Siirry verkkokauppaan »

Hyvä olo maukkaasti

Osaatko tehdä ruokia, jotka maistuvat hyviltä, parantavat suorituskykyä ja jaksamista arjen keskellä?
Pajulahden uudella Hyvä olo maukkaammin -kurssilla opit keittiöpäällikkö Sauli Sillanmäen avulla tekemään arkeen ruokia, jotka maistuvat hyviltä, mutta myös ovat terveellisiä ja auttavat jaksamaan. Saulilla on dieettikokin tutkinto, vuosien kokemus ruoan laittamisesta, liikunnasta sekä perhe-elämän arjesta kahden työn ohella.

Kurssilla pääset konkreettisesti itse valmistamaan ammattitaitoisen kokin opastuksella ruokia puhtaista raaka-aineista ilman lisäaineita, jotka auttavat jaksamaan arjessa. Kurssin aikana näet miten tarkoista ruokavalioista saadaan oikeaa ja maistuvaa ruokaa.

Kaipaatko liikettä ja hyvinvointia arkeen?
Pajulahden liikunnanohjaaja Teemu Aimia räätälöi jokaiselle osallistujalle oman kunnon mukaan treeniohjelman, jota myös muokataan pitkin kurssia kehityksen mukaan. Teemun vuosien kokemuksen ja ammattitaidon avulla jokainen kurssilainen saa lisää liikettä arkeen yksilöidysti.

Kurssi on tarkoitettu kaikille jotka hakevat kokonaisvaltaista hyvinvointia, painonhallintaa ja kadonnutta liikunnan iloa. Kurssin tavoitteena on auttaa kohti pysyvämpää hyvinvointia, elämän muutosta ja opastaa kohti oikeaa ruokavaliota ja liikuntaa. Tukena ja tsemppaamassa ovat Pajulahden ammattilaiset Sauli ja Teemu, sekä tietenkin ryhmän muut osallistujat.

Reilun kuukauden kurssi sisältää neljä tapaamiskertaa. Jokaisella tapaamiskerralla tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin ja kokataan kurssilaisten kesken erilaisia ruokia. Kurssin maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä.

Hinta sisältää yhteiset liikuntatunnit sekä kokkaushetket, treeniohjelmat, ruokien raaka-aineet tapaamisissa, InBody-mittaukset, sekä luennot.

Tilaa uutiskirje täältä

Hyvä olo maukkaasti -kurssi toteutetaan jälleen kesän jälkeen. Mikäli kiinnostuit kurssista, ole rohkeasti yhteydessä jo nyt!

Teemu Aimia

Liikunta- ja kehittämiskoordinaattori

Liikunnanohjaaja (AMK)

+358 44 7755 367

[email protected]

Varaa majoitus tästä