Siirry verkkokauppaan »

Pajulahti team

Osana Urheiluopistosäätiön ja Olympiakomitean sopimusta on perustettu olympiaurheilijoista koostuva Pajulahti-team. Kaikki Pajulahti-teamin jäsenet tähtäävät lajissaan seuraaviin olympialaisiin ja hyödyntävät säätiön omistaman Liikuntakeskus Pajulahden harjoittelumahdollisuuksia. Pajulahti-teamin urheilijat saavat kukin vuosittain 4 000 euron suuruisen apurahan valmennusrahastoonsa.

 

Katri Kakko – judo

Maajoukkue Judoka Katri Kakko on yksi Urheiluopistosäätiön Pajulahti-teamiläisistä, jonka unelmana silmissä kiiltävät vuoden 2020 olympialaiset sekä arvokisamenestys.

Pieniä vastoinkäymisiä viime vuonna kokenut Kakko pitää tämän kauden tärkeimpänä tavoitteena pääsevänsä takaisin omalle tasolleen. Hän uskoo pystyvänsä pistämään kampoihin oman sarjansa vastustajille. Myös kansainväliset mitalit ovat hänellä tähtäimessä.

Lassi Etelätalo – keihäänheitto

Viimeisin saavutus: vuoden 2019 Kalevan kisojen voitto.

Alisa Vainio – kestävyysjuoksu

Liisa Lilja – paratriathloni

paratriathlonisti. Ennen paratriathlon uraansa Liisa harrasti vammaisuintia edustaen Suomea sekä PM että EM-kilpailuissa. Liisalla on parauinnista useita Suomen mestaruuksia sekä kolme Suomen ennätystä.

Aleksi Ojala – 50 kilometrin kävely

Aleksilla on kilpakävelystä neljä henkilökohtaista aikuisten sarjan Suomen mestaruutta ja hän on edustanut Suomea 50 kilometrin kävelyssä MM-kisoissa sekä olympialaisissa.

Matti Suur-hamari – paralumilautailu

Paralumilautailija Matti Suur-Hamarin voitti Etelä-Korean Pyeongchangin paralympialaisissa kultaa parakrossissa sekä pronssia banked slalomissa.

Nea-Amanda Heinola – uinti

Vihti ja suomalainen huippu-uinti ovat kuuluneet yhteen jo vuosikymmeniä. Nea-Amanda Heinola on viimeisimpänä Pajulahti-teamiin liittynyt ja maamme lupaavimpiin nuoriin uimareihin lukeutuva. Hän on myös vuoden 2016 nuorten EM-pronssimitalisti 50 metrin vapaauinnissa. Heinolan taustajoukoista löytyy myös pitkän uran tehnyt valmentaja Esa Sievinen. Heinolan tavoitteet vuoden 2020 olympialaisten lisäksi ovat tällä kaudella SM-uinnit kesäkuussa  sekä aikuisten EM-kisarajojen rikkominen.

Simo Lipsanen – kolmiloikkaaja

Varaa majoitus tästä