Siirry verkkokauppaan »

Olosuhde-etuudet kultatson akatemiaurheilijoille

 

Lahden kaupungin uimahallit ja Suurhalli

Kultatason akatemiaurheilijat voivat käydä Lahden kaupungin uimahalleissa salilla ja/tai uimassa (sekä kesällä maauimalassa) urheilijakorttia näyttäen maksutta. Kortissa tulee olla kuluvan vuoden vuositarra.

Lahden kaupungin liikuntapaikoista kannattaa käydä lukemassa lisää kaupungin nettisivuilta. Sieltä löytyy tietoa esimerkiksi uimahallien aukioloajoista, lenkkimaastojen kartoista ja talvisin tietoa latujen kunnosta. Kannattaa huomioida myös Lotilan koulun punttisali, jonne pääsee ilmaiseksi, ja on melko hyvin urheilijan voimanhankintaa palveleva.

Kultatason urheilijat voivat halutessaan ostaa Lahden Suurhallin liikuntatilojen käyttöön oikeuttavan kortin. Kortin hinta on 50,50€/vuosi vuodelle 2019. PHUra maksaa korteista 30,50€, eli urheilijalle jää omavastuuosuutta 20€. Urheilija maksaa ensin itse kortin ja kuittia vastaan akatemia hyvittää tuon 30,50€ osuuden.  Suurhallikortin voi ostaa Lahden kaupungin liikuntatoimesta Jari Puikkoselta.

Hallista löytyy oivallisia tiloja monenlaiseen harjoitteluun, esim. voima-, nopeus-, loikkaharjoituksiin jne. Käy tutustumassa tiloihin, ja jos ne palvelevat sinua ja harjoitteluasi, kannattaa edullinen vuosikortti ilman muuta hankkia.

Stadionin alakerran juoksusuora lasketaan mukaan Suurhallitiloihin, eli sen hyödyntäminen omatoimiseen harjoitteluun edellyttää myös Suurhallikorttia.

 

Treenaaminen Pajulahdessa tai Vierumäellä

Kultatason akatemiaurheilijat saavat Pajulahden ja Vierumäen urheiluopistojen olosuhteiden käytöstä -50% alennuksen (1.7. lähtien). Etu koskee yksilöharjoittelua, jäähallien käyttö ei sisälly etuuteen. Kultatason jäsenkortti tulee esittää asioinnin yhteydessä ja siinä on oltava kuluvan vuoden vuositarra. Molemmilla opistoilla on varsin laadukkaat ja kattavat olosuhteet monipuoliseen harjoitteluun.

 

Maken Fitness Center

Kultatason urheilijat voivat ostaa Maken Fitness Centeristä:

  • kuukausikortin hintaan 40€/kk (klo 5-24)
  • 10 kerran kortin hintaan 40€

Maken Fitness Centerin henkilökunnalta voi kysyä myös mahdollisuutta ostaa edullisia lisäravinteita

Urheilijoiden tulee asioidessaan esittää urheilijakortti ja siinä on oltava kuluvan vuoden vuositarra. Urheilijakortin lisäksi on pyydettäessä esitettävä kuvallinen henkilöllisyystodistus.

 

EBN Areena

Kultatason urheilijoiden etuudet toiminnallisen harjoittelun salilta EBN Areenalta:

  • Kertakänti 5 €
  • Omatoimikortti 30 € /kk
  • 6 kk omatoimikortti hintaan 100 €
  • kuukausijäsenyyden (sisältää myös vedetyt tunnit) kuukausihintaan 50 €
  • -20 % alennuksen EBN AREENAN järjestämistä urheilija- ja valmentajakoulutuksista akatemiaurheilijoille ja heidän valmentajilleen
  • Vivobarefoot ja EBN Supplements -tuotteet 25 % alennuksella normaalihinnoista
  • 10 % alennus kaikista muista EBN AREENAN kaupan tuotteista

Urheilijoiden tulee asioidessaan esittää urheilijakortti ja siinä on oltava kuluvan vuoden vuositarra. Urheilijakortin lisäksi on pyydettäessä esitettävä kuvallinen henkilöllisyystodistus.

 

LAMK Sports

LAMK Sports tarjoaa kaikille PHUran kultatason urheilijoille liikuntapalveluja hintaan 30€ kaudelta (syyslukukausi ja kevätlukukausi erikseen). Palveluihin sisältyy Fellmannian kuntosalin käyttö ja ryhmäliikuntatunnit Fellmanniassa ja Kiveriönkadulla. Palvelun voit ostaa Felmannian kirjastosta PHUran urheilijakorttia näyttämällä. Lisätietoa LAMK Sportsista ja vaikkapa ryhmäliikuntatunneista löydät täältä.