
Markku Karjalainen Salpausselän peruskoulu jäsen
Vesa Petäjä valmentajat jäsen
Robert Bärlund urheilijat jäsen
Taru Kuoppa urheilijat jäsen
Mari Merenluoto Yliopistokampus jäsen

 

 

Johtoryhmän urheilijajäsenet

Moi! Olen Taru, 33-vuotias jousiampuja Lahdesta ja toimin johtoryhmän urheilijajäsenenä. Oma urheilutaustani on hyvin monipuolinen yksilö- ja joukkuelajeista, mutta urheilijanpolkuni kohti huippua ei ole ollut ihan perinteinen. Aloitin jousiammunnan 10-vuotiaana ja harrastin samalla muun muassa lentopalloa ja ratsastusta. Kipuilin 2000-luvun alussa täysi-ikäisyyden kynnyksellä useamman vuoden lopettamispäätöksen kanssa, jonka seurauksena oma urheilu-urani päättyi. Tai niin luulin, kunnes lähes 10-vuoden tauon jälkeen huomasin jälleen palon lajiin syttyneen ja sillä tiellä ollaan.

Päijät-Hämeen urheiluakatemia tekee hienoa työtä meidän urheilijoiden eteen ja on olemassa juuri meitä varten, jotta voimme paremmin keskittyä urheilu-uran rakentamiseen, kirkkaimman tavoittelemiseen ja suurien tunteiden välittämiseen.
Urheilijajäsenenä voin viedä urheilijoiden ajatuksia ja toiveita toiminnan kehittämisestä eteenpäin. Ollaan yhteyksissä!
-Taru”

”Moi! Olen 18-vuotias lahtelaisnuori ja olen toinen johtoryhmän urheilijajäsenistä. Yli kymmenen vuotta lajina on toiminut koripallo ja seuroina ovat nykyään Namika Lahti Juniorit sekä Lahti Basketball. Olen edustanut Suomea neljästi nuorten EM-kilpailuissa. Aiemmin olen myös harrastanut monipuolisesti muuta liikuntaa, kuten eri tanssilajeja, jalkapalloa ja uintia. Opiskelen tällä hetkellä Lahden Lyseon urheilulinjalla.

Käytän itsekin aktiivisesti PHUran tarjoamia palveluita, joten jos tulee huolia, toiveita tai ehdotuksia niihin liittyen, kannattaa ottaa yhteyttä.

-Robert”

Johtoryhmän valmentajajäsen

”Moi! Olen 32-vuotias Lahden Pelicansin A-nuorten päävalmentaja. Olen kotoisin Helsingin Lauttasaaresta, ja omaan monipuolisen junioriurheilutaustan jääkiekon, jalkapallon, koripallon ja purjehduksen parista. Lahteen päädyin Vierumäen kautta, jonne tulin ammattikorkeakouluun opiskelemaan valmennusta kymmenen vuotta sitten. Näiden viimeisen kymmenen vuoden ajan olen toiminut päijäthämäläisen jääkiekon parissa. Viimeiset 9 kautta olen valmentanut Lahdessa Kiekkoreippaassa ja Pelicansissa. Näistä viimeiset neljä kautta olen saanut tehdä valmennustyötä päätoimisesti.

Valmennukseen painottuneen liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi olen suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja suoritan parhaillaan valmennukseen painottuvaa ylempää liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkintoa.

Akatemian johtoryhmän valmentajajäsenenä haluan olla mukana kehittämässä viime vuonna aloitettua valmentajayhteisötoimintaa ja akatemian tarjoamaa valmentajakoulutusta. Keskustelen mielelläni valmennukseen liittyvistä asioista. Valmentajayhteisötoiminta on suuri voimavara kaikille Päijät-Hämeessä toimiville valmentajille. Tervetuloa mukaan!”

Terveisin,

Vesa Petäjä
Päävalmentaja
Pelicans A-nuoret

yhteystiedot: [email protected], puh. 0400 218 750