Valtteri Bottas Duathlon

Järjestyksessään toinen Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään sunnuntaina 19.8.2018 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Luvassa on jälleen liikunnan riemua perheiden kesken, keskinäistä kilvoittelua miesten ja naisten sarjassa ja hyvää fiilistä.

Valtteri Bottas Duathlon on vauhdikas ja liikunnallinen päivä koko perheelle. Perheduathloniin voi osallistua 2-3 henkilön joukkueissa ja tapahtumatorilla yhteistyökumppanimme pitävät huolen, että tekemistä riittää kaikille. Katso ohjelma ja tule mukaan – ohjelma päivittyy!

09.00 Kisainfo avautuu
10.00 Kumppanitori avautuu
10.30 Mimi & Kuku esiintymislavalla
11.00 Ilpo Kaikkonen esiintymislavalla
11.45 Tunturin alkuverryttely, Janni Hussi
12.00 Perhesarjan lähtö
13.00 Mimi & Kuku esiintymislavalla
13.30 Ilpo Kaikkonen esiintymislavalla
13.45 Tunturin alkuverryttely, Janni Hussi
14.00 Miesten ja naisten sarjan lähtö
n. 16.15 palkintojenjako
18.00 tapahtuma päättyy

 • Tunturi – sähköpyörien koeajoa ja tuotteita esillä. Uutuutena mm. juniorikokoinen vuoden 2018 Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -pyörä. Kaikkien Tunturin osastolla käyneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yksi VBD-junioripyörä. Katso lisätietoja pyörästä.Lisäksi Janni Hussi vetää reippaan alkuverryttelyn ennen duathlonin lähtöjä klo 11.45 ja 13.45.
 • Lehtimäki – Ilmainen bussikuljetus Lahti-Nastola-Lahti ja edullinen 7 euron meno-paluu kuljetus Helsingistä Pajulahteen ja takaisin. Varaa paikkasi etukäteen täällä ja tule mukaan!
 • Dinox –  Temppuilurata lapsille
 • Pajulahti – Puuha-alueella mm. iso temppupatja. Pajulahden opiskelijat ohjaavat.
 • Westpro -Paras kisatuuletus -kilpailu. Tästä pian lisää!
 • Kemppi – Kasvomaalausta, hauska hitsauskonepeli
 • Ilta-Sanomat – Onnenpyörä
 • Mercedes-Benz – Uudet automallit esillä
 • Printscorpio – VBD-tuotteita myynnissä
 • Ovella – esillä erilaisia säilytysratkaisuja pyörille ja jaossa satulasuojia
 • Kanresta – alueen ravintolapalvelut
 • AKK – Flying Finn Kartingrata

 

 

KILPAILUINFO

Järjestyksessään toinen Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään sunnuntaina 19.8.2018 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Luvassa on jälleen liikunnan riemua perheiden kesken, keskinäistä kilvoittelua miesten ja naisten sarjassa ja hyvää fiilistä. Ilmoittaudu Valtteri Bottas Duathlon 2018 -tapahtumaan. Viimeinen ennakkoilmoittautumispäivä on 15.8.2018. Jälki-ilmoittautuminen tapahtumaan onnistuu vielä tapahtumapäivänä infopisteessä.

Matkat
5 km juoksu + 20 km maastopyöräily + 3 km juoksu.
Family Duathlon: 1,5 km juoksu + 5 km maastopyöräily + 1,5 km juoksu

Huom! Minuutin aikasakko roskaajalle
Lisäsimme kilpailusääntöihimme uuden kilpailusäännön. 1 minuutin aikasakko jokaisesta luontoon heitetystä roskasta. Tällä säännöllä tapahtuma haluaa kantaa oman kortensa kekoon puhtaamman luonnon puolesta. Lue täältä lisää. #Eimaahanvaantaskuun #vb77

Sarjat ja aikataulut
Family Duathlon: 1,5km/5km/1,5km. Lähtö klo 12.
Duathlon, miehet:  5km/20km/3km. Lähtö klo 14.
Duathlon, naiset: 5km/20km/3km. Lähtö klo 14.

Family Duathlon kilpaillaan 2-3 henkisin joukkuein, joista vähintään yhden on oltava 16 vuotta tai nuorempi. Jokainen osuus on yksilösuoritus, ts. radalla on joukkueesta aina yksi jäsen. Kaksijäsenisessä joukkuessa toinen kilpailijoista suorittaa molemmat juoksuosuudet toisen pyöräillessä. Kolmijäsenisessä joukkueessa jokaisella on oma osuutensa. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava kuka kilpailee milläkin osuudella.

Osanottomaksu
Miehet ja naiset 77 eur
Family Duathlon 20 eur

 • Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -osanottomaksu sisältää: kilpailumateriaalin, laadukkaan teknisen kilpailupaidan, ruokailun, ajanoton, online-tulospalvelun ja kilpailunaikaisen juomahuollon.
 • Family Duathlon osallistuminen sisältää ajanoton, kilpailumateriaalin, tulospalvelun sekä huollon.

Tule mukaan tekemään hyvää – osallistumismaksuilla jaamme hyvää mieltä lapsille! Vuonna 2017 jaoimme 10 000 euroa Starlight-järjestölle.

Tarvittavat välineet
Säänmukainen vaatetus, maasto/hybridipyörä, pyöräilykypärä. Huom! Pyöräilykypärä on pakollinen varustus. 

Palkinnot
Miehet: 1. palkinto 500 €   2. palkinto 300 €   3. palkinto 200 €, tuotepalkinnot kolmelle parhaalle.
Naiset: 1. palkinto 500 €   2.  palkinto 300 €   3. palkinto 200 €, tuotepalkinnot kolmelle parhaalle.
Family Duathlon: Valtteri Bottas Duathlon -tuotepalkintoja 3 parhaalle. Lisäksi arvotaan Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -junioripyörä kaikkien perhesarjaan osallistuneiden kesken. Käy katsomassa pyörän lisätiedot.

Molempien sarjojen palkintojenjako on noin klo 16.00, kun kaikki kilpailijat ovat saapuneet maaliin.

Aikataulu
Kisainfo avoinna kisapäivänä 19.8.2018 klo 9.00 – 16.00, tapahtumakeskus, nurmikenttä. Family Duathlon klo 12.00 Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi klo 14.00

Tapahtumakeskus
Tapahtumakeskuksena toimii Liikuntakeskus Pajulahden nurmikenttä. Lähtö, uudelle kierrokselle lähdöt, vaihto juoksusta pyöräilyyn ja takaisin juoksuun sekä maalialue sijoittuvat kaikki kenttäalueelle. Katso aluekartta.

Tarvitsetko pyörän lainaksi?
Lahden Polkupyörähuolto hoitaa polkupyörien vuokrauksen Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -tapahtumassa. Vuokraus maksaa 100 euroa / pyörä (sis. Alv) ja se maksetaan ennakkoon. Vuokrahinta sisältää sopivan pyörän asiakkaalle, pyörän kisakuntoon laiton, toimituksen ja noudon pois Pajulahdesta. Varaukset sähköpostilla hyvissä ajoin, viimeistään 31.7.2018: [email protected]
Vakuutuksen omavastuu on 500 euroa. Lisämaksusta ostettavissa kypärä, lukkopolkimet, ajokengät ym. Lue lisää: http://www.pyorakauppa.fi/

Kilpailun järjestäjä
Oikea Reitti Oy, Mikko Reitti, [email protected], 044-5805455

Tulokset
Kilpailussa on käytössä online-tulosseuranta. Linkki lisätään duathlonin sivuille heti, kun osallistujalistat on saatu päivitettyä.