Siirry verkkokauppaan »

Muut etuudet kultatason akatemiaurheilijoille

Lounaskortti

Kultatason urheilijoilla on oikeus edulliseen lounaaseen Lahden Diakonialaitoksen tiloissa ravintola Kivessä (Sibeliuksenkatu 6 B). Kiveen voi hankkia 10 kerran kortin, joka on voimassa arkisin lounasaikana klo 11-14. Urheilijat hankkivat 10-kortin suoraan ravintolasta hintaan 40 euroa. Edun saadakseen urheilijoiden tulee esittää urheilijakortti, kortissa tulee olla myös ajantasainen vuositarra.

Lisäravinne-etuus

Kultatason urheilijat saavat 15% alennuksen EBN Supplements oy:n nettikauppaan. Tarjolla on laaja valikoima mm. palautusjoumia ja lisäravinteita. Homma toimii niin, että nettikaupasta ostaessasi maksuvaiheessa kysytään alennuskoodia. Syötä koodikenttään PHUra, ja saat alennuksen. Alennus ei koske SELF Omninutrition Micro Whey Active 4 kg pakkausta, kaikki muut sivuston tuotteet kuuluvat alennuksen piiriin. Kaupoille pääset tästä.

Alennuksia urheiluvarusteissa

Intersport Valo tarjoaa kultatason urheilijoille 15% alennuksen liikkeen normaalihintaisista vaatteista, jalkineista ja tarvikkeista (kuntoilu/palloilu) poislukien elektroniikka ja Footbalance. Myös isommista ryhmätilauksista voidaan neuvotella alennusta. Alennuksen saadakseen tulee esittää urheiluakatemian urheilijakortti.

Adecco-yhteistyö (työnhakupalvelu)

Suomen Olympiakomitean, urheiluakatemioiden ja Adecco Finland Oy:n kesken on yhteistyösopimus, jonka tarkoituksena on auttaa urheilijoita löytämään urheilu-uraan sopivia työpaikkoja, mikäli työn tekemiselle urheilu-uran lomassa on tarvetta. Ole yhteyksissä toimistolle Johanaan ([email protected] / 0447638444), mikäli haluat lisätietoja.

Varaa majoitus tästä