Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Kanta-asiakkaamme, VIP-liikkujat, saavat teemaviikonloput -10% hinnoin. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin ja tutustua lisää täällä!

Cross Training 15.-17.2.2019

Voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Liikkuvuutta, liikehallintaa ja kehonhuoltoa. Perusliikemallien opettelua ja monipuolista harjoittelua. Reipasta liikettä, tehokasta treeniä ja itsensä haastamista. Kunto- ja terveysliikkujille sekä vauhdikasta irtiottoa arjesta kaipaaville. Motivoivassa seurassa, oman kunnon mukaan. Ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

OHJELMA

 

Kehonhallinta ja -huolto 8.-10.3.2019

Tavoitteena on parantaa oman kehon tuntemusta, oppia kehonhallintaa, löytää sopivia keinoja oman kehon huoltoon ja oppia rentoutumisen taito. Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille.

OHJELMA

 

Seinäkiipeily -viikonloppu 15.-17.3.2019

Oletko kiinnostunut aloittamaan kiipeilyharrastuksen tai jopa jo kokeillut lajia, mutta haluat vahvistaa osaamistasi? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua seinäkiipeilyleirille Pajulahdessa ja saada opetusta itse kiipeilemisestä ja kiipeilytekniikasta kuin myös lajiin olennaisesti liittyvistä turvallisuustekijöistä. Ilmoittaudu mukaan! Kurssin valmentajalla on yli 18 vuoden kokemus lajista. (mukaan mahtuu 16 ensin ilmoittautunutta!)

OHJELMA

 

 

Hyvän Olon Kesäretriitti 5.-7.7.2019

Pilatesta, kehonhuoltoa sekä hyvän olon ja mielen vinkkejä. Ohjaajana viikonlopussa toimii liikunnan ja hyvän olon moniosaaja Anu Wager.

OHJELMA

Teemakurssit, 2 vrk täysihoito
Opistotaso 246 €
Hotellitaso 276 €
Hotellitaso saunalla 296 €

1hh-lisä 30 €/vrk

täysihoito = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Lisäpalveluna tarjoamme

Viikonloppuun osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.