Siirry verkkokauppaan »

Melontakurssit

Kurssi antaa valmiudet turvallisen melontaharrastuksen aloittamiseen. Viikonlopun aikana käydään kattavasti ja kaikessa rauhassa melonnan perusasiat ja tekniikat läpi. Kaikkien melontakurssien hintaan sisältyy majoitus ja täysihoitoruokailut.

Pajulahden melontakurssi 18.-20.06.2021

Viikonlopun aikana opettelemme melomista eri suuntiin, kaatuamista ja pelastautumista järvestä. Kokeilemme erilaisia kanootteja ja käymme teoriaa käytännön ohessa. Tutustumme myös erilaisiin melontatarvikkeisiin ja opettelemme huoltamaan välineitä. Melontaa tulee sopivan paljon ja viikonlopun retkiosuudella pääsemme taittamaan muutaman kilometrin ja harjoittelemaan rantautumista luonnon rantaan. Kurssi antaa hyvät eväät melonnan aloittamiseen.

Alustava kesäkuun ohjelma.

Pajulahden melontakurssi 09.-11.07.2021

Alustava heinäkuun ohjelma.

Retkimelontakurssi 20.-22.8.2021

Retkimelontakurssi sopii kaikille vesiretkeilystä kiinnostuneille yli 15 vuotiaille ja uimataitoisille. Aiempaa melontakokemusta et tarvitse, vaan opettelemme kajakkimelonnan perusteet ennen retkeä. Melontaa kurssin aikana tulee yhteensä noin 10 tuntia ja teemme 2 leppoisaa päiväretkeä lähivesistölle. Tällä retkikurssilla majoittuminen, ruokailut  ja rantasaunat Pajulahdessa sisältyvät hintaan, joten emme tarvitse telttoja tai trangioita. Kurssi tarjoaa mahtavan viikonlopun oppia retkimelonnan tietoja ja taitoja ammattitaitoisessa opastuksessa!

Retkimelontakurssin ohjelma

Perushinta15-16-vuotiaat
Opistotaso210 €170 €
Hotellitaso240 €190 €
Hotellitaso saunalla260 €200 €

1 hengen huoneen lisämaksu 30 €/yö.

Pelkän opetuksen hinta 110 €/hlö sisältäen välinevuokran.

Vip-etu melontakursseille -10%.

Varaa majoitus tästä