Siirry verkkokauppaan »

Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Pajulahden monipuoliset teemaviikonloput ovat suosittuja aktiviteetteja, joihin voi tulla yksin, yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Kovaa treeniä tai pelkkää hyvää oloa – valinta on sinun. Tutustu myös lajikursseihin kuten tennis ja melonta, joita järjestetään sekä viikonloppuisin että arkisin.

Kanta-asiakkaillemme, VIP-liikkujille, on tarjolla mahtavia etuja myös joihinkin teemaviikonloppuihin. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ. Teemaviikonloppujen VIP-edut mainittu tällä sivulla viikonloppukohtaisesti. Kaikki voimassa olevat edut näet täältä.


Palaudu ja vahvistu -viikonloppu 4.-6.11.2022

Palaudu ja vahvistu -kurssin tavoitteena on kehon ja mielen palautuminen, itseäsi kuunnellen. Viikonloppu pitää sisällään mm. rentouttavaa venyttelyä pallon kanssa, kehonhuoltoa, rentoutumista ja venyttelyä sekä luennon kehon ja mielen hyvinvoinnista. Mukaasi tarvitset lämmintä vaatetta sekä sisäliikuntavarusteet. Voit halutessasi ottaa oman jumppamaton mukaan. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse aktiviteeteista. Ohjaajana toimii Riitu Samporanta (opettaja, palautumisohjaaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti).

Osta paikkasi Palaudu ja vahvistu -viikonloppuun Pajulahden verkkokaupasta

ALUSTAVA OHJELMA

Cross Training -viikonloppu 11.-13.11.2022

Tämä viikonloppu on täynnä. Voit halutessasi jäädä jonottamaan mahdollisten peruutusten vuoksi vapautuvia paikkoja.

Voimaa, nopeutta ja ketteryyttä ja kestävyyttä. Liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kehonhuoltoa. Perusliikemallien opettelua ja monipuolista harjoittelua. Reipasta liikettä, tehokasta treeniä ja itsensä haastamista. Kunto- ja terveysliikkujille sekä vauhdikasta irtiottoa arjesta kaipaaville. Motivoivassa seurassa oman kunnon mukaan. Ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

ALUSTAVA OHJELMA

FIT – treeniviikonloppu 25.-27.11.2022

Viikonlopun vetäjinä toimii Monna ja Tuukka Pursiainen, jotka ovat hyvinvointialan ammattilaisia jo toistakymmentä vuotta. Valmentajina molemmat ovat kannustavia, iloisia ja huumorintajuisia. Monnan ja Tuukan treeneissä koko kroppa saa tuntea tekevänsä, mutta silti hymy huulilla! Osallistujat saavat monipuolisia treenejä ja kehonhuoltoa, joihin jokainen voi osallistua oman kuntotasonsa mukaan. Viikonloppuna puhutaan myös kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista luennon merkeissä. Lue lisää!

HINTA: hotellimajoitus täysihoidolla 286 €/hlö (2 hengenhuoneessa), 1 hengenhuonelisä 30 €/yö

Treeniviikonloppu pitää sisällään ohjelman lisäksi hotellimajoituksen ja ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala).

Osta FIT-viikonloppu suoraan Pajulahden verkkokaupasta.

ALUSTAVA OHJELMA

Hyvänolon viikonloppu 25.-27.11.2022

Hyvänolon viikonloppuna hellitään kehoa ja mieltä. Viikonloppu pitää sisällään mm. pilatesta, lihaskuntoharjoituksen kehon omalla painolla, rentouttavaa venyttelyä ja tanssin iloa. Varaa mukaasi lämmintä vaatetta myös sisäliikuntaan (esim. villasukat). Ohjaajana toimii Riitu Samporanta (opettaja, palautumisohjaaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti).

ALUSTAVA OHJELMA

Yllämainittujen 2vrk:n kurssien hinnoittelu (ellei hintaa ole kurssin kohdalla erikseen mainittu):

Teemakurssit, 2 vrktäysihoito + iltapalat
Opistotaso256 €
Hotellitaso286 €
Hotellitaso saunalla306 €

1hh-lisä 30 €/vrk

Täysihoito + iltapalat = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen ja iltapala per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Padel-majoituspaketti

Pelaa padelia kesälomalla!

Tule kaveriporukalla tai perheesi kanssa lomailemaan Pajulahteen ja pelailemaan padelia. Majoitu luonnon läheisyydessä hotellitason majoituksessa ja pulahda illalla Iso-Kukkasen järveen. Rantasaunat lämpenevät joka ilta klo 18-22. Paketin hintaan sisältyy Pajulahden ravintolan buffet-ruokailut, jotka voit sään suosiessa nauttia kattoterassillamme.

Neljän hengen padel-paketti hotellimajoituksella 432 €/vrk eli 108 €/hlö

Hinta sisältää hotellitason majoituksen 2 hh huoneissa, täysihoidon (päivällinen, aamiainen, lounas), yleiset rantasaunavuorot, kuntosalin käytön ja 3 h ulko-padelia omien toiveiden mukaan. Padel-kentän peliajat varataan majoitusvarauksen yhteydessä. Huoneen saat tulopäivänä klo 15 ja luovutus lähtöpäivänä klo 12.

Paketin voit varata: [email protected] puh. 03- 885 200

Jos 3 tuntia padelia ei riitä, voit tarvittaessa ostaa peliaikaa majoittuvien hintaan 20 €/h. Mailat ja pallot voit vuokrata välinevuokrauksesta.

Varaa majoitus tästä