Siirry verkkokauppaan »

Voima- ja nopeustestaus

Mistä tiedät, että urheilija kehittyy?

Voima- ja nopeustestaus yksikön palveluihin kuuluu laaja valikoima testejä, joilla voimme testata sekä teholajien yksittäisiä urheilijoita että eri joukkuelajien joukkuetta. Nopeus- ja voimatestauksesta vastaa Pajulahdessa Nikke Vilmi. Tarpeen mukaan apuna ovat Pajulahden omat ammattitaitoiset liikunta-alan opiskelijat ja tietysti kestävyystestauksen henkilökunta. Meiltä löytyy mm. tekniikka-analyysiä, erilaisia voimatestejä, nopeustestejä, anaerobisen suorituskyvyn testejä ja moniin lajeihin valmiiksi rakennettuja testipatteristoja. Näitä testipaketteja kehitetään jatkuvasti lajiliittojen, seurojen, sekä muiden urheiluopistojen kanssa. Testit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille urheilijoille.

Testauksen suunnittelussa ole yhteydessä Nikke Vilmiin. Tarpeen tullen rakennamme juuri teille sopivimman ja lajiominaisuuksia parhaiten palvelevan testipaketin! Alta löydät esimerkkejä testeistä ja testipaketista.

Tutustu täältä kuntotestauksen hinnastoomme.

Voima- ja nopeustestit

Voima- ja nopeusominaisuuksien testausta varten Pajulahdesta löytyy erilaisia laitteistoa, joiden avulla ominaisuuksia saadaan laadukkaasti mitattua.

Anaerobisen suorituskyvyn testit

Anaerobisen suorituskyvyn testeillä tarkoitetaan esim. MART-testiä tai teholajien tasotestejä (esim. 3 x 3 x 300 m), joilla voidaan kuvata kestävyysurheilijoiden hermo-lihasjärjestelmän toimintakapasiteettia ja nopeuskestävyyslajien urheilijoiden anaerobista kapasiteettia, tehoa ja taloudellisuutta.

Tekniikka-analyysit

Tarjoamme yleisurheilulajien tekniikka-analyysiä high-speed-kameralla ja asiantuntijakommenteilla.

Joukkuelajien ominaisuustestit

Esimerkki joukkueen testipaketista päivän aikana:

• antropometria
• räjähtävä voima: kontaktimattohypyt (+lisäpainoilla)
• nopeus: 20/30m valokennoilla
• voima: isometrisen maksimivoiman mittaukset
• kestävyys: valojänistesti juosten / polkupyöräergometritesti uupumukseen
• liikkuvuustestit
• lihaskestävyys: lihaskuntotesti (kenttätestinä)

Palvelemme monipuolisesti testeissä

Nopeus- ja voimatestien lisäksi sinua saattavat kiinnostaa tarkemmin kestävyystestit. Jos etsit puolestaan yrityksellesi sopivaa ryhmätestausta tai olet liikuntaharrastuksen kanssa alussa, katso meidän terveyskuntotestien tarjonta.

Varaa majoitus tästä