Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Kanta-asiakkaamme, VIP-liikkujat, saavat teemaviikonloput -10% hinnoin. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin ja tutustua lisää täällä!

Cross Training 6.-8.9.2019

Voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Liikkuvuutta, liikehallintaa ja kehonhuoltoa. Perusliikemallien opettelua ja monipuolista harjoittelua. Reipasta liikettä, tehokasta treeniä ja itsensä haastamista. Kunto- ja terveysliikkujille sekä vauhdikasta irtiottoa arjesta kaipaaville. Motivoivassa seurassa, oman kunnon mukaan. Ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

OHJELMA

Parisuhdeviikonloppu 13.-15.09.2019

Yhteisellä tekemisellä ja puhumisella ”potkua” parisuhteeseen. Tule kokemaan hieman erilainen parisuhdetta rikastuttava viikonloppu Pajulahteen. Puhumisen, kuuntelun ja jakamisen lisäksi toiminnallisuutta, ei ihan perinteiseen tapaan. Yllätä itsesi ja kumppanisi ja lähde ennakkoluulottomasti heittäytyen mukaan yhteiselle matkalle!

OHJELMA

Hyvän Olon viikonloppu 01.-03.11.2019 & 15.-17.11.2019

Viikonloppu yksin, yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Tule juuri sellaisena kuin olet. Rentoa, lempeää liikuntaa itseä sopivasti kuunnellen. Viikonloppuna ohjelmassa mm. Pilatesta, Chiball-tunti, rentoutusta, venyttelyä ja ulkoilua.

OHJELMA (esimerkkiohjelma)

Seinäkiipeily -viikonloppu 8.-10.11.2019

Oletko kiinnostunut aloittamaan kiipeilyharrastuksen tai jopa jo kokeillut lajia mutta haluat vahvistaa osaamistasi? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua seinäkiipeilyleirille Pajulahdessa ja saada opetusta itse kiipeilemisestä ja kiipeilytekniikasta kuin myös lajiin olennaisesti liittyvistä turvallisuustekijöistä. Ilmoittaudu mukaan! Kurssin valmentajalle on yli 18 vuoden kokemus lajista. (mukaan mahtuu 16 ensin ilmoittautunutta!)

Vesiviikonloppu 29.11.-01.12.2019

Vesiviikonloppu nyt Pajulahdessa! Viikonlopun aikana nautimme vedessä liikkumisesta monipuolisesti unohtamatta mukavia sisälajeja. Ohjelma on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille. Tavoitteena on virkistäytyä, treenata hyvässä seurassa ja saada monipuolisia vinkkejä omaan arkeen ja liikuntaan. Tule sellaisena kuin olet!

OHJELMA

Yllämainittujen kurssien hinnoittelu:

Teemakurssit, 2 vrk täysihoito
Opistotaso 246 €
Hotellitaso 276 €
Hotellitaso saunalla 296 €

1hh-lisä 30 €/vrk

täysihoito = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

FasciaMethod -ohjaajakoulutus 25.-26.07.2019

FasciaMethod – ohjaajakoulutus on suunnattu fysioterapeuteille, ryhmäliikuntaa aiemmin ohjanneille ja jotakin terveys- ja liikunta-alan peruskoulutusta tai aikaisempaa ohjaajakoulutusta saaneille.

Ohjaajakoulutus on kaksipäiväinen. Toisena koulutuspäivänä ohjaaja antaa ohjausnäytteen. Mikäli ohjausnäyte hyväksytään, ohjaaja saa luvan alkaa ohjaamaan FasciaMe-tuntia. Mikäli ohjausnäytteessä on täydennettävää, saa ohjaaja aikaa harjoitella 2 viikkoa, jonka aikana tulee toimittaa videoitu ohjausnäyte.

Koulutuksen sisältö

  • myofaskiaalisen harjoittelun perusteet
  • myofaskiaaliset liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteet
  • täsmäharjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelin oireisiin
  • faskiahierontaharjoitteet
  • konseptin mukaisen kehonhuoltotunnin rakentaminen ja ohjaaminen
  • liikepankki videoina digitaalisella alustalla kuukaudeksi, jonka jälkeen 59,90/vuosi
FasciaMethod ohjaajakoulutus, 1 vrk täysihoito
Opistotaso 500 €
Hotellitaso 530 €
Hotellitaso saunalla 550 €

1hh-lisä 30 €/vrk

OHJELMA

ProMethod -valmentajakoulutus 10.-11.08.2019

ProMethod eli ProMe -konsepti on suunnattu liikunta- ja terveysalalla työskenteleville, kuten valmentajille, fysioterapeuteille, personal trainereille ja liikunnanohjaajille. ProMe -konsepti on työkalu asiakkaan kokonaisvaltaiseen, tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan valmentamiseen.  Tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, korjata puolieroja ja poistaa harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet. Näin myös ennaltaehkäistään turhia rasitusvammoja. Konseptiin kuuluu alkukysely, yksilön kehon lihastasapainon, liikkuvuuden ja liikehallinnan testaus. Testien perusteella tehdään harjoitusohjelma heikkouksien kehittämiseksi ja lisäksi ohjataan alkulämmittely- ja kehonhuolto-ohjelmat

ProMethod -ohjaajakoulutus, 1 vrk täysihoito
Opistotaso 530 €
Hotellitaso 560 €
Hotellitaso saunalla 580 €

1hh-lisä 30 €/vrk

OHJELMA

Lisäpalveluna tarjoamme

Viikonloppuun osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.