Siirry verkkokauppaan »

Ohjatut viikkotunnit ja kuntosali

Pajulahti on loistava paikka pitää myös yllä arkikuntoaan. Järjestämme ohjattuja tunteja tammikuusta vuoden loppuun. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Kausimaksu on ilmoitettu lukujärjestyksessä. Tervetuloa treenailemaan!

 

HUOM!! – Kevään ohjatut kuntopalvelut ovat peruttu koronatilanteen vuoksi. Näillä näkymin harrasteryhmät alkavat syksyllä 2021.

Ensimmäinen kerta on maksuton kokeilukerta. Tule ja tuo kaverisikin.

 

SYKSYN UUTUUDET:

HUOM! UUTUUTENA ULKOFIILIS, 60+ vuotiaille tarkoitettua ulkoliikuntaa. Tunneilla opetellaan sauvakävelyn tekniikkaa, kävellään metsässä ja rentoudutaan sekä rauhoitutaan. Ohjaaja kuuntelee luonnollisesti myös toiveita kevään suhteen, mennäänkö kenties kokeilemaan melontaa miehistökanootilla (ns. ryhmäkanootti) tai soutelemaan ja onkimaan. Tule mukaan nauttiman Pajulahden luonnosta.

HUOM! SEINÄKIIPEILY kaiken ikäisille aloittelijoille ja vähän kokeneemmillekin. Yläköysikiipeilyn alkeita opetellaan kiipeilyohjaajan avulla. Pajulahden puolesta tulee lainaksi henkilökohtaiset turvavarusteet ja kiipeilykengät, toki omiakin saa käyttää.


Kuntosali ja Nikula-hallin crosstraining-sali suljettu (lukuun ottamatta niitä ryhmiä, joita rajoitukset eivät koske)

Päärakennuksen valoisa ja hyvin ilmastoitu kuntosali on varustettu mm. David Fitness Center –laittein. Kuntosali on majoittuvien asiakkaiden maksuttomassa käytössä lähes rajoituksetta. Crosstraining sali ja kuntosali on avoinna päivittäin klo 7.00-21.30. Salit ovat silloin tällöin varattu ryhmien yksityiskäyttöön. Saleihin ovat tervetulleita myös yksittäiset harjoittelijat kertamaksulla / kausikortilla. Käyttäjä voi tarkistaa varaukset ennakkoon kuntosalin osalta liikuntatilakalenterista ja crosstraining salin osalta soittamalla vastaanottoon (044-7755313) Kuntosalikäynnin yhteydessä iltauintivuoro 3€/hlö. Huom! Kuntosalit suljettu toistaiseksi (lukuun ottamatta niitä ryhmiä, joita rajoitukset eivät koske).

perushinta12-16-vuotiaat
kertakäynti86
10-kertaa6045
1 kk kortti4020
3 kk10050
vuosikortti
250150
Varaa majoitus tästä