Siirry verkkokauppaan »

Kamppailulajit

Pajulahti tarjoaa erinomaiset olosuhteet kamppailulajien tavoitteelliselle harjoittelulle. Nikula –hallin kamppailukeskuksen judo- ja karatealueiden lisäksi voidaan muihin tiloihin tarvittaessa rakentaa lisäalueita harjoittelulle ja kilpailuille. Nikulassa on myös monipuolinen välineistö oheisharjoitteluun, mm. Cross Training –rata.

Judo

Pajulahti on Judoliiton yhteistyökumppani ja toimii etenkin U18-ikäluokan maajoukkueleirityksen valmennuskeskuksena. Leirityksen lisäksi Pajulahti tarjoaa hyvät mahdollisuudet judoharjoittelun ja opiskelun yhdistämiseen yhteistyössä Päijät-Hämeen Urheiluakatemian kanssa. Akatemiavalmennuksesta vastaa moninkertainen Suomen mestari, kokenut arvokisaedustaja Jaana Sundberg. Lisäksi opistolla järjestetään Olympiakomitean valtakunnallinen yläkoululeiritys, jossa judo on yksi mukana olevista lajeista.

Karate

Karateliiton maajoukkuevalmennus on keskitetty pääosin Pajulahteen. Myös Karateliitto on kaudella 2017-2018 mukana Olympiakomitean yläkoululeirityksessä.

Harjoitustilat

Nikula-hallissa on loistavat olosuhteet judon lajiharjoitteluun. Hallissa on yhteensä 14m x 28m tatamia, joka on joustavaa ja sopii erittäin hyvin heittoharjoittelulle. Tarvittaessa mattopinta-alaa voidaan myös suurentaa isoja tapahtumia ja leirejä varten.

Muut tilat 

Pajulahdessa on oheisharjoittelutiloja kymmenille lajeille mm. tennis, sisäpalloilu, uinti. Tutustu lajeihin palveluiden liikuntatiloissa.

Perusleiripakettimme sisältää mm.

  • opistotason majoitus
  • täysihoito; aamupala, lounas ja päivällinen
  • harjoitustilat 2 x 1,5 tuntia päivä

Räätälöimme Teille leirikokonaisuuden toivomuksienne mukaan.

Varaa majoitus tästä