Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Kanta-asiakkaamme, VIP-liikkujat, saavat teemaviikonloput -10% hinnoin. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin ja tutustua lisää täällä: http://pajulahti.com/vip-liikkujat/

Valoa ja tulitanssia -viikonloppu 18.-19.8.2018 Uutuus!

Valoa ja rentoutta syksyn pimeyteen. Viikonlopun aikana keskitytään tulitanssin alkeisiin ja rentoon fiilikseen. Käytämme tulitanssissa Light poi -palloja, jotka toimivat paristoilla. Laji haastaa silmä-käsi-koordinaatiota ja vetreyttää hartiaseutua. Kurssin yhteydessä on mahdollista ostaa omat pallot edulliseen hintaan.

Tulitanssiviikonloppu, 1 vrk täysihoito
Opistotaso 130 €
Hotellitaso 145 €
Hotellitaso saunalla 155 €

1hh-lisä 30€/vrk

Cross Training 7.-9.9.2018

Voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Liikkuvuutta, liikehallintaa ja kehonhuoltoa. Perusliikemallien opettelua ja monipuolista harjoittelua. Reipasta liikettä, tehokasta treeniä ja itsensä haastamista. Kunto- ja terveysliikkujille sekä vauhdikasta irtiottoa arjesta kaipaaville. Motivoivassa seurassa, oman kunnon mukaan. Ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

Huom: Vip-liikkujille inbody-mittaus maksutta!

Polkujuoksuviikonloppu 14.-16.9.2018

Tule treenaamaan yhdessä Pajulahteen polkujuoksun merkeissä! Viikonlopun aikana juoksemme vaihtelevissa maastoissa, harjoittelemme ja kehitämme juoksutekniikkaa sekä teemme monipuolista oheisharjoittelua juoksusta nauttivan tarpeisiin. Aikaisempaa kokemusta polkujuoksusta ei tarvitse olla, kunhan nautit juoksun riemusta. Nyt poluille!

Teemakurssit, 2 vrk puolihoito täysihoito
Opistotaso 232 € 246 €
Hotellitaso 262 € 276 €
Hotellitaso saunalla 282 € 296 €

1hh-lisä 30 €/vrk

Seikkailuviikonloppu perheille 22.-23.9.2018

Liikunnallinen viikonloppu koko perheelle. Jousiammuntaa, kiipeilyä, suunnistamista ja aktiivista yhdessäoloa leppoisalla mielellä. Huom! Seikkailupuiston seikkailijan suositusikäraja yli 5 vuotta ja minimipituus 100 cm. Hinnat sisältävät seikkailupuistoliput ja täysihoitoruokailut.

Seikkailuviikonloppu, 1 vrk aikuinen lapsi 6-16v Perhepaketti*
Opistotaso 120 € 80 € 350 €
Hotellitaso 135 € 95 € 410 €

*Perhepaketti = kaksi aikuista ja kaksi 6-16v. lasta

1hh-lisä 30 €/vrk

Kuntoa ja Voimaa 50+ 26.-28.10.2018 Uutuus!

Viikonlopun aikana tutustutaan monipuolisesti kuntoharjoitteluun. Tutustumme kuntosalilaitteisiin ja –harjoituksiin cross training salilla ja painopakkalaitteilla. Teemme myös staattisia lihaskuntoharjoituksia sekä kehonhuoltoa välineillä ja ilman. Harjoitukset ja aikataulutus on tehty 50+ ikäisille sopivaksi.

Hyvän olon viikonloppu 23.-25.11.2018

Viikonloppu yksin, yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Tule juuri sellaisena kuin olet. Rentoa, lempää liikuntaa itseä sopivasti kuunnellen. Viikonlopun ohjelmassa mm. YogaFlow -tunteja, Pilatesharjoittelua, Chiball -tunti, rentoutusta, venyttelyä ja ulkoilua. Aikaisempaa kokemusta mistään lajeista ei tarvita. Viikonlopuksi mukaan lämmintä vaatetta (villasukat) sekä mahdollisesti oma joogamatto. Kurssin ohjaa Riitu Samporanta.

FasciaMethod ohjaajakoulutus 10.-11.11.2018

FasciaMethod – ohjaajakoulutus on suunnattu fysioterapeuteille, ryhmäliikuntaa aiemmin ohjanneille ja jotakin terveys- ja liikunta-alan peruskoulutusta tai aikaisempaa ohjaajakoulutusta saaneille.

Ohjaajakoulutus on kaksipäiväinen. Toisena koulutuspäivänä ohjaaja antaa ohjausnäytteen. Mikäli ohjausnäyte hyväksytään, ohjaaja saa luvan alkaa ohjaamaan FasciaMe-tuntia. Mikäli ohjausnäytteessä on täydennettävää, saa ohjaaja aikaa harjoitella 2 viikkoa, jonka aikana tulee toimittaa videoitu ohjausnäyte.

Koulutuksen sisältö

  • myofaskiaalisen harjoittelun perusteet
  • myofaskiaaliset liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteet
  • täsmäharjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelin oireisiin
  • faskiahierontaharjoitteet
  • konseptin mukaisen kehonhuoltotunnin rakentaminen ja ohjaaminen
  • liikepankki videoina digitaalisella alustalla kuukaudeksi, jonka jälkeen 59,90/vuosi

 

FasciaMethod ohjaajakoulutus, 1 vrk täysihoito
Opistotaso 130 €
Hotellitaso 145 €
Hotellitaso saunalla 155 €

1hh-lisä 30 €/vrk

LIFE – Keho ja mieli 16.-18.11.2018

Rauhoittumista, rentoutumista, lempeää liikettä luonnossa kehon- ja mielenhuoltoa. Liikuntaa, keskustelua elämäntapojen vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja omasta ajasta nautiskelua.

Voimaantumisen viikonloppu 23.-25.11.2018 Uutuus!

Tule luonnonläheiseen Pajulahteen voimaantumaan ja oppimaan omista voimavaroistasi. Viikonlopun aikana liikumme lempeästi ja tutustumme erilaisiin rentoutustapoihin tietoisen läsnäolon keinoin. Tavoitteena on levätä, nauttia ja pysähtyä arjen keskellä sekä saada keinoja omien henkisten voimavarojen ylläpitämiseen.

Teemakurssit, 2 vrk puolihoito täysihoito
Opistotaso 232 € 246 €
Hotellitaso 262 € 276 €
Hotellitaso saunalla 282 € 296 €

1hh-lisä 30 €/vrk

puolihoito = sis. yksi lämmin ateria + aamiaisen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän aamiaiseen.

täysihoito = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Lisäpalveluna tarjoamme

Viikonloppuun osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.