Siirry verkkokauppaan »

Valmennuspalvelut

Junioreista maailman huipulle

Pajulahden strategian ydintavoitteena on lasten ja nuorten valmennustoiminnan kehittäminen. Toimimme usean lajin maajoukkueen valmennuskeskuksena. Meillä on valmistautunut suurkilpailuihin lukemattomia suomalaisia ja ulkomaisia huippu-urheilijoita. Useassa lajissa valmennuksesta vastaavat Pajulahteen sijoitetut huippu-ammattivalmentajat mm. judossa, tenniksessä, yleisurheilussa, painissa ja vammaisurheilussa.

Yhteistyöllä tuloksiin

Valmennuskeskus järjestää yhteistyössä järjestöjen, lajiliittojen ja seurojen kanssa valmennus-, leiritys- ja kilpailutoimintaa. Yhteistyösopimus takaa lajille olosuhteet ja palvelut tasaisen varmasti. Myöskään taloudellisella puolella ei tule yllätyksiä, sillä sopimus selventää molempien osapuolien vastuut ja oikeudet.

Hei, olen Osku Kuutamo. Toimin Pajulahdessa valmentajana ja koordinaattorina. Lajini on pyörätuolirugby, jonka maajoukkuetta valmennan. Koordinoin vammaisurheilutoimintaa ja yläkoululeiri -toimintaa. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja ammattivalmentaja. Olen valmentanut maalipalloa ja pyörätuolicurlingia paralympiatasolla, ja tavoitteenani on auttaa pyörätuolirugbymaajoukkuetta nousemaan tuolle korkeimmalle tasolle. Lisäksi lasten ja nuorten päivittäisvalmennuksen kehittäminen on lähellä sydäntäni. Yhdessä kohti unelmia!

+358 44 7755 346
[email protected]

Hei olen Nikke Vilmi. Toimin Pajulahdessa valmennuksen kehittäjänä, testaajana ja tutkijana. Oma lajitaustani löytyy yleisurheilusta, josta myös valmentajakokemusta on kertynyt reilu 10 vuotta. Tehtäviini Pajulahdessa kuuluu mm. urheilijoiden voima- ja nopeusominaisuuksien testaaminen, yleisurheilu- ja ominaisuusvalmennus sekä nopeuskestävyys- ja kestävyysvalmennuksen kehittäminen.

+358 44 7755 364
[email protected]

Hei olen Pekka Kainulainen. Toimin Pajulahdessa Valmentajan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen johtajana. Valmistuin liikuntatieteiden maisteriksi vuonna 2003, jonka lisäksi olen opiskellut Johtamisen erikoisammattitutkinnon, Näyttötutkintomestarikoulutuksen sekä Tennisliiton huippuvalmentajakoulutuksen. Jos olet kiinnostunut kouluttautumaan ammattivalmentajaksi, ole minuun rohkeasti yhteydessä, niin ohjaan sinut sopivalle koulutuspolulle.

+358 44 7755 345
[email protected]

Olen Harri Suutarinen ja olen kotoisin Hämeenlinnasta. Olen valmistunut ammattivalmentajaksi 2014 ja toiselta koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri. Toimin Pajulahdessa avainhenkilönä alueemme seuran LVS-Tenniksen ja Pajulahden välillä. Vastuualueeseeni kuuluu mm. U10 – lasten tenniksen organisointi, toteutus sekä valmennus. Lisäksi toimin Suomen Tennisliiton koulutusvastaavana.

+358 44 7755 348
[email protected]

Olen Rami Virlander, Suomen Urheiluliiton kestävyysjuoksun lajivalmentaja, NOV. Toimin lisäksi Pajulahdessa valmentajana ja kestävyyden kehittäjänä. Toimeeni kuuluu myös Kestävyyslajien yhteistyöhanke Kihun ohjaamana. Koulutukseltani olen liikuntatieteiden maisteri, valmennus- ja testausoppi. Tällä hetkellä valmennuksessani ovat juoksijoista mailerit Janette Niemi ja Lassi Kuva sekä Ahmad Arash, toimin myös Lahden Ahkeran Nuoret mailerit –ryhmän yhtenä valmentajana.

+358 44 5383 057
[email protected]

Janne Lahtinen moniottelun ja monipuolisuusharjoittelun ammattilainen ja valmentaa myös Lahden Ahkerassa.

+358 44 7755 351
[email protected]

Olen Jaakko Erkinheimo. Työskentelen Pajulahdessa yleisurheilukoordinaattorina ja toimin valmentajana yläkoululeirityksessä sekä 400 metrin maajoukkueleirityksessä.

Toimin leirien johtajana yleisurheilun eteläisen- ja kaakkoisen alueen alueellisessa nuorten maajoukkueleirityksessä sekä piirileirityksessä.

Oma lajitausta on 10-ottelussa ja yleisurheilukoordinaattorin tehtävän lisäksi valmennan Lahden Ahkerassa.

+35844 7755215
[email protected]

Matti Hannikainen työskentelee Lahden Ahkerassa, mutta valmentaa myös yleisurheilun eri lajeja Pajulahden yläkoululeiritoiminnassa.

[email protected]

Varaa majoitus tästä