Siirry verkkokauppaan »

Ohjatut viikkotunnit ja kuntosali

Pajulahden ohjatut viikkotunnit alkavat taas!

Katso kalenterista kunkin ryhmän ensimmäiset alkamispäivät ja viimeisimmät poikkeukset sekä kausihinnat. Maksut vastaanottoon, joten vastaanoton kautta treeneihin.

Mahtavaa päästä taas porukalla hikoilee. Kesällä meiltä voi vuokrata kanootteja, Fat-bikeja ja muita liikuntavälineitä omatoimiseen treenaamiseen sekä toteutamme iltauinteja uimahallissamme (katso aukioloajat kotisivujemme uimahallisivustolta). Kuntopalvelut starttaavat kesäloman jälkeen taas syksyllä.

Osta lippu ohjatulle viikkotunnille kertalippu suoraan verkkokaupasta

OHJELMA


Kuntosali ja Nikula-hallin cross training -sali

Päärakennuksen kuntosali sulkeutuu asiakkailtamme 1.4. alkaen kuntosaliremontin vuoksi.

Päärakennuksen valoisa ja hyvin ilmastoitu kuntosali on varustettu mm. David Fitness Center –laittein. Kuntosali on majoittuvien asiakkaiden maksuttomassa käytössä lähes rajoituksetta. Cross training -sali ja kuntosali on avoinna päivittäin klo 7.00-21.30. Salit ovat silloin tällöin varattu ryhmien yksityiskäyttöön. Saleihin ovat tervetulleita myös yksittäiset harjoittelijat kertamaksulla / kausikortilla. Käyttäjä voi tarkistaa varaukset ennakkoon kuntosalin ja cross training -salin osalta soittamalla vastaanottoon (044 7755 313). Kuntosalikäynnin yhteydessä iltauintivuoro 3€/hlö.

Osta Nikula-hallin kuntosalikortti suoraan verkkokaupasta. Netistä kuntosalikortti edullisemmin.

perushinta12-16-vuotiaat
kertakäynti86
10-kertaa6045
1 kk kortti4020
vuosikortti250150
 
Varaa majoitus tästä