Siirry verkkokauppaan »

Urheiluakatemian johtoryhmä

PHUra:n toimintaa ohjaa johtoryhmä, jossa on edustajat alueen oppilaitoksista, valmennuskeskusista, Lahden kaupungista, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:stä sekä urheilijoista ja valmentajista.

 

Johtoryhmän kokoonpano:

NimiTaho, jota edustaaRooli johtoryhmässä
Tero KuorikoskiPajulahtipuheenjohtaja
Jukka TiikkajaVierumäkijäsen
Kustaa YlitaloPäijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ryjäsen
Tero MatkaniemiLahden lyseojäsen
Pekka MerikantoKoulutuskeskus Salpausjäsen
Tatu SaarinenLab-ammattikorkeakoulu Oyjäsen
Markku KarjalainenSalpausselän peruskoulujäsen
Vesa Petäjävalmentajatjäsen
Tuuli Liukkonenurheilijatjäsen
Taru Kuoppaurheilijatjäsen
Mari MerenluotoYliopistokampusjäsen

 

 

Johtoryhmän urheilijajäsenet

Moi! Olen Taru, 33-vuotias jousiampuja Lahdesta ja toimin johtoryhmän urheilijajäsenenä. Oma urheilutaustani on hyvin monipuolinen yksilö- ja joukkuelajeista, mutta urheilijanpolkuni kohti huippua ei ole ollut ihan perinteinen. Aloitin jousiammunnan 10-vuotiaana ja harrastin samalla muun muassa lentopalloa ja ratsastusta. Kipuilin 2000-luvun alussa täysi-ikäisyyden kynnyksellä useamman vuoden lopettamispäätöksen kanssa, jonka seurauksena oma urheilu-urani päättyi. Tai niin luulin, kunnes lähes 10-vuoden tauon jälkeen huomasin jälleen palon lajiin syttyneen ja sillä tiellä ollaan.

Päijät-Hämeen urheiluakatemia tekee hienoa työtä meidän urheilijoiden eteen ja on olemassa juuri meitä varten, jotta voimme paremmin keskittyä urheilu-uran rakentamiseen, kirkkaimman tavoittelemiseen ja suurien tunteiden välittämiseen.
Urheilijajäsenenä voin viedä urheilijoiden ajatuksia ja toiveita toiminnan kehittämisestä eteenpäin. Ollaan yhteyksissä!

-Taru”

”Moikka! Olen 18-vuotias maastohiihtäjä ja olen toinen johtoryhmän urheilijajäsenistä. Olen kotoisin Joutsasta ja edustan Joutsan Pommia, mutta muutin muutama vuosi sitten Lahteen opiskelemaan. Päädyin Lahden lyseon urheilulinjalle, koska se tarjosi mahdollisuuden harjoitella tosissaan ja samalla opiskella joustavasti. Harjoittelu on tuottanut tulosta ja viime kaudella mukaan tarttui SM-pronssi sekä tasaisia sijoituksia kärkikahdeksikkoon. Tästä on suunta vielä paljon ylöspäin! Urheilutaustaa minulta löytyy jalkapallon ja yleisurheilun parista sekä itse urheilijana, että myös valmentajan roolissa.

Päijät-Hämeen urheiluakatemian urheilijoille tarjoamat monipuoliset palvelut ovat erittäin tärkeitä ja käytän niitä itsekin paljon, joten jos tulee jotain kysyttävää, ideoita tai ihan mitä vain, niin tule rohkeasti nykäisemään hihasta tai laita vaikka viestiä!

-Tuuli”

Johtoryhmän valmentajajäsen

”Moi! Olen 32-vuotias Lahden Pelicansin A-nuorten päävalmentaja. Olen kotoisin Helsingin Lauttasaaresta, ja omaan monipuolisen junioriurheilutaustan jääkiekon, jalkapallon, koripallon ja purjehduksen parista. Lahteen päädyin Vierumäen kautta, jonne tulin ammattikorkeakouluun opiskelemaan valmennusta kymmenen vuotta sitten. Näiden viimeisen kymmenen vuoden ajan olen toiminut päijäthämäläisen jääkiekon parissa. Viimeiset 9 kautta olen valmentanut Lahdessa Kiekkoreippaassa ja Pelicansissa. Näistä viimeiset neljä kautta olen saanut tehdä valmennustyötä päätoimisesti.

Valmennukseen painottuneen liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi olen suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja suoritan parhaillaan valmennukseen painottuvaa ylempää liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkintoa.

Akatemian johtoryhmän valmentajajäsenenä haluan olla mukana kehittämässä viime vuonna aloitettua valmentajayhteisötoimintaa ja akatemian tarjoamaa valmentajakoulutusta. Keskustelen mielelläni valmennukseen liittyvistä asioista. Valmentajayhteisötoiminta on suuri voimavara kaikille Päijät-Hämeessä toimiville valmentajille. Tervetuloa mukaan!”

Terveisin,

Vesa Petäjä
Päävalmentaja
Pelicans A-nuoret

yhteystiedot: [email protected], puh. 0400 218 750

Varaa majoitus tästä