Valmennuksen tuki kultatason akatemiaurheilijoille

Aleksi Toivosen valmennuspalvelut

Kultatason urheilijoilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista konsultaatiota harjoitusohjelmien laatimiseen tai apua treenien toteutukseen. Apua tarjoaa Aleksi Toivonen. Aleksi on itsekin huippu-urheilija, hänen lajinsa on vapaaottelu, Aleksilla on erityisosaamisena monipuolinen fysiikkaharjoitteluosaaminen. Aleksi voi tulla vetämään erilaisia ominaisuusharjoituksia tai antaa näkökulmiaan harjoitusohjelmiin. Palvelua käyttävän urheilijan henkilökohtainen valmentaja on sitoutettava prosessiin mukaan.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteys suoraan Aleksiin: [email protected] / 0456383851, tai toimistolle Johannaan: [email protected] / 0447638444.

 

Vierumäen ja Pajulahden henkilöstön konsultaatio

Vierumäen ja Pajulahden valmennuskeskukset toimivat tiiviissä yhteistössä Urheiluakatemian kanssa ja kultatason urheilijat voivat hyödyntää valmennuskeskusten henkilökuntaa halutessaan treenivinkkejä. Vierumäen ja Pajulahden valmennuskeskusten asiantuntevaa ja monipuolista henkilökuntaa voidaan tarvittaessa käyttää apuna esimerkiksi erilaisten ominaisuuksien harjoittelun konsultaatiossa. Ota yhteyttä toimistolle Johannaan, niin ratkotaan tilanne tapauskohtaisesti ([email protected] / 0447638444)

 

Testaus

Akatemiaurheilijoiden fyysisen kunnon testauspalveluita toteutetaan yhdessä Vierumäen ja Pajulahden valmennuskeskusten kanssa. Kultatasolaisille tarjotaan maksutta testejä seuraavasti: kestävyysurheilijoille tarjotaan maksutta suora mattotesti, muiden lajien urheilijoille tarjotaan kynnystesti tai tasotesti. Lisäksi vuosittain järjestetään muutamia massatestipäiviä, jolloin on mahdollisuus käydä maksutta tietyissä testipalveluissa. Ota yhteyttä toimistolle Johannaan mikäli haluat testauspalveluita valmennuksesi tueksi, niin ratkotaan tilanne tapauskohtaisesti ([email protected] / 0447638444).