Siirry verkkokauppaan »

Ohjatut viikkotunnit ja kuntosali

Pajulahden ohjatut viikkotunnit alkoivat taas! Ensimmäiset tunnin aloitetaan 15.8. alkaen. Katso kuntopalvelukalenteri alta ja tule mukaan liikkumaan.

SYKSYN KUNTOPALVELUKALENTERI

Kahden ensimmäisen viikon aikana ei vielä tarvitse käydä maksamassa kausimaksua (15.-28.8.). Jos ryhmä toteutuu, niin sitten vasta maksut vastaanottoon. Ei tarvitse siis ennakkoon ilmoittautua! Kaikki, jotka suorittavat jonkin kuntopalvelun kausimaksun ovat oikeutettuja varaamaan maksuttoman Inbody -kehonkoostumusmittauksen. Varattavia InBody-aikoja ovat ti 13.9 klo 15.30-17.30 väliltä ja to 15.9 klo 7-9 väliltä. Ajanvaraukset voi tehdä sähköpostitse [email protected]

Osta ohjatulle viikkotunnille lippu ennakkoon Pajulahden verkkokaupasta

Syksyn aikaan meiltä voi vuokrata fatbikeja ja muita liikuntavälineitä omatoimiseen treenaamiseen sekä toteutamme iltauinteja uimahallissamme (katso aukioloajat uimahallin sivuilta).

 


Nikula-hallin cross training -sali

Päärakennuksen kuntosali on sulkeutunut asiakkailtamme 3.4. alkaen kuntosaliremontin vuoksi. Tilalle rakentuu Training & Recovery Center.

Cross training -sali on avoinna päivittäin klo 7.00-21.30. Salit ovat silloin tällöin varattu ryhmien yksityiskäyttöön. Saleihin ovat tervetulleita myös yksittäiset harjoittelijat kertamaksulla/kausikortilla. Käyttäjä voi tarkistaa varaukset ennakkoon  cross training -salin osalta soittamalla vastaanottoon (044 7755 313). Kuntosalikäynnin yhteydessä iltauintivuoro 3 €/hlö.

Osta Nikula-hallin kuntosalikortti suoraan verkkokaupasta. Netistä kuntosalikortti edullisemmin.

perushinta12-16-vuotiaat
kertakäynti86
10-kertaa6045
1 kk kortti4020
vuosikortti250150
 
Varaa majoitus tästä