Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

 

Kehonhallinta ja -huolto viikonloppu 16.-18.3.2018

Tavoitteena on parantaa oman kehon tuntemusta, oppia kehonhallintaa, löytää sopivia keinoja oman kehon huoltoon ja oppia rentoutumisen taito. kurssi soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille ihmisille.

Huom: Vip-liikkujien ale 10%!

Sporttiviikonloppu 13.-15.4.2018

Virkistävä ja vauhdikas irtiotto arjesta, mukaansa tempaavan liikunnalisen irrottelun merkeissä. Lajeina mm. kahvakuula, rennot rytmit, kuntokamppailua ja HIIT. Tämä kurssi täyttyy nopeasti, joten varmista paikkasi ajoissa!

Huom: Vip-liikkujien ale 10%!

PajuFIT 11.-13.5.2018

Tavoitteellisella treenillä ”fätistä tiksi”! Tarkoituksena ei ole tavoitella vain sporttista ulkomuotoa, vaan sporttista elämäntapaa; toimivaa ja timmiä! Kurssilla mm. ravintovinkkejä, kuntosaliharjoittelua, intervallitreeniä sekä liikuntaohjeita käytännön lisäksi myös kirjallisena.

Huom: Vip-liikkujien ale 10%!

Hyvän olon kesäretriitti 6.-8.7.2018

Pilatestreeniä, kehonhuoltoa sekä hyvän olon-ja mielen harjoituksia ja vinkkejä kesän uutuusretriitissä. Ohjaajana viikonlopussa toimii liikunnan ja hyvän olon moniosaaja Anu Wager.

Melonnan peruskurssi

Sisältövaatimusten mukaisesti kurssilla tutustutaan melontavarusteisiin, opetellaan kajakkimelonnan perustekniikoita, pelastautumisia sekä tehdään koulutukseen liittyvä käytännön melontaretki. Osallistujilta vaaditaan uimataitoa ja kohtalaista peruskuntoa, mutta melontakokemus ei ole välttämätöntä. Kurssin sisältö täyttää Suomen melonta- ja soutuliiton sisältövaatimukset, ja osallistujat saavat kurssista todistuksen.

 

Cross Training 7.-9.9.2018

Cross Training viikonloppuna mennään eikä meinata. Meidät on luotu heittämään, nostamaan, vetämään, kantamaan, työntämään ja juoksemaan. Luvassa monipuolisesti painonnostoa, tankoja, vetokelkkoja, bokseja, soutulaitetta, kahvakuulia, lekan mäiskettä, yllätyksiä sekä TULOKSIA! Herätä sisäinen alkuasukkaasi ja ilmoittaudu rohkeasti kurssille.

LIFE – Hyvän Olon viikonloppu 7.-9.9.2018

Tarjoamme oivallusta ja askelmerkkejä kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa, jossa liikunta, lepo, ravinto ja yleinen elämän nautiskelu ovat tasapainossa. Ohjelmassa mm. stressinpurkutreeniä, energiajumppaa ja oman aarrekartan laatiminen.

Kuntoa ja Voimaa 50+ 26.-28.10.2018

Viikonlopun aikana tutustutaan monipuolisesti kuntoharjoitteluun. Tutustumme kuntosalilaitteisiin ja –harjoituksiin cross training salilla ja painopakkalaitteilla. Teemme myös staattisia lihaskuntoharjoituksia sekä kehonhuoltoa välineillä ja ilman. Harjoitukset ja aikataulutus on tehty 50+ ikäisille sopivaksi.

LIFE – Keho ja mieli 16.-18.11.2018

Rauhoittumista, rentoutumista, lempeää liikettä luonnossa kehon- ja mielenhuoltoa. Liikuntaa, keskustelua elämäntapojen vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja omasta ajasta nautiskelua.

Kahden vuorokauden teemaviikonloput

puolihoito    täysihoito
Opistotaso    232 € 246 €
Hotellitaso 262 € 276 €
Hotellitaso saunalla  282 € 296 €

 


Lisäpalveluna tarjoamme

Viikonloppuun osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.