Siirry verkkokauppaan »

Personal Trainer -palvelut

Onko tavoitteenasi parempi kunto, terveys tai painonpudotus? Ota avuksesi Pajulahden Personal Trainer –palvelut: PT-solo, PT-duo, PT-trio tai PT-special. Treenaa yksin, kaksin tai kimpassa kannustavan ja asiantuntevan ohjaajamme tukemana! Ei vaadi sitoutumista – aloita vaikka vain yhden kuukauden sopimuksella.

PT-solo 165 € / kk

Valmentaudu yksilöllisesti Personal Trainerin opastuksella. Paketti sisältää aloitustestin, jossa kartoitetaan fyysinen kuntosi kestävyyden ja lihaskunnon osalta. Inbody –kehon koostumus -mittauksella kartoitetaan mm. lihastasapaino ja rasvaprosentti sekä niiden määrä ja jakautuminen kehossasi. Hucosport -liikkujaprofiili kertoo millainen liikkuja luontaisesti olet ja antaa eväät suunnitella juuri sinulle sopivan valmennussuunnitelman.

Alkukartoitusten jälkeen aloitetaan tavoitteidesi mukainen henkilökohtaistettu valmentautuminen. PT-Solo -pakettiin sisältyy kuukausittain vaihtuva ohjelma opastuksineen ja yksi PT:n johdolla tapahtuva harjoitus kuukaudessa.

PT-duo 140 € / kk / hlö

Valmentaudu ystäväsi kanssa PT:n johdolla yhdessä kohti parempaa fyysistä kuntoa ja henkistä tasapainoa. Hyödynnä ystäväsi vertaistuki, jonka avulla motivaatio säilyy yli matkalla tulevien karikoiden. Kuukausittain vaihtuva ohjelma pyritään rakentamaan niin, että se sisältää tavoitteet huomioiden mahdollisimman monta yhteisharjoitusta. PT-Duo sisältää PT-Solon tapaan alkutestit, kuukausittain vaihtuvan ohjelman ja yhteisharjoitukset PT:n valmennuksessa.

PT-trio 120 € / kk / hlö

Kerää yhteen “kolmen kopla” ja aloita tavoitteellinen henkilökohtaistettu kuntovalmennus. Valmennusohjelmat suunnitellaan sisältämään mahdollisimman monta yhteisharjoitusta ystäviesi kanssa, jolloin toinen toistanne motivoiden saatte harjoitusinnon säilymään. Yhteisharjoitukset ovat erinomainen tapa liikkua ja kuntoilla.

PT-Solo, PT-Duo ja PT-Trio sisältö

Alkukartoitus / testit

  • Inbody (kehon koostumus) PP- ergometritesti (kestävyys)
  • Lihaskuntotestit
  • Hucosport liikkumisprofiilikartoitus
  • Kerran kuukaudessa vaihtuva ohjelma
  • Kuukausittainen yhteisharjoitus PT:n johdolla
  • Harjoitussuhteen kestäessä pidempään suoritetaan seurantatestit aina 6 kuukauden välein (Inbody, pp-ergometritesti ja lihaskuntotestit).

PT-special

Räätälöi oma valmennuspaketti seuraavista elementeistä tai lisää valmiiseen pakettiin haluamasi lisäpalvelut.

  • PT-Specialin testipaketti 100 € (PP-ergometritesti, lihaskuntotesti, Inbody-kehonkoostumusmittaus, Huco Sport -liikkumisprofiili)
  • PT :n suunnittelema henkilökohtaistettu valmennusohjelma 50 € / ohjelma. Ohjelma suositellaan muokattavaksi ja vaihdettavaksi 1 – 2 kk välein.
  • Kontaktivalmennus PT: n johdolla Liikuntakeskus Pajulahdessa. Hinta 60 € / 45 min.
Varaa majoitus tästä