Siirry verkkokauppaan »

Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Elämysviikonloppu aikuisille 3.-5.7.2020

Tule kokeilemaan jousiammuntaa ja seinäkiipeilyä. Syödään ja nukutaan hyvin, halutessasi jopa Tentsile-puumajoitteessa. Tehdään myös retket Fatbikeilla ja meloen. Nautitaan luonnosta ja liikunnasta sekä vietetään iltaa nuotiolla ja rantasaunoilla. Viikonlopun ohjaa Pajulahden liikunnanohjaajat.

ALUSTAVA OHJELMA

Elämysviikonlopun hinta 280 €/hlö sisältäen majoituksen hotellitason 2hh tai Tentsile-puumajoitteessa, täysihoitoruokailut sekä ohjelman. 1 hengen huoneen lisämaksu 60€.

 

Tentsile-viikonloppu  29.-30.08.2020

Koko perheen luontoelämys! Ohjatusti ja valvotusti tehty matalankynnyksen yöpyminen luonnossa. Viritellään Tentsile-puumajoitteet Seelammen laavun ympäristöön ja vietetään iltaa nuotiolla. Lammen ympäri menee pitkospuut. Laavun läheisyydessä on puucee. Varmasti unohtumaton kokemus kauniilla Seelammen rannalla sekä lapsille että aikuisille.

Hinnat:

Aikuinen 130 €/hlö

Lapsi 6-16v. 120 €/hlö

Hinnat sisältävät majoituksen Tentsile-majoitteessa, ohjelman mukaiset ruokailut sekä ohjelman.

Alustavat ohjelma:

29.-30.08.2020

Crosstraining- viikonloppu 25.-27.09.2020

Meidät on luotu heittämään, nostamaan, vetämään, kantamaan, työntämään ja juoksemaan. Luvassa monipuolisesti painonnostoa, tankoja, vetokelkkoja, bokseja, kahvakuulia, lekan mäiskettä sekä yllätyksiä ja tuloksia!

ALUSTAVA OHJELMA

Kehonhuolto- ja tanssiviikonloppu 13.-15.11.2020

Heittäydy musiikin vietäväksi! Liikumme yhdessä tanssien sekä kehoa huoltaen ja vahvistaen. Kurssin tavoitteena on kohottaa kuntoa hauskaa pitäen ja löytäen sopivia keinoja oman kehon huoltoon.
ALUSTAVA OHJELMA

 

Aikaisempaa kokemusta lajeista ei tarvita, huomioimme kaikenikäiset ja tasoiset liikkujat. Tarkemmat lajiesittelyt löydät alla olevasta linkistä.

Lajiesittelyt

Yllämainitun kurssin hinnoittelu:

Teemakurssit, 2 vrktäysihoito
Opistotaso246 €
Hotellitaso276 €
Hotellitaso saunalla296 €

1hh-lisä 30 €/vrk

täysihoito = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Varaa majoitus tästä