Siirry verkkokauppaan »

Olosuhde-etuudet kultatason akatemiaurheilijoille

 

Lahden kaupungin uimahallit ja Suurhalli

Kultatason akatemiaurheilijat voivat käydä Lahden kaupungin uimahalleissa salilla ja/tai uimassa (sekä kesällä maauimalassa) urheilijakorttia näyttäen maksutta.

Lahden kaupungin liikuntapaikoista kannattaa käydä lukemassa lisää kaupungin nettisivuilta. Sieltä löytyy tietoa esimerkiksi uimahallien aukioloajoista, lenkkimaastojen kartoista ja talvisin tietoa latujen kunnosta. Kannattaa huomioida myös Lotilan koulun punttisali, jonne pääsee ilmaiseksi, ja on melko hyvin urheilijan voimanhankintaa palveleva.

Kultatason urheilijat voivat halutessaan ostaa Lahden Suurhallin liikuntatilojen käyttöön oikeuttavan kortin. Kortin hinta on 50,50€/vuosi vuodelle 2021. PHUra maksaa korteista 30,50€, eli urheilijalle jää omavastuuosuutta 20€. Urheilija maksaa ensin itse kortin ja kuittia vastaan akatemia hyvittää tuon 30,50€ osuuden.  Suurhallikortin voi ostaa Lahden kaupungin liikuntatoimesta Jari Puikkoselta.

Hallista löytyy oivallisia tiloja monenlaiseen harjoitteluun, esim. voima-, nopeus-, loikkaharjoituksiin jne. Käy tutustumassa tiloihin, ja jos ne palvelevat sinua ja harjoitteluasi, kannattaa edullinen vuosikortti ilman muuta hankkia.

Stadionin alakerran juoksusuora lasketaan mukaan Suurhallitiloihin, eli sen hyödyntäminen omatoimiseen harjoitteluun edellyttää myös Suurhallikorttia.

 

Treenaaminen Pajulahdessa tai Vierumäellä

Kultatason akatemiaurheilijat saavat Pajulahden ja Vierumäen urheiluopistojen olosuhteiden käytöstä -50% alennuksen. Etu koskee yksilöharjoittelua, jäähallien tai Vierumäen padel-kenttien käyttö ei sisälly etuuteen. Kultatason jäsenkortti tulee esittää asioinnin yhteydessä. Molemmilla opistoilla on varsin laadukkaat ja kattavat olosuhteet monipuoliseen harjoitteluun.

 

PWR Fit Center

Kultatason urheilijat voivat ostaa PWR Fit Centeristä (ent. Maken Fitness Center):

  • kuukausikortin hintaan 35€/kk
  • 10 kerran kortin hintaan 45€
  • kertakäynnin hintaan 5€

Urheilijoiden tulee asioidessaan esittää urheilijakortti ja siinä on oltava kuluvan vuoden vuositarra. Alennetut hinnat saa, kun ostaa kortin paikan päällä vastaanoton ollessa auki (ma-pe klo 10-19). Alennetuilla hinnoilla pystyy asioimaan myös netisssä verkkokaupassa, mikäli on ensin rekisteröitynyt asiakkaaksi lisätiedoilla ” PHUra:n kultatason urheilija”. PWR Fit Center sijaitsee osoitteessa Vesijärvenkatu 29 B, nettisivut löytyvät täältä.

PWR Fit Centerillä on palvelutarjonnassa myös Recovery Bootsit, joilla voi edistää palautumista. Lisätietoja täältä.

 

EBN Areena

Kultatason urheilijoiden etuudet toiminnallisen harjoittelun salilta EBN Areenalta (Hirsimetsäntie 17, 15200 Lahti):

  • Kertakänti 5 €
  • Omatoimikortti 30 € / kk
  • 6 kk omatoimikortti hintaan 100 €
  • 20 % alennus EBN AREENAN järjestämistä urheilija- ja valmentajakoulutuksista akatemiaurheilijoille ja heidän valmentajilleen
  • Vivobarefoot ja EBN Areenan kaupan tuotteet 10 % alennuksella normaalihinnoista

Urheilijoiden tulee asioidessaan esittää urheilijakortti ja siinä on oltava kuluvan vuoden vuositarra. Urheilijakortin lisäksi on pyydettäessä esitettävä kuvallinen henkilöllisyystodistus.

 

MOVEO Lahti

MOVEO Lahti on LAB-ammattikorkeakoulun liikuntapalvelukonsepti. MOVEO Lahti tarjoaa kaikille PHUran kultatason urheilijoille liikuntapalvelujen käytön maksutta. Palveluihin sisältyy Niemen kampuksen kuntosalin käyttö (Niemenkatu 73) ja ryhmäliikuntatunnit. Ryhmäliikuntatuntien kalenterin löydät täältä (toimipaikka MOVEO Lahti, tyyppi Ryhmäliikunta). Saadaksesi MOVEOn palvelut käyttöösi, ota yhteyttä Moveo Lahden yhteyshenkilöömme Markus Haloseen: markus.halon[email protected], 044-7085098. Moveo Lahdesta lisäinfoa löytyy myös Facebookista. 

Kun tagi ja ryhmäliikuntatarra on tilattu Markus Haloselta, ne voi hakea Niemenkatu 73:n aulapalveluista arkisin klo 8-16 välillä. Kampuksen ollessa kiinni, on kulku ovesta B2. Kuntosali on avaintagilla avoinna päivittäin klo 5-23. Ryhmäliikunnoista PHUralaisille avoinna ovat MOVEOn omat tunnit.  Tunneille ilmoittaudutaan avoinna24 järjestelmää käyttäen.
HUOM! Henkilökunnan tunnit ja palveluntuottajien tunnit (Riiot, rock the pole) eivät ole osa PHUran tuntitarjontaa.

Varaa majoitus tästä