Siirry verkkokauppaan »

Urheiluakatemian johtoryhmä

PHUra:n toimintaa ohjaa johtoryhmä, jossa on edustajat alueen oppilaitoksista, valmennuskeskusista, Lahden kaupungista, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:stä sekä urheilijoista ja valmentajista.

 

Johtoryhmän kokoonpano:

NimiTaho, jota edustaaRooli johtoryhmässä
Tero KuorikoskiPajulahtipuheenjohtaja
Jukka TiikkajaVierumäkijäsen
Kustaa Ylitalo / Maippi SaloPäijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ryjäsen
Tero MatkaniemiLahden lyseojäsen
Pekka MerikantoKoulutuskeskus Salpausjäsen
Tatu SaarinenLAB-ammattikorkeakoulu Oyjäsen
Markku Karjalainen / Arto PulkkanenSalpausselän peruskoulujäsen
Petri Selkeevalmentajatjäsen
Taru Kuoppaurheilijatjäsen
Mari MerenluotoYliopistokampusjäsen, paikalla tarvittaessa

 

 

Johtoryhmän urheilijajäsenet

Moi! Olen Taru, jousiampuja Lahdesta ja toimin johtoryhmän urheilijajäsenenä. Oma urheilutaustani on hyvin monipuolinen yksilö- ja joukkuelajeista, mutta urheilijanpolkuni kohti huippua ei ole ollut ihan perinteinen. Aloitin jousiammunnan 10-vuotiaana ja harrastin samalla muun muassa lentopalloa ja ratsastusta. Kipuilin 2000-luvun alussa täysi-ikäisyyden kynnyksellä useamman vuoden lopettamispäätöksen kanssa, jonka seurauksena oma urheilu-urani päättyi. Tai niin luulin, kunnes lähes 10-vuoden tauon jälkeen huomasin jälleen palon lajiin syttyneen ja sillä tiellä ollaan.

Päijät-Hämeen urheiluakatemia tekee hienoa työtä meidän urheilijoiden eteen ja on olemassa juuri meitä varten, jotta voimme paremmin keskittyä urheilu-uran rakentamiseen, kirkkaimman tavoittelemiseen ja suurien tunteiden välittämiseen.
Urheilijajäsenenä voin viedä urheilijoiden ajatuksia ja toiveita toiminnan kehittämisestä eteenpäin. Ollaan yhteyksissä!

-Taru”

Johtoryhmän valmentajajäsen

Varaa majoitus tästä