Siirry verkkokauppaan »

Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Pajulahden monipuoliset teemaviikonloput ovat suosittuja aktiviteetteja, joihin voi tulla yksin, yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Kovaa treeniä tai pelkkää hyvää oloa – valinta on sinun.

Kanta-asiakkaillemme, VIP-liikkujille, on tarjolla mahtavia etuja myös joihinkin teemaviikonloppuihin. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ. Teemaviikonloppujen VIP-edut mainittu tällä sivulla viikonloppukohtaisesti. Kaikki voimassa olevat edut näet täältä.


KAAMOSJOOGAA SENIOREILLE ti-to 24.-26.1.2023

Tämä kurssi pitää sisällään lempeää seniorijoogaa, joka sopii ihan jokaiselle! Hatha-joogassa vahvistetaan, notkistetaan ja tasapainotetaan sekä kehoa että mieltä. Kurssin aikana tutustutaan joogan perusteisiin, kuten asanaharjoituksiin ja niiden turvallisiin linjauksiin, hengitysharjoituksiin sekä lyhyisiin meditaatiohetkiin. Ohjelmassa myös muita ajankohtaan sopivia aktiviteetteja. Tule mukaan majoittumaan, ruokailemaan ja nauttimaan mukavasta ohjelmasta!

Kurssin ohjaa kokenut joogaopettaja Hilkka Heiskanen ja Pajulahden liikunnanohjaajat

ALUSTAVA OHJELMA

PALAUDU JA RENTOUDU -VIIKONLOPPU 17.-19.2.2023

Palaudu ja rentoudu-viikonloppu tarjoaa tauon kaikesta arkisesta; tilaisuuden pysähtyä olemiseen, rentouteen, oman itsen äärelle.

Viikonloppu pitää sisällään mm. erilaisia rentoutus- ja hengitysharjoituksia, lempeää yinjoogaa ja palauttavaa liikettä. Rauhoitat hermoston toimintaa, lasket kierroksia ja tuet kehon ja mielen luontaista palautumista. Varaa mukaan lämmin ja joustava vaatetus sekä villasukat.

Ohjaajana toimii Mirkka Tikkanen (fysioterapeutti, psykofyysinen hengitysterapeutti, psykologisen joustavuuden valmentaja).

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

ALUSTAVA OHJELMA

KEHONHALLINTA JA -HUOLTO -VIIKONLOPPU 17.-19.3.2023

Viikonloppu tarjoaa irtiottoa arjesta palautuen, vahvistuen ja virkistyen. Tavoitteena oppia kehoa vahvistavia ja huoltavia liikkeitä, parantaa oman kehon tuntemusta sekä oppia rentoutumisen taitoja. Viikonloppu soveltuu kaikenikäisille.

Ohjaajana Pajulahden liikunnanohjaaja Mirka Haasto

ALUSTAVA OHJELMA

SENIOREIDEN SPORTTIVIIKONLOPPU 14.-16.4.2023

Oletko liikunnasta nauttiva seniori tai kaipaatko uutta kipinää ja vinkkejä liikkumiseen? Senioreiden sporttiviikonloppu on aktiivinen viikonloppu ryhmässä liikkuen, eri liikuntalajeja kokeillen. Kurssilla kohotetaan kuntoa mm. vesijumpaten, tanssien ja kuntosalilla harjoitellen. Et tarvitse aiempaa kokemusta lajeista. Ohjauksissa huomioidaan eri tasoiset liikkujat ja saat vinkkejä oman toimintakykysi parantamiseen. Tervetuloa mukaan majoittumaan, ruokailemaan ja liikkumaan!

Viikonlopun ohjaa Pajulahden liikunnanohjaaja Mirka Haasto

ALUSTAVA OHJELMA

SPORTTIVIIKONLOPPU 21.-23.4.2023

Sporttiviikonlopussa pääset liikkumaan, palautumaan ja kokeilemaan monipuolisesti eri lajeja innostavassa ja asiantuntevassa ohjauksessa. Lajivalikoimissa mm. FasciaMe, Barre, Pilates sekä jousiammunta. Aiempaa kokemusta lajeista et tarvitse.

Ohjaajana Pajulahden liikunnanohjaaja Mirka Haasto sekä Noora Huikko

ALUSTAVA OHJELMA

CROSS TRAINING -VIIKONLOPPU 12.-14.5.2023

Voimaa, nopeutta ja ketteryyttä ja kestävyyttä. Liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kehonhuoltoa. Perusliikemallien opettelua ja monipuolista harjoittelua. Reipasta liikettä, tehokasta treeniä ja itsensä haastamista. Kunto- ja terveysliikkujille sekä vauhdikasta irtiottoa arjesta kaipaaville. Motivoivassa seurassa, oman kunnon mukaan. Ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

Ohjaajana aikaisemmiltakin Cross Training -viikonlopuilta tuttu Suvi Leinonen.

Alustava ohjelma päivitetään tähän pian.

Ilmoittaudu mukaan ja osta kurssi tästä.

LUONNOSTA VOIMAA -kevätviikonloppu 19.-21.5.2023

Saa Luonnosta voimaa! Yhdistä elämykset, raitis ulkoilma ja keväisen luonnon kauneus avaten kehon kireyksiä ja parantaen liikehallintaa sekä vahvistaen kehoa. Rentouta mieltäsi luonnon rauhassa. Viikonlopun aikana liikumme Pajulahden kauniissa maisemissa niin kehoa ja mieltä huoltaen mm. FasciaMethod ja luontojooga-harjoittein, kuin luonnossa liikkuen mm. kävellen ja fatbike-retkellä. Keväiset elämykset ja rentoutumisen täydentävät äänimaljarentoutus, rantasaunanlöylyt sekä maukkaat ateriat ravintolassa. Majoittumisvaihtoehdoksi voit halutessasi valita tentsilen ja saada lomaasi lisäelämyksiä nukkuen puihin kiinnitettävässä teltassa keväisen taivaan alla.

Viikonloppu on järjestetty yhteistyössä Pajulahden ja NaavaGo-yrityksen kanssa. Ohjaajana toimii Katja Kettunen.

Alustava ohjelma lisätään tähän heti sen vahvistuttua.

Yllämainittujen 2vrk:n kurssien hinnoittelu (ellei hintaa ole kurssin kohdalla erikseen mainittu):

Teemakurssit, 2 vrktäysihoito + iltapalat
Opistotaso256 €
Hotellitaso286 €
Hotellitaso saunalla306 €

1hh-lisä 30 €/vrk

Täysihoito + iltapalat = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen ja iltapala per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Varaa majoitus tästä