Siirry verkkokauppaan »

Melontakurssit

Kajakkimelontakurssimme ovat virallisia Suomen melonta- ja soutuliiton määrittämiä melonnan peruskursseja. Kurssi antaa valmiudet turvallisen melontaharrastuksen aloittamiseen, ja kurssitodistuksella voit todistaa osaamisesi mm. kanoottia vuokratessa

Retkimelontakurssi 7.-9.8.2020

Retkimelontakurssi sopii kaikille vesiretkeilystä kiinnostuneille yli 15 vuotiaille ja uimataitoisille. Aiempaa melontakokemusta et tarvitse, vaan opettelemme kajakkimelonnan perusteet ennen retkeä. Melontaa kurssin aikana tulee yhteensä noin 10 tuntia ja teemme 2 leppoisaa päiväretkeä lähivesistölle. Tällä retkikurssilla majoittuminen, ruokailut  ja rantasaunat Pajulahdessa sisältyvät hintaan, joten emme tarvitse telttoja tai trangioita. Kurssi tarjoaa mahtavan viikonlopun oppia retkimelonnan tietoja ja taitoja ammattitaitoisessa opastuksessa!

 

Perushinta15-16-vuotiaat
Opistotaso210 €170 €
Hotellitaso240 €190 €
Hotellitaso saunalla260 €200 €

1 hengen huoneen lisämaksu 30€/yö.

Pelkän opetuksen hinta 110 €/hlö sisältäen välinevuokran.

HUOM: Kanta-asiakkaillemme, VIP-liikkujille, tarjoamme kesän 2020 melontakurssit -10% alennuksella. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ. Edut käytössä heti liittymisen jälkeen.

Retkimelontakurssi 7.-9.8.2020 ohjelma

Varaa majoitus tästä