Terveyskuntotestit

Terveyskuntotestauksen palveluihin kuuluu monipuolisia testejä kartoittamaan sinun, yrityksesi tai kaveriporukkasi hyvinvointia. Meiltä löytyy erilaisia pakettaja joilla kartoittaa kuntoa monipuolisesti. Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme toteuttavat testausta yhdessä testauksen ammattilaisten kanssa. Kysy tarjousta Tyhy-päivään, polttareihin tai vaikka kaverille lahjaksi! Testauksen voi sisällyttää Pajulahdessa vietettyyn lomaan tai tulla ihan vain testauttamaan kuntoaan.

Monipuolisia testipaketteja

Terveyskuntotestausasemalla suoritetaan monipuolisia testauksia. Suosittelemme testipakettejamme, niiden avulla pystymme kartoittamaan monipuolisesti niin aktiivisesti liikkuvien kuin liikkumista aloittavien henkilöiden kuntoa.

Testipaketti 1 sisältää lihaskuntotestin sekä polkupyöräergometritestin.

Testipaketti 2 sisältää Inbody-kehonkoostumusmittauksen, lihaskunto- ja liikkuvuustestin sekä kestävyyskuntoa kartoittavan polkupyöräergometrin.

Testit ovat suunnattu pääasiassa kuntoilijoille, kilpakuntoilijoita ja urheilijoita palvelee kestävyys- sekä voima- ja nopeustestaustiimimme.

Lisämotivaatiota terveellisiin elämäntapoihin?

Inbody –mittaus on helppo ja nopea tutkimus, jonka avulla saat kattavan kuvan siitä, mistä kehosi koostuu. Tulos kertoo mm. rasvan ja lihasten osuuden kehonpainosta, nestetasapainon, vatsaontelossa sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän ja perusaineenvaihdunnan. Mittaustulosta voidaan hyödyntää esimerkiksi yksilöllisen kunto-ohjelman laatimiseen ja elintapamuutosten vaikutusten seurantaan. InBody-mittauksia voidaan tehdä myös isoille asiakasryhmille laadukkaasti ja nopeasti.

Hinta 30 euroa / henkilö 

Löytyykö luustostasi lujuutta?

Luukato alkaa usein huomaamatta, ja se saatetaan havaita vasta luun murtuessa. Jokainen voi itse vaikuttaa luuston kuntoon kiinnittämällä huomiota D-vitamiinin ja kalsiumin saantiin sekä liikuntaan. Luun tiheyttä ja murtumariskiä voidaan mitata matalataajuiseen ultraääneen perustuvan OsCare SonoTM -osteoporoosin seulontalaiteen avulla. Värttinäluusta tehtävä mittaus on helppo ja nopea toteuttaa. Mittaustuloksesta selviää onko luun lujuudessa poikkeamaa, ja sitä voidaan käyttää muiden riskitekijöiden ohella osteoporoosin ja muiden luun tiheyttä pienentävien terveydellisten tilojen diagnosoinnin apuna.

Hinta 30 euroa / henkilö