Siirry verkkokauppaan »

Lääkäripalvelut akatemian kultatason urheilijoille

Lääkäripalveluita tarjoaa lääkärikeskus Mehiläinen. Edut saadakseen urheilijalla tulee olla urheilijakortti mukanaan lääkärissä asioidessaan. Kortti on merkki akatemian kultatason jäsenyydestä ja se tulee näyttää heti ilmoittautumisvaiheessa.

 

Jos urheilijan vakuutus ei korvaa lääkärikäyntiä, PHUra korvaa lääkäripalkkion. Urheilijalla tulee olla lajinsa urheilijavakuutus, josta lääkärikäynnin korvausta ensisijaisesti haetaan. Vasta sellaiset käynnit, mitkä eivät kuulu urheilijan vakuutuksen piiriin, voi PHUra korvata jälkikäteen. Urheilija voi käynnin ensin itse maksettuaan toimittaa akatemialle tositteet maksetusta lääkärikäynnistä sekä tilinumeron korvausta varten. PHUra:n korvaus koskee lääkärin vastaanottomaksua.

Kontaktit Mehiläiseen:

  • Yhteyshenkilönä Lahden Mehiläisessä on liikuntaklinikan vastuulääkäri Mika Liukkonen (040-8282103).
  • Urheilijan on mahdollista lähestyä lääkäriä sähköpostitse jos hänelle tulee jotain kysyttävää, mutta ei tiedä tarvitsisiko hänen käydä sen takia vastaanotolla. Urheilijoiden kysymyksiin vastaa lääkäri Mika Liukkonen osoitteessa [email protected]

Toimintamalli:

  • Suositeltu lääkäri akatemiaurheilijoille on liikuntaklinikan vastuulääkäri Mika Liukkonen.
  • Ajanvarauksen voi tehdä netissä Mehiläisen ajanvarausjärjestelmässä tai puhelimitse 01041400 tai OmaMehiläinen applikaation (app storesta) tai verkkoasiointipalvelun kautta.
Varaa majoitus tästä