Siirry verkkokauppaan »

Vammaisurheilu

Pajulahti toimii Paralympic Training Center statuksella vammaisurheilun valmennuskeskuksena. Tahtotila paitsi vammaisurheilun ja sen tukitoimien, myös valmennuksen ja valmennuskoulutuksen kehittämiseen on merkittävässä asemassa. Useammalla perättäisellä Pajulahden valmentajan ammattitutkinto -kurssilla on ollut mukana vammaisurheilussa mukana olevia valmentajia.

#ASENNERATKAISEE

Pajulahtelainen ilmapiiri yhdistettynä osaamiseen ja kokemukseen vammaisurheilun leiritys- ja kilpailutoiminnasta tuo paitsi kotimaisia vammaisurheilun harrastajia ja huippuja, myös ulkomaisia urheilijoita ja joukkueita Pajulahteen. Vuosittainen suuri monilajikilpailu Pajulahti Games tammikuussa on yhteinen käyntikortti Suomen Paralympiakomitean kanssa. Lisäksi Suomen Paralympiakomitean nuorten leiritys ja lukuisat lajiliittojen leirit ovat osa ympärivuotista toimintaa.

 

Esteetön Kalliopaju

Vuonna 2015 valmistunut hotelli Kalliopaju on täysin esteetön ja yhdistetty yhdyskäytävällä päärakennukseen. Kalliopajun huoneissa on hotellitasoinen varustelu: wc, suihku, tv, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, kahviastiasto sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lämmönsäätö.

Perusleiripakettimme sisältää mm.

  • opistotason majoitus
  • täysihoito; aamupala, lounas ja päivällinen
  • harjoitustilat 2 x 1,5 tuntia päivä

Räätälöimme Teille leirikokonaisuuden toivomuksienne mukaan.

PYYDÄ TARJOUS LAJILEIRISTÄ! 

 

#TAVOITTEISTATOTTA

Pajulahti tekee yhteistyötä vammaisurheilutoimijoiden kanssa ja olemme tehneet mittavia panostuksia välineistöön ja olosuhteisiin. Vammaisurheilun lajileirit ovatkin yksi suosituimmista kokonaisuuksista valmennuskeskuksessa.Pajulahdessa järjestetään myös vammaisurheiluun liittyviä urheilutapahtumia ja turnauksia

Meillä on olosuhteet ja välineistöä mm. seuraaville vammaisurheilulajeille: maalipallo, yleisurheilu, boccia, istumalentopallo, kelkkajääkiekko, jalkapallo, uinti, judo, taekwondo, sokkopingis, voimailu, hiihto, pyörätuolikoripallo, pyörätuolirugby, tanssi, triathlon ja miekkailu.

Pajulahteen on hankittu paljon laadukasta vammaisurheilun välineistöä mm. jääkiekkokelkat, kelaustuoleja, erilaisia polkupyöriä, pelipyörätuoleja, melonnan apuvälineitä jne. Välineet ovat pääsääntöisesti käytössä Pajulahdessa, mutta osaa välineistä vuokrataan asiakkaitten kotiympäristöihin. Pajulahti on mukana välineet.fi yhteistyössä muiden liikunnan apuvälineitä vuokraavien tahojen kanssa.

 

Varaa majoitus tästä