Terveys liikuttaa -kurssit

Seuraavat kurssit:

01.-05.04.2019

Haluatko liikkua terveyttäsi edistäen?

Terveys liikuttaa -kurssit tarjoavat terveysliikkujille soveltuvan lajikattauksen ja vinkkejä terveyden ylläpitoon liikunnan avulla.  Ohjelman toteutukseen osallistuvat vastuuopettajan johdolla myös Pajulahden liikuntaneuvojaopiskelijat, jotka varmistavat, että kurssilaiset saavat normaalia enemmän henkilökohtaista opastusta ja pääsevät kokeilemaan itselleen sopivia liikuntamuotoja positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.  Ohjelmasisältö rakentuu terveyskunnon eri osa-alueiden ympärille niin, että monipuolisia lajikokeiluja on päivittäin sekä sydämen, lihaskunnon että liikehallinnan osa-alueille. Toteutuksessa hyödynnetään tuttuun tapaan Pajulahden monipuolisia sisä,- vesi- ja ulko- olosuhteita. Liikunnallisten aktiviteettien lomassa on tarjolla myös motivointia ja leppoisaa yhdessäoloa. Kurssin hintaan sisältyy joko Inbody kehonkoostumusmittaus tai Oscare luunlujuusmittaus valintasi mukaan. Viikon päätteeksi pääset suunnittelemaan opiskelijoiden opastuksella itsellesi aktiivisuussuunnitelman, jonka toteuttamista on helppo lähteä viemään käytäntöön virkistävän ja motivoivan kurssin jälkeen.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja tule kohtaamaan energisiä opiskelijoitamme, jotka odottavat juuri sinua!

Kohdeasiakas / -ryhmä:

* terveysliikkujat

* soveltuu myös liikuntarajoitteisille, koska ohjelmaa eriytetään asiakkaiden tarpeiden mukaan

* avoimia matalan kynnyksen kursseja, jotka soveltuvat sekä työ- että eläkeikäisille asiakkaille

Voidaan räätälöidä eri kohderyhmille omia kurssikokonaisuuksia

Täysihoito
Opistotaso 280 €
Hotellitaso 340 €
Hotellitaso saunalla 380 €

1hh-lisä 30 €/vrk

Lisätiedot ohjelmasta:

Nina Tohkanen: [email protected], p. 044 7755 360

Haluatko suunnitella ryhmäsi kanssa oman kurssin?

Jos Pajulahden kurssikalenterista ei löydy sopivaa kurssia ja ajankohtaa, tämä kurssi voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaiseksi ajankohdan, keston ja sisällön suhteen.

Terveysliikkujan toivekurssit tarjoavat mahdollisuuden toteutetaan ryhmälle oma kurssi, joka räätälöidään ajankohdan, keston ja sisällön mukaan. Ohjelman perusrakenne on suunniteltu niin, että sisältö rakentuu terveyskunnon eri osa-alueiden ympärille, mutta asiakasryhmä pääsee itse valitsemaan haluamansa lajisisällöt.  Ohjelman toteutukseen osallistuvat vastuuopettajan johdolla Pajulahden liikuntaneuvojaopiskelijat, jotka varmistavat, että kurssilaiset saavat normaalia enemmän henkilökohtaista opastusta ja pääsevät kokeilemaan itselleen sopivia liikuntamuotoja positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.  Liikunnallisten aktiviteettien lomaan voidaan jättää aikaa myös ryhmän omalle illanvietolle tai vaikkapa kokoukselle. Viikon päätteeksi pääset suunnittelemaan opiskelijoiden opastuksella itsellesi aktiivisuussuunnitelman, jonka toteuttamista on helppo lähteä viemään käytäntöön energisoivan ja motivoivan kurssin jälkeen.

Kohderyhmä:

*työ- ja eläkeikäiset, terveysliikkujat

* esim. työporukat, harrasteryhmät, eri järjestöjen omat ryhmät, naisporukat ym.

1 vrk:n kurssi puolihoito täysihoito
Opistotaso 65 € 70 €
Hotellitaso 80 € 85 €
Hotellitaso saunalla 90 € 95 €

 

4 vrk:n kurssi puolihoito täysihoito
Opistotaso 260 € 280 €
Hotellitaso 320 € 340 €
Hotellitaso saunalla 360 € 380 €

Lisätiedot ohjelmasta:

Nina Tohkanen: [email protected], p. 044 7755 360