Ravintovalmennus kultatason akatemiaurheilijoille

Ravitsemusvalmennuksen tarkoituksena on auttaa urheilijaa ymmärtämään ja toteuttamaan oman lajin vaatimuksia tukevaa ruokavaliota. Kaiken keskiössä on oma arki ja siihen sopivien ravitsemusratkaisujen löytäminen.

Vastaanottokäynneillä voidaan tarkistella laajemmin urheilijan kokonaisruokavalion laatua, riittävää energian- ja ravintoaineiden saantia tai täsmennetysti esimerkiksi kehonkoostumukseen, palautumiseen tai suorituskykyyn liittyviä ravitsemuskysymyksiä. Ravitsemusasiantuntija voi auttaa myös esimerkiksi kisa- tai leiripäivien ateriarytmin suunnittelussa. Vastaanotolle voi tulla myös keskustelemaan arkiruokailuun liittyvistä haasteista ja hakemaan vastauksia kysymyksiin, kuten mikä on urheilijalle hyvä välipala tai mitä tulisi syödä harjoitusten jälkeen.

Ravitsemusvalmennuksen asiantuntijana toimii urheiluravitsemusasiantuntija, ETM, Mari Lahti.

Urheiluakatemia maksaa urheilijan ensimmäisen käynnin kokonaan ja seuraavista käyntikerroista urheilijan omavastuuksi jää 20€. Käyntikerran pituus on noin 45min ja tapaamisia voidaan järjestää kasvotusten (suositeltavin vaihtoehto) tai videoyhteyden välityksellä.

Ole yhteydessä suoraan Mariin ([email protected] / 040 755 4475) tai akatemian toimistoon Johannaan ([email protected] / 044 763 8444), jos haluat hyödyntää ravintoneuvontapalvelua.

Mikäli urheilija joutuu perumaan sovitun tapaamisen, se tulee tehdä viimeistään 2 vrk ennen sovittua tapaamista. Mikäli peruminen tehdään alle 2 vrk ennen sovittua tapaamista tai urheilija unohtaa tulla tapaamiseen, urheilijalta peritään 20€ omavastuuosuus.