Siirry verkkokauppaan »

Muu liikunta ja vapaa-aika

Pelit ja välinevuokraus

Minigolf, frisbeegolf ja beachvolley -vuorot voi varata vastaanotostamme ja myyntipalvelustamme. Pelivälineet edellä mainittuihin sekä muita pelejä ja liikuntavälineitä (myös soveltavan liikunnan välineet), kuten mölkky, petankki, sauvakävelysauvat, suksipaketit, retkiluistimet, polkupyörät, mailat pallopeleihin ja kanootit ovat vuokrattavissa kesäisin välinevuokrauksesta ja muina aikoina vastaanotosta.

Talvella minigolf ja beachvolley eivät ole käytössä, mutta frisbeegolfia voi harrastaa talvellakin. Frisbeegolfkorit 8,9,10,11,12 ja 18 on otettu pois talveksi, nämä korit sijaitsevat latupohjiemme välittömässä läheisyydessä. Näin rauhoitamme väylät ainoastaan hiihtäjille, heti kun lumi tulee. Meillä on talvellakin käytössä muut 12 koria, jotka eivät ole lähellä latujamme

Ulkoilureitistöt ja ladut

  • 1 km ja 3,3 km, vapaa ja perinteinen (valaistu)
  • 8,3 km, vapaa ja perinteinen (osin valaistu)
  • yhdyslatu 2 km järven yli Nastolan kunnan laduille (mm. valaistut 8,8 km ja 5 km) keliolosuhteiden salliessa

Latukartta

Vaellus

230 ha Lapakiston luonnonsuojelualueella on upeita polkuja ja retkikohteita.

Lapakisto kartta

Golf

Haluatko lomailla golfia pelaten. Meiltä Golf-majoituspaketit hintaan 95 / hlö sisältäen majoituksen 2 hh. hotellihuoneessa, runsaan aamiaisen sekä pelilipun Iitti Golfiin. Yhden hengen huonelisä 30 euroa.

Myös muuhun oleskeluun voi yhdistää pelikierroksen Iitissä. Tarjoamme majoittuville asiakkaille pelilipun Iitti Golfiin hintaan 30€/lippu.

Lisätiedot golfista myyntipalvelustamme: puh. (03) 8855 200 tai [email protected] Paikan päällä voit tiedustella pelikierroksia myös vastaanotosta.

Suunnistus

Pajulahden maastossa kiintorastit. Pajulahdesta ja lähialueelta on 1:10 000 -suunnistuskartat ja piha-alueesta 1:5 000 -opetuskartta. Karttoja voi ostaa vastaanotostamme. Suunnistusseura Nastolan Terällä on muualla Nastolassa ja lähialueilla noin 15 karttaa. Terän kartoista ja Nastolassa pidettävistä iltarasteista lisätiedot Terän kotisivuilta. Muut alueen harrasterastit Päijät-Hämeen Suunnistus ry:n kotisivulta.

Avantouinti

Kylmän ja tervehdyttävän veden kausi on alkanut! Avantouintikaudella sauna 1 pukutila on avoinna joka aamu kello 06.00-14.00, ja viereinen wc-tila kello 06.00-22.00. Vuoden 2019 alussa otamme mahdollisuuksien mukaan käyttöön myös sauna 2 pukutilan.

Avantouinnin kausimaksu oikeuttaa myös rantasaunojen yleisövuorojen käytön: ke klo 18-21.30, pe klo 20-22 & la klo 18-21.30. Avantouimareiden omat saunavuorot ti ja to klo 17.30-21.00.

Hinta 30 € / syyskuusta jäiden lähtöön
alle 16 vuotiaat 22 €

Huomioittehan ystävällisesti, että sauna on yhteiskäytössä sekä miehille että naisille.

Varaa majoitus tästä