Siirry verkkokauppaan »

Mailapelit

Pajulahden mailapelitarjontaan kuuluu tennis, sulkapallo, pingis, pickleball ja nyt uutena myös padel! Kentät ovat asiakkaiden varattavissa omatoimisiin pelailuihin. Kesäisin on myös mahdollista lähteä mukaan tenniskursseille!

Pelivälineiden vuokraus kesäisin välinevuokrauksesta ja muina aikoina vastaanotosta. Kenttien vuokramaksut suoritetaan etukäteen vastaanottoon tai sen ollessa suljettuna ravintolaamme. Vastaanottomme myös palvelee liikuntatilojen vapaiden aikojen tarkistamisessa.

VASTAANOTTO puh. +358 44 7755 313, sähköposti [email protected]

Tennis

Pajulahdessa on kaksi tennishallia, joissa molemmissa on kaksi kenttää. Ulkona on kuusi massakenttää ja yksi plexipavekenttä (ulkokenttäkausi päättyi 22.9.2022 eikä niitä ole mahdollista enää käyttää).

Tenniskentän varaus: sisätenniskenttä klo 08-16 arkisin päiväkävijät 16 €/h, majoittuvat 10 €/h. Klo 16-21.30 ja viikonloppuisin päiväkävijät 21 €/h, majoittuvat 15 €/h. Ulkotenniskenttä (massa, plexipave) päiväkävijät 18 €/h, majoittuvat 10 €/h. Katso tenniskenttien varaustilanne.

Mailavuokra 6 €/maila (sis. pallot).

Padel

Padel on nelinpeli, jota pelataan 10 x 20 metriä kokoisella kentällä. Padel-kenttää ympäröi lasista ja metalliverkosta valmistetut seinät. Lue lisää padelin säännöistä padel.fi. Pajulahdessa on varattavissa yksi sisäkenttä, jonka voi varata vastaanotosta. Katso varaustilanne.

Padel-kentän varaus: arkipäivä klo 8-16 hinta päiväkävijät 20 €, arkisin ilta-aikaan klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin päiväkävijöille 25 €. Majoittuville joka päivä 20 €/h. Käythän maksamassa vastaanottoon ennen kentälle menoa. Katso Padelin varaustilanne. Mailavuokra sisältyy vuoron hintaan.

Padel-kenttämme on täysin saavutettava ja sopii hyvin pyörätuolia ja muita apuvälineitä käyttäville pelaajille. Suomen Paralympiakomitea testasi kentän Liikuntamaassa 11.-13.5.20222.

Sulkapallo

Sulkapallokentän varaus: klo 08-16 arkisin päiväkävijät 10 €/h, majoittuvat 5 €/h, klo 16-21.30 ja viikonloppuisin päiväkävijöille 15 €/h. Majoittuville joka päivä 10 €/h.

Mailavuokra 6 €/maila.

Pickleball

Pickleball on sosiaalinen, sporttinen ja koukuttavan hauska mailapeli, jossa tennis, sulkapallo ja pingis yhdistyvät uudella tavalla. Se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille koululaisista senioreihin. Kokeneemmille pickleball on nopeatempoinen, taitoa, taktiikkaa sekä hyviä refleksejä vaativa kilpailuhenkinen laji, joka on myös todella tehokasta liikuntaa.

Pickleball-kentän varaus: klo 08-16 arkisin päiväkävijät 10 €/h, majoittuvat 5 €/h, klo 16-21.30 ja viikonloppuisin päiväkävijöille 15 €/h. Majoittuville joka päivä 10 €/h.


Varaa majoitus tästä