Siirry verkkokauppaan »

Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Cross Training -viikonloppu 12.-14.02.2021

Voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Liikkuvuutta, liikehallintaa ja kehonhuoltoa. Perusliikemallien opettelua ja monipuolista harjoittelua. Reipasta liikettä, tehokasta treeniä ja itsensä haastamista. Motivoivassa seurassa, oman kunnon mukaan. Ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

ALUSTAVA OHJELMA

Vip-Liikkujan etu -10%

Luonnosta voimaa – talviviikonloppu 12.-14.02.2021

Saa Luonnosta voimaa! Yhdistä elämykset, raitis ulkoilma ja talvisen luonnon kauneus avaten kehon kireyksiä ja parantaen liikehallintaa. Rentouta mieltäsi luonnon rauhassa. Viikonlopun aikana liikumme Pajulahden kauniissa talvisissa maisemissa niin kehoa ja mieltä huoltaen mm. FasciaMethod ja luontojooga-harjoittein, kuin luonnossa liikkuen mm. lumikenkäillen, retkiluistellen ja fatbike-pyöräillen. Talviset elämykset ja rentoutumisen täydentävät avanto ja saunanlöylyt sekä maukkaat ateriat ravintolassa. Viikonloppu on järjestetty yhteistyössä NaavaGo-yrityksen kanssa. Ohjaajana toimii Katja Kettunen.

ALUSTAVA OHJELMA

 

Kehonhallinta- ja huoltoviikonloppu 12.-14.03.2021

Tavoitteena parantaa oman kehon tuntemusta, oppia kehonhallintaa, löytää sopivia keinoja oman kehon huoltoon ja oppia rentoutumisen taito. Kurssi soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille.

ALUSTAVA OHJELMA

Vip-Liikkujan etu -10%

Kehonhuolto- ja tanssiviikonloppu 26.-28.03.2021

Heittäydy musiikin vietäväksi! Liikumme yhdessä tanssien sekä kehoa huoltaen ja vahvistaen. Kurssin tavoitteena on kohottaa kuntoa hauskaa pitäen ja löytäen sopivia keinoja oman kehon huoltoon. Aikaisempaa kokemusta lajeista ei tarvita, huomioimme kaikenikäiset ja tasoiset liikkujat.

ALUSTAVA OHJELMA

Yllämainitun kurssin hinnoittelu:

Teemakurssit, 2 vrktäysihoito
Opistotaso246 €
Hotellitaso276 €
Hotellitaso saunalla296 €

1hh-lisä 30 €/vrk

täysihoito = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

FIT Treeniviikonloppu 7.-9.5.2021

Tiedossa on tavoitteellista, tehokasta ja monipuolista liikuntaa mielenkiintoisten hyvinvointiluentojen ja rennon oleilun lisäksi. Vetäjinä toimivat energiset hyvinvointivaikuttajat Monna Pursiainen ja Laura Enroth.

Hinta 280€ /hlö 2 hengen hotellitason huoneessa

Hinta sisältää majoituksen, täysihoitoruokailut iltapaloineen sekä ohjelman.

ALUSTAVA OHJELMA

Musikaalitanssi- viikonloppu 20.-21.02.2021

Musikaalitanssi-kurssilla heittäydytään näyttämö- ja elokuvarytmien pyörteisiin sekä tanssin että ilmaisun kautta! Viikonlopun aikana harjoitellaan kaksi uutta musikaalitanssikoreografiaa, kuitenkin alkuperäistä tyyliä mukaillen. Luvassa myös muuta tanssillista ja liikunnallista ohjelmaa teemaan sopivissa tunnelmissa. Tutuksi tulee mm. Fame, Mamma Mia, The Greatest Showman, Grease, Saturday Night Fever…

Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita, kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin enemmän tanssineille.

ALUSTAVA OHJELMA

Vip-Liikkujan etu -10%

Teemakurssit, 1 vrktäysihoito
Opistotaso130 €
Hotellitaso145 €
Hotellitaso saunalla165 €

1hh-lisä 30 €/vrk

täysihoito = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Varaa majoitus tästä