Siirry verkkokauppaan »

Valtteri Bottas Duathlon

Valtteri Bottas Duathlon siirtyy vuoteen 2021

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi on tullut yhdessä kumppaniensa kanssa ratkaisuun siirtää tapahtuman järjestelyt suoraan vuoteen 2021.

Valtteri Bottas on luonnollisesti asiasta pahoillaan, mutta kannustaa kaikkia pitämään mielen korkealla, ulkoilemaan ja kuntoilemaan turvallisesti yleisiä ohjeita noudattaen.
”Kun maaliskuussa vedin ajohaalareita päälle Australiassa en tajunnut vielä koronatilanteen laajuutta. Itselleni terveys on tärkein asia kaikista ja en ole koskaan valmis leikkimään omalla tai muiden terveyden kustannuksella. Kävimme keskusteluja suoraan kumppanien ja tuotannon kanssa ja olen iloinen, että löydettiin kaikkien kanssa yhteinen sävel, jonka seurauksena siirrymme suoraan suunnittelemaan 2021 Valtteri Bottas Duathlonia.”- Kertoo omaan kauteensa valmistautuva Valtteri Bottas

Tapahtuma tulee ottamaan yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin ja kertomaan mahdollisesta ilmoittautumismaksun palautuksesta tai ilmoittautumisen siirrosta vuodelle 2021.

Kiitokset – ensi vuonna nähdään taas!

Kiitokset tapahtumajärjestäjien puolesta kaikille asian osaisille ja kumppaneille ymmärryksestä. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran siis 2021 elokuussa; tarkka päivämäärä ratkeaa syksyn aikana, mutta sama elokuun viikonloppu (21.-22.8.2021) on alustavasti merkitty kalenteriin.

 

Lue lisää oheisesta tiedotteesta

 

 


Vuosittain kuvankauniissa Pajulahden maisemissa järjestettävä maastoduathlon Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi

 

  • Aika: Elokuu 2021
  • Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167
  • Matkat: miehet & naiset & joukkueet 5 km juoksu + 20 km maastopyöräily + 3 km juoksu.
  • Family Duathlon: 1,5 km juoksu + 5 km maastopyöräily + 1,5 km juoksu

KILPAILUINFO

Järjestyksessään neljäs Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa.

Ilmoittautuminen ja hinnat 2020 ****Huomioithan että vuoden 2020 tapahtuma on peruttu. Vuoden 2021 osalta infoa tulee myöhemmin****
Hintaporras 1 (1.1-31.3.) Duathlon 50€, Joukkue Duathlon 120€
Hintaporras 2 (1.4.-31.7.) Duathlon 62€, Joukkue Duathlon 150€
Hintaporras 3 (1.8. –>) Duathlon 77€, Joukkue Duathlon 210€
Perheduathon 20€ koko ajan.

Ennakkoilmoittautuminen on mahdollista maksaa myös seuraavilla maksuvälineillä: liikuntaseteli, Smartum, Edenred ja ePassi (paperiset tai verkkomaksu). Käyttäessäsi näitä maksutapoja maksu vahvistetaan maksun/seteleiden tultua perille. Verkkomaksussa valitse maksun saajaksi Oikea Reitti Oy ja paperiset liikuntasetelit tulee lähettää osoitteeseen: Oikea Reitti Oy, Linjatie 6 A 3, 16900 Lammi.

Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä on myös mahdollista kisapäivänä hintaan 85 € naiset & miehet, perhedeuathlon 30 € ja joukkueduathlon 250 €. Maksu joko käteisellä tai pankkikortilla info-teltalla.

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -osanottomaksu (naiset, miehet, joukkueet) sisältää: kilpailumateriaalin, laadukkaan teknisen kilpailupaidan, ruokailun, ajanoton, online-tulospalvelun ja kilpailunaikaisen juomahuollon.

Perheduathlon osallistuminen sisältää ajanoton, kilpailumateriaalin, tulospalvelun sekä huollon.

Matkat
Naiset, miehet ja joukkueet: 5 km juoksu + 20 km maastopyöräily + 3 km juoksu.
Family Duathlon: 1,5 km juoksu + 5 km maastopyöräily + 1,5 km juoksu

Sarjat ja aikataulut
Mini Valtteri Bottas Duathlon: 200 m.
Perheduathlon: 1,5km/5km/1,5km.
Duathlon, miehet:  5km/20km/3km.
Duathlon, naiset: 5km/20km/3km.
Duathlon, joukkueet: 5km/20km/3km.

Mini Valtteri Bottas Duathlon 
Kaikki alle 7-vuotiaat voivat osallistua. Juoksumatka nurmikentällä noin 200 metriä.  Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, kuuluttaja kuuluttaa kaikki halukkaat viivalle. Äiti, isä tai muu aikuinen voi juosta matkan yhdessä lapsen kanssa, jos lähtijöitä on paljon, lähtöä porrastetaan. Olethan ajoissa paikalla! Kaikki osallistujat saavat Mini Valtteri Bottas Duathlon -mitalin kaulaan!

Perheduathlon kilpaillaan 2-3 henkisin joukkuein, joista vähintään yhden on oltava 16 vuotta tai nuorempi. Jokainen osuus on yksilösuoritus, ts. radalla on joukkueesta aina yksi jäsen. Pienen lapsen kanssa voi aikuinen juosta mukana. Kaksijäsenisessä joukkueessa toinen kilpailijoista suorittaa molemmat juoksuosuudet toisen pyöräillessä. Kolmijäsenisessä joukkueessa jokaisella on oma osuutensa. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava kuka kilpailee milläkin osuudella.

Joukkueduathlon kilpaillaan samoilla säännöillä kuin perheduathlon; poikkeuksena ei ikärajoitusta joukkueduathlonissa ja matkat ovat 5 km/20km/3km.

 

Varaa majoitus tästä