Siirry verkkokauppaan »

Urheiluakatemian johtoryhmä

PHUra:n toimintaa ohjaa johtoryhmä, jossa on edustajat alueen oppilaitoksista, valmennuskeskusista, Lahden kaupungista, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:stä sekä urheilijoista ja valmentajista.

 

Johtoryhmän kokoonpano:

NimiTaho, jota edustaaRooli johtoryhmässä
Tero KuorikoskiPajulahtipuheenjohtaja
Jukka TiikkajaVierumäkijäsen
Kustaa Ylitalo / Maippi SaloPäijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ryjäsen
Tero MatkaniemiLahden lyseojäsen
Pekka MerikantoKoulutuskeskus Salpausjäsen
Tatu SaarinenLAB-ammattikorkeakoulu Oyjäsen
Markku Karjalainen / Arto PulkkanenSalpausselän peruskoulujäsen
Petri Selkeevalmentajatjäsen
Taru Kuoppaurheilijatjäsen
Mari MerenluotoYliopistokampusjäsen, paikalla tarvittaessa

 

 

Johtoryhmän urheilijajäsen

Moi! Olen Taru, jousiampuja Lahdesta ja toimin johtoryhmän urheilijajäsenenä. Oma urheilutaustani on hyvin monipuolinen yksilö- ja joukkuelajeista, mutta urheilijanpolkuni kohti huippua ei ole ollut ihan perinteinen. Aloitin jousiammunnan 10-vuotiaana ja harrastin samalla muun muassa lentopalloa ja ratsastusta. Kipuilin 2000-luvun alussa täysi-ikäisyyden kynnyksellä useamman vuoden lopettamispäätöksen kanssa, jonka seurauksena oma urheilu-urani päättyi. Tai niin luulin, kunnes lähes 10-vuoden tauon jälkeen huomasin jälleen palon lajiin syttyneen ja sillä tiellä ollaan.

Päijät-Hämeen urheiluakatemia tekee hienoa työtä meidän urheilijoiden eteen ja on olemassa juuri meitä varten, jotta voimme paremmin keskittyä urheilu-uran rakentamiseen, kirkkaimman tavoittelemiseen ja suurien tunteiden välittämiseen.
Urheilijajäsenenä voin viedä urheilijoiden ajatuksia ja toiveita toiminnan kehittämisestä eteenpäin. Ollaan yhteyksissä!

-Taru”

Johtoryhmän valmentajajäsen

Olen liikunta-alan ammattilainen, valmennusvuosia on kertynyt tähän mennessä 27. Olen Nokialta kotoisin, jossa koripallo on iso laji. Koripalloharjoituksiin menin veljeni jalanjäljissä vuonna -77. Veljeni on ollut minulle tärkeä roolimalli ja valmennustehtävienkin pariin ajauduin hänen esimerkkiään seuraten. Nykyisin teen valmennustyötä yrittäjänä. Minulla on Euroopan koripalloliiton, FIBA Europen, korkein valmentajalisenssi. Olen myös kolmen lapsen isä.

Materiaalit

Varaa majoitus tästä