Siirry verkkokauppaan »

Psyykkinen valmennus kultatason urheilijoille

Psyykkisen valmennuksen tavoitteena on urheilijan tukeminen kohti parempaa suoritusvarmuutta ja parempia tuloksia.  Psyykkinen valmennus on myös urheilijan hyvinvoinnin ja elämänhallinnan tukemista.  Parhaat tulokset saavutetaan yhteistyössä valmentajan kanssa.  
 
Urheiluakatemia maksaa urheilijan ensimmäisen käynnin kokonaan (á 80€) ja seuraavista käyntikerroista 60€, eli urheilijan omavastuuksi näistä käynneistä jää 20€.

Psyykkisen valmennuksen asiantuntijoina toimivat sertifioitu urheilupsykologi Päivi Frantsi ja psyykkisen valmennuksen asiantuntija Markus Arvaja.

Ota yhteyttä Päiviin tai Markukseen,  jos olet kiinnostunut kehittämään henkistä vahvuuttasi urheilijana.  Kukin valmennusprosessi räätälöidään erikseen urheilijan odotusten, tarpeiden ja tilanteen mukaan. 

Lisäksi on mahdollista saada apua ja neuvontaa kriisi- ja ongelmatilanteisiin, kuten loukkaantuminen, ylirasitustila, haitallinen  suoritusjännitys, syömis- tai uniongelmat. 
 
Lisätietoa psyykkisestä valmennuksesta Päivi Frantsilta puh: 040-7466654 / e-mail: [email protected] tai Markus Arvajalta puh: 050-3441132 / email: [email protected]
 


Varaa majoitus tästä