Siirry verkkokauppaan »

Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Pajulahden monipuoliset teemaviikonloput ovat suosittuja aktiviteetteja, joihin voi tulla yksin, yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Kovaa treeniä tai pelkkää hyvää oloa – valinta on sinun. Tutustu myös lajikursseihin kuten tennis ja melonta, joita järjestetään sekä viikonloppuisin että arkisin.

Luonnosta Voimaa – Kesäviikonloppu 2.-4.7.2021

Saa Luonnosta voimaa! Yhdistä elämykset, raitis ulkoilma ja kesäisen luonnon kauneus avaten kehon kireyksiä ja parantaen liikehallintaa sekä vahvistaen kehoa. Rentouta mieltäsi luonnon rauhassa. Viikonlopun teemana on hyvinvointi ja palautuminen, joista puhumme harjoitteiden lomassa. Liikumme Pajulahden kauniissa maisemissa niin kehoa ja mieltä huoltaen mm. FasciaMethod ja luontojooga-harjoittein, kuin luonnossa liikkuen mm. kävellen ja fatbike-retkellä. Kesäiset elämykset ja rentoutumisen täydentävät metsäöljy- ja joogahieronta sekä rantasaunanlöylyt.  Lomaasi huipentavat maukkaat ateriat ravintolassa. Harjoitteet soveltuvat kaikille ja ne muokataan jokaisen tasolle sopiviksi. Et tarvitse aiempaa jooga-taustaa osallistuaksesi viikonloppuun.

Majoittumisvaihtoehdoksi voit halutessasi valita tentsilen ja saada lomaasi lisäelämyksiä nukkuen puihin kiinnitettävässä teltassa kesäisen taivaan alla. Viikonloppu on järjestetty yhteistyössä Pajulahden ja NaavaGo-yrityksen kanssa. Ohjaajana toimii Katja Kettunen.

ALUSTAVA OHJELMA

Luonnosta Voimaa – Syksyn viikonloppu 24.-26.09.2021

Saa Luonnosta voimaa! Yhdistä elämykset, raitis ulkoilma ja syksyisen luonnon kauneus avaten kehon kireyksiä ja parantaen liikehallintaa sekä vahvistaen kehoa. Rentouta mieltäsi luonnon rauhassa. Viikonlopun teemana on hyvinvointi ja palautuminen, joista puhumme harjoitteiden lomassa. Liikumme Pajulahden kauniissa syksyisissä maisemissa niin kehoa ja mieltä huoltaen mm. FasciaMethod ja luontojooga-harjoittein, kuin luonnossa liikkuen mm. kävellen ja fatbike-retkellä. Syksyiset elämykset ja rentoutumisen täydentävät joogahieronta sekä rantasaunanlöylyt ja uinti viileässä järvivedessä.  Lomaasi huipentavat maukkaat ateriat ravintolassa. Harjoitteet soveltuvat kaikille ja ne muokataan jokaisen tasolle sopiviksi. Et tarvitse aiempaa jooga-taustaa osallistuaksesi viikonloppuun. Viikonloppu on järjestetty yhteistyössä Pajulahden ja NaavaGo-yrityksen kanssa. Ohjaajana toimii Katja Kettunen.

Yllämainittujen 2vrk:n kurssien hinnoittelu:

Teemakurssit, 2 vrktäysihoito
Opistotaso246 €
Hotellitaso276 €
Hotellitaso saunalla296 €

1hh-lisä 30 €/vrk

täysihoito = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Kehonhallinta- ja huoltoviikonloppu 2.-4.07.2021

Tavoitteena parantaa oman kehon tuntemusta, oppia kehonhallintaa, löytää sopivia keinoja oman kehon huoltoon ja oppia rentoutumisen taito. Kurssi soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Huomioimme koronarajoituksia toteutuksessa. Sisältää täysihoitoruokailut.

ALUSTAVA OHJELMA

Vip-Liikkujan etu -10%

Metsästä hyvinvointia -viikonloppu 13.-15.08.2021

Metsästä hyvinvointia kurssilla saat eväitä rentoutumiseen ja palautumiseen luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntäen! Kurssilla nautitaan luonnon virkistävästä vaikutuksesta Metsämieli-harjoitteiden ja rentoutusharjoitteiden avulla.

Metsämieli-menetelmässä luonnon suomia, itsestään syntyviä terveysvaikutuksia tehostetaan tietoisilla harjoitteilla, joilla kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Selkeät ja helposti toteutettavat Metsämieli-harjoitukset yhdistävät metsässä oleiluun tai liikkumiseen rentoutus-, virkistys- ja mielentaitoharjoituksia. Teemme kurssilla myös jokaiselle oman ”Hyvinvointia metsästä” harjoitussuunnitelman, jota voit toteuttaa arjen kiireiden keskellä. Viikonloppuun kuuluu täysihoitoruokailut.

Hinta:

Hotellitason majoitus 2 hh 280€ / hlö

Opistotason majoitus 2hh 250€ / hlö

1 hengen huoneen lisämaksu 30€ / yö

ALUSTAVA OHJELMA

Teemakurssit, 1 vrktäysihoito
Opistotaso130 €
Hotellitaso145 €
Hotellitaso saunalla165 €

1hh-lisä 30 €/vrk

täysihoito = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

FIT Treeniviikonloppu 26.-28.11.2021

Tiedossa on tavoitteellista, tehokasta ja monipuolista liikuntaa mielenkiintoisten hyvinvointiluentojen ja rennon oleilun lisäksi. Vetäjinä toimivat energiset hyvinvointivaikuttajat Monna Pursiainen ja Laura Enroth.

Hinta 280 € /hlö 2 hengen hotellitason huoneessa

Hinta sisältää majoituksen, täysihoitoruokailut iltapaloineen sekä ohjelman.

ALUSTAVA OHJELMA

Varaa majoitus tästä