Siirry verkkokauppaan »

Valmennuspalvelut

Junioreista maailman huipulle

Pajulahden strategian ydintavoitteena on lasten ja nuorten valmennustoiminnan kehittäminen. Toimimme usean lajin maajoukkueen valmennuskeskuksena. Meillä on valmistautunut suurkilpailuihin lukemattomia suomalaisia ja ulkomaisia huippu-urheilijoita. Useassa lajissa valmennuksesta vastaavat Pajulahteen sijoitetut huippu-ammattivalmentajat mm. judossa, tenniksessä, yleisurheilussa, painissa ja vammaisurheilussa.

Yhteistyöllä tuloksiin

Valmennuskeskus järjestää yhteistyössä järjestöjen, lajiliittojen ja seurojen kanssa valmennus-, leiritys- ja kilpailutoimintaa. Yhteistyösopimus takaa lajille olosuhteet ja palvelut tasaisen varmasti. Myöskään taloudellisella puolella ei tule yllätyksiä, sillä sopimus selventää molempien osapuolien vastuut ja oikeudet.

YLEISURHEILULAJIEN VALMENTAJAT:

Janne Lahtinen Lahti-Pajulahti Yu-keskus pomo

Liikuntatieteiden maisteri, valmentajan ammattitutkinto

Moniottelut ja hypyt osaamisen ytimessä, monipuolisuusharjoittelun ammattilainen ja valmennuksessa Lahden Ahkeran Petri Ihander, Karim Echahid , Eelis Snåre

+35844 7755 351
[email protected]

Jarkko Salminen

Toimin Lahden lyseon urheilulukion yleisurheiluvalmentajana. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri, erityispedagogi. Päätoimenani työskentelen 7. -9.lk erityisluokanopettajana Lähteen peruskoulussa. Yleisurheilun lajivalmennuksen sekä kuormitusfysiologian osaamisalueiden lisäksi erityisosaamiseeni kuuluu psyykkisen valmennuksen tekijöistä tavoitteellisen itsesäätelyn ja yksilön toiminnanohjauksellinen ratkaisukeskeisyys. Ennen Lahteen asettumistani toimin SUL:n seiväshypyn nuorten alle 18 –vuotiaiden talentti valmentajana 12 vuoden ajan. Henkilökohtaisessa valmennuksessani ovat olleet pituushyppääjä Noora Pesola (646cm), seiväshyppääjä Perttu Korhonen (540cm), seiväshyppääjä Emmi Manninen (380cm) sekä seiväshyppääjä – 10-ottelija Joonas Mikkanen (500cm / 6505pist). Tällä hetkellä toimin Lahden alueella nuorten yleisurheilijoiden valmennuksessa pikajuoksujen sekä hyppylajien parissa. Päivittäisvalmennuksessani ovat Matias Salminen, Mikael Salminen, Santtu Kekkonen sekä henkilökohtainen valmennus pituushyppääjä Jaana Sieviläisen (644) kanssa, joka on jatkunut nyt 17 vuoden ajan. Lisäksi teen yhteistyötä muiden valmentajien kanssa Lahden Ahkeran valmennustoiminnan kehittämiseksi.

+35844 5414623

[email protected]

Nikke Vilmi

Toimin Pajulahdessa valmennuksen kehittäjänä, testaajana ja tutkijana. Oma lajitaustani löytyy yleisurheilusta, josta myös valmentajakokemusta on kertynyt reilu 15 vuotta. Tehtäviini Pajulahdessa kuuluu mm. urheilijoiden voima- ja nopeusominaisuuksien testaaminen, yleisurheilu- ja ominaisuusvalmennus sekä tutkimustyö.

+35844 7755 364
[email protected]

Jaakko Erkinheimo

Työskentelen Pajulahdessa yleisurheilukoordinaattorina ja toimin valmentajana yläkoululeirityksessä sekä 400 metrin maajoukkueleirityksessä. Toimin leirien johtajana yleisurheilun eteläisen- ja kaakkoisen alueen alueellisessa nuorten maajoukkueleirityksessä sekä piirileirityksessä.

Oma lajitausta on 10-ottelussa ja yleisurheilukoordinaattorin tehtävän lisäksi valmennan Lahden Ahkerassa.

+35844 7755215
[email protected]

Rami Virlander

Suomen Urheiluliiton kestävyysjuoksun lajivalmentaja, NOV. Toimin lisäksi Pajulahdessa valmentajana ja kestävyyden kehittäjänä. Toimeeni kuuluu myös Kestävyyslajien yhteistyöhanke Kihun ohjaamana. Koulutukseltani olen liikuntatieteiden maisteri, valmennus- ja testausoppi. Toimin myös Lahden Ahkeran Nuoret mailerit -ryhmän yhtenä valmentajana, valmennuksessani ovat mm. Lassi Kuva ja Arash Ahmad Gul.

+35844 5383 057
[email protected]

Matti Hannikainen

Toimin Lasy akatemia vastaavana sekä Lahden Ahkeran nuorisopäällikkönä sekä nuorten ryhmän valmentajana. Vastaa Pajulahden yläkoululeiritoiminnassa yleisurheilun osalta.

+35844 2574 545

[email protected]

Joonas Makkonen

Toimin Lahden Ahkeran nuorisovalmennuspäällikkönä. Seuravalmennusten päärunko rakentuu 14-16v poikaryhmän valmennuksesta, muutamasta aikuisurheilijasta, sekä peruskoulun/2. asteen aamuvalmennuksista. Seuratyön ohella toimin eteläisen ja kaakkoisen alueen ANMJ-leirityksen horisontaalihyppyjen valmentajana sekä piirileirivalmentajana.

Koulutustaustaa: SUL taso 3. pikajuoksut, valmentajan ammattitutkinto ja oma lajitausta pituushypystä kahteenkymmeneen ikävuoteen asti.

+35850 4004801

[email protected]

TENNISVALMENTAJAT:

Pekka Kainulainen

Toimin Pajulahdessa Valmentajan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen johtajana. Valmistuin liikuntatieteiden maisteriksi vuonna 2003, jonka lisäksi olen opiskellut Johtamisen erikoisammattitutkinnon, Näyttötutkintomestarikoulutuksen sekä Tennisliiton huippuvalmentajakoulutuksen. Jos olet kiinnostunut kouluttautumaan ammattivalmentajaksi, ole minuun rohkeasti yhteydessä, niin ohjaan sinut sopivalle koulutuspolulle.

+358 44 7755 345
[email protected]

Harri Suutarinen

Olen kotoisin Hämeenlinnasta. Olen valmistunut ammattivalmentajaksi 2014 ja toiselta koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri. Toimin Pajulahdessa avainhenkilönä alueemme seuran LVS-Tenniksen ja Pajulahden välillä. Vastuualueeseeni kuuluu mm. U10 – lasten tenniksen organisointi, toteutus sekä valmennus. Lisäksi toimin Suomen Tennisliiton koulutusvastaavana.

+358 44 7755 348
[email protected]

Varaa majoitus tästä