Siirry verkkokauppaan »

Valtteri Bottas Duathlon

Valtteri Bottas Duathlon -maastoduathlon järjestetään kuvankauniissa Pajulahden maisemissa jo neljännen kerran.  Ilmoittautuminen sunnuntaina 22.8. käytävään Duathlon kilpailuun on avoinna. Lisätietoa kilpailusta sekä ilmoittautumisesta alta. Tule haastamaan itsesi ja lähde mukaan kilpailuun joko yksin, perheen tai kavereiden kanssa. Duathlon kilpailu tarjoaa taatusti haastetta myös kovakuntoisille kavereille mutta sopii hyvin myös vähemmän urheileville.

Ohjelmaa koko perheelle. Sunnuntai 22.8. on täynnä liikunnallista ohjelmaa koko perheelle. Vaikka et osallistuisi duathlon kilpailuun on tapahtumassa tarjolla myös paljon muuta aktiviteettia. Tule perheen tai ystävien kanssa viettämään vuoden hauskin ja monipuolisin liikunnallinen sunnuntai Pajulahteen.

Tapahtuman ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.

 

 


Vuosittain kuvankauniissa Pajulahden maisemissa järjestettävä maastoduathlon Valtteri Bottas Duathlon 

 

  • Aika: 22.8.2021
  • Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167
  • Matkat: miehet & naiset & joukkueet 5 km juoksu + 20 km maastopyöräily + 3 km juoksu.
  • Family Duathlon: 1,5 km juoksu + 5 km maastopyöräily + 1,5 km juoksu

KILPAILUINFO

Järjestyksessään neljäs Valtteri Bottas Duathlon järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa.

Ilmoittautuminen ja hinnat 2021
Ilmoittautuminen on avoinna. Ilmoittaudu tästä
Hintaporras 1 (3.12-31.12.) Duathlon kaksi yhden hinnalla 77€, Joukkue Duathlon 120€/joukkue
Hintaporras 2 (1.1.-31.5.) Duathlon 50€, Joukkue Duathlon 150€
Hintaporras 3 (1.6.-20.8.) Duathlon 77€, Joukkue Duathlon 210€
Perheduathon 20€ koko ajan.

Ennakkoilmoittautuminen on mahdollista maksaa myös seuraavilla maksuvälineillä: liikuntaseteli, Smartum, Edenred ja ePassi (paperiset tai verkkomaksu). Käyttäessäsi näitä maksutapoja maksu vahvistetaan maksun/seteleiden tultua perille. Verkkomaksussa valitse maksun saajaksi Oikea Reitti Oy ja paperiset liikuntasetelit tulee lähettää osoitteeseen: Oikea Reitti Oy, Haapainojantie 4-6 A 5, 16900 Lammi.

Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä on myös mahdollista kisapäivänä hintaan 85 € naiset & miehet, perhedeuathlon 30 € ja joukkueduathlon 250 €. Maksu joko käteisellä tai pankkikortilla info-teltalla.

Valtteri Bottas Duathlon -osanottomaksu (naiset, miehet, joukkueet) sisältää: kilpailumateriaalin, laadukkaan teknisen kilpailupaidan, ruokailun, ajanoton, online-tulospalvelun ja kilpailunaikaisen juomahuollon.

Perheduathlon osallistuminen sisältää ajanoton, kilpailumateriaalin, tulospalvelun sekä huollon.

Matkat
Naiset, miehet ja joukkueet: 5 km juoksu + 20 km maastopyöräily + 3 km juoksu.
Family Duathlon: 1,5 km juoksu + 5 km maastopyöräily + 1,5 km juoksu

Sarjat ja aikataulut
Mini Valtteri Bottas Duathlon: 200 m.
Perheduathlon: 1,5km/5km/1,5km.
Duathlon, miehet:  5km/20km/3km.
Duathlon, naiset: 5km/20km/3km.
Duathlon, joukkueet: 5km/20km/3km.

Mini Valtteri Bottas Duathlon 
Kaikki alle 7-vuotiaat voivat osallistua. Juoksumatka nurmikentällä noin 200 metriä.  Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, kuuluttaja kuuluttaa kaikki halukkaat viivalle. Äiti, isä tai muu aikuinen voi juosta matkan yhdessä lapsen kanssa, jos lähtijöitä on paljon, lähtöä porrastetaan. Olethan ajoissa paikalla! Kaikki osallistujat saavat Mini Valtteri Bottas Duathlon -mitalin kaulaan!

Perheduathlon kilpaillaan 2-3 henkisin joukkuein, joista vähintään yhden on oltava 16 vuotta tai nuorempi. Jokainen osuus on yksilösuoritus, ts. radalla on joukkueesta aina yksi jäsen. Pienen lapsen kanssa voi aikuinen juosta mukana. Kaksijäsenisessä joukkueessa toinen kilpailijoista suorittaa molemmat juoksuosuudet toisen pyöräillessä. Kolmijäsenisessä joukkueessa jokaisella on oma osuutensa. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava kuka kilpailee milläkin osuudella.

Joukkueduathlon kilpaillaan samoilla säännöillä kuin perheduathlon; poikkeuksena ei ikärajoitusta joukkueduathlonissa ja matkat ovat 5 km/20km/3km.

 

Varaa majoitus tästä