Siirry verkkokauppaan »

Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Pajulahden monipuoliset teemaviikonloput ovat suosittuja aktiviteetteja, joihin voi tulla yksin, yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Kovaa treeniä tai pelkkää hyvää oloa – valinta on sinun. Tutustu myös lajikursseihin kuten tennis ja melonta, joita järjestetään sekä viikonloppuisin että arkisin.

Luonnosta Voimaa – Syksyn viikonloppu 24.-26.09.2021

Tämä kurssi on tällä hetkellä täynnä. Voit jäädä jonottamaan peruutuspaikkoja.

Saa Luonnosta voimaa! Yhdistä elämykset, raitis ulkoilma ja syksyisen luonnon kauneus avaten kehon kireyksiä ja parantaen liikehallintaa sekä vahvistaen kehoa. Rentouta mieltäsi luonnon rauhassa. Viikonlopun teemana on hyvinvointi ja palautuminen, joista puhumme harjoitteiden lomassa. Liikumme Pajulahden kauniissa syksyisissä maisemissa niin kehoa ja mieltä huoltaen mm. FasciaMethod ja luontojooga-harjoittein, kuin luonnossa liikkuen mm. kävellen ja fatbike-retkellä. Syksyiset elämykset ja rentoutumisen täydentävät joogahieronta sekä rantasaunanlöylyt ja uinti viileässä järvivedessä.  Lomaasi huipentavat maukkaat ateriat ravintolassa. Harjoitteet soveltuvat kaikille ja ne muokataan jokaisen tasolle sopiviksi. Et tarvitse aiempaa jooga-taustaa osallistuaksesi viikonloppuun. Viikonloppu on järjestetty yhteistyössä Pajulahden ja NaavaGo-yrityksen kanssa. Ohjaajana toimii Katja Kettunen.

ALUSTAVA OHJELMA

Cross Training -viikonloppu 24.-26.09.2021

Tämä kurssi on tällä hetkellä täynnä. Voit jäädä jonottamaan peruutuspaikkoja.

Meidät on luotu heittämään, nostamaan, vetämään, kantamaan, työntämään ja iskemään voimakkaasti. Luvassa monipuolisesti painonnostoa, tankoja, vetokelkkoja, boxeja, soutulaitetta, kahvakuulaa, lekan mäiskettä, yllätyksiä ja tuloksia! Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

VIP-liikkujien etu Cross Training -viikonlopusta on -10%. Jos et ole vielä jäsen, voit lukea lisää ja liittyä mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ.

ALUSTAVA OHJELMA

Kehonhuolto- ja tanssiviikonloppu 12.-14.11.2021

Heittäydy musiikin vietäväksi! Liikumme yhdessä tanssien sekä kehoa huoltaen ja vahvistaen. Kurssin tavoitteena on kohottaa kuntoa hauskaa pitäen ja löytäen sopivia keinoja oman kehon huoltoon.

Aikaisempaa kokemusta lajeista ei tarvita, huomioimme kaikenikäiset ja tasoiset liikkujat. Tarkemmat lajiesittelyt löydät tästä linkistä.

ALUSTAVA OHJELMA

Yllämainittujen 2vrk:n kurssien hinnoittelu:

Teemakurssit, 2 vrktäysihoito
Opistotaso246 €
Hotellitaso276 €
Hotellitaso saunalla296 €

1hh-lisä 30 €/vrk

täysihoito = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

FIT Treeniviikonloppu 26.-28.11.2021

Tämä kurssi on tällä hetkellä täynnä. Voit jäädä jonottamaan peruutuspaikkoja.

Tiedossa on tavoitteellista, tehokasta ja monipuolista liikuntaa mielenkiintoisten hyvinvointiluentojen ja rennon oleilun lisäksi. Vetäjinä toimivat energiset hyvinvointivaikuttajat Monna Pursiainen ja Laura Enroth.

Hinta 280 € /hlö 2 hengen hotellitason huoneessa

Hinta sisältää majoituksen, täysihoitoruokailut iltapaloineen sekä ohjelman.

ALUSTAVA OHJELMA

Varaa majoitus tästä