Siirry verkkokauppaan »

Opintosetelikurssit

Tule mukaan Liikuntakeskus Pajulahdessa toteutettaville Koti-Suomi-kursseille

Tervetuloa mukaan Liikuntakeskus Pajulahdessa toteutettavalle liikuntakurssille 27.12.2020-1.1.2021. Kurssilla liikutaan yhdessä monenlaisten liikuntalajien parissa, nautitaan luonnosta ja saadaan elämyksiä. Tavoitteena on auttaa kurssilaisia löytämään mielekkäitä tapoja harrastaa liikuntaa ja huolehtia omasta hyvinvoinnista suomalaisessa liikuntaverkostossa, mikä helpottaa sopeutumista ja auttaa luomaan sosiaalisia kontakteja. Kurssilla pyritään myös aktiivisesti vaikuttamaan tietoisuuteen terveellisistä elämäntavoista, suomalaisista liikunta- ja ravitsemussuosituksista sekä luonnosta mahdollisuuksineen ja elämyksineen.

Kurssi toteutetaan 5 vuorokauden täysihoitopakettina sisältäen hotellimajoituksen, aamupalan, lounaan, päivällisen ja kurssiohjelman. Kurssin aikana tutustutaan myös oman kunnan liikuntamahdollisuuksiin ja käydään läpi, kuinka niihin hakeudutaan. Kurssin toteutuksessa on mukana myös eräopas, jonka johdolla tutustutaan suomalaiseen luontoon, eri hyötyliikuntamuotoihin ja kasvatetaan luontotietämystä.

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla on Suomessa oleskelulupa.

Hinta:

Osallistuja maksaa vain 50 euron omavastuuosuuden. Loput hinnasta maksetaan Opetus- ja Kulttuuriministeriön Opintosetelituella. Kurssilaiset huolehtivat matkakuluistaan itse.

Sisältö:

Hotellimajoitus täysihoidolla (aamupala, lounas ja päivällinen)
Kurssiohjelma

Kurssiajankohta: 

27.12.2020-1.1.2021
OHJELMA


Varaa majoitus tästä