Siirry verkkokauppaan »

Seiväshypyn Talvikarnevaalit

Seiväshypyn Talvikarnevaalit järjestetään perinteisesti Liikuntakeskus Pajulahdessa 13.-15.1.2023. Karnevaaleille kokoontuvat Suomen parhaat seiväshyppääjät sekä lajin parhaat valmentajat ja myös aktiiviuransa lopettaneet seiväshyppääjät ovat paikalla jakamassa oppejaan. Kansainvälistä väriä tuovat ulkomaiset seiväshyppääjät ja heidän valmentajansa. Talvikarnevaalit ovat kilpailu- ja koulutustapahtuma, johon kokoontuvat nuoret ja huippu-urheilijat harjoittelemaan, kilpailemaan sekä viettämään vapaa-aikaa.

Karnevaalit tarjoaa yli 10-vuotiaille opetusta seiväshypyn tekniikassa ja siihen liittyvässä oheisharjoittelussa. Liikuntakeskus Pajulahti tarjoaa hyvät seiväshypyn harjoitteluolosuhteet hyppääjien käyttöön. Talvikarnevaaleille on järjestetty neljät hyppypatjat. Hyppääjät pääsevät mm. kokeilemaan seiväshyppyä alamäki vauhdinottoradalla. Kouluttajina ovat lajin parhaat suomalaiset valmentajat ja entiset huiput.

Lauantaina 14.1.2023 klo 14.00 on ohjelmassa kahdeksatta kertaa järjestettävä Suomalaisen Seiväshypyn Hall of Fame -tapahtuma, joka tuo paikalle entisiä menestyviä seiväshyppääjiämme. Lauantaina järjestetään myös seiväshypyn talvikarnevaalien A-kilpailut klo 18.30 miesten ja naisten sarjassa. Kilpailuun osallistuu suomalaisia ja ulkomaalaisia seiväshyppääjiä.

Karnevaalien ohjelma sekä ajankohtaisia tiedotteita Pajulahden Seiväshypyn Talvikarnevaalien Facebook-sivulla.

Ilmoittautuminen karnevaaleille

Ilmoittaudu viimeistään ma 2.1.2023 mennessä tämän ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoita osallistumisen yhteydessä osallistujan nimi, ikä sekä laskutusosoite (HUOM! Alle 18-vuotiaalla huoltajan tiedot). Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jälki-ilmoittautumisesta perimme 10 euron laskutuslisän.

Hinta

Karnevaalileirin osallistumismaksu on yli 16-vuotiailta 184 €/hlö ja 6-16-vuotiailta 172 €/hlö. Hinta sisältää 2 vrk huonemajoituksen, täysihoitoateriat (aamupala, lounas ja päivällinen) opetuksen sekä kilpailumaksun (kaksi kilpailua). Iltapala sisältyy hintaan.

Kilpailumaksu ei-leiriläisiltä on 25 €/kilpailu ja se maksetaan tapahtumapaikalla.

Leiriläinen, ota mukaan:

  • urheiluasu, verkkarit, piikkarit, lenkkikengät
  • vapaa-ajan asu, uima-asu
  • peseytymisvälineet
  • urheilumieltä

Kilpailuohjelma

Perjantaina 13.1.

Seiväskarnevaalit, nuorten sarjat
Paikka: Pajulahti-halli, Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola klo 15.00
Sarjat:  T/P 11-13,15, N/M 35-60.

Seiväskarnevaalit, vanhempien sarjat
Paikka: Pajulahti-halli, Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola klo 18.30
Sarjat:  M B-kilpailu, M17-22 , N17-22,

Lauantai 14.1.

Seiväskarnevaalit, pääkilpailut
Paikka: Pajulahti-halli, Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola klo 18.30
Sarjat: M/N A-kilpailu

Sunnuntai 15.1.

Seiväskarnevaalit, nuorten sarjat
Paikka: Pajulahti-halli, Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola klo 10.00
Sarjat: T/P 11-13,15, 17

Ilmoittautuminen kilpailuihin

7.1.2023 mennessä www.kilpailukalenteri.fi. HUOM! Myös majoittuvien tulee ilmoittautua kilpailuihin!

Varaa majoitus tästä