Liikuntalomat

Tulkaa Pajulahteen viettämään täyden palvelun Happi Holiday!

Pajulahden liikuntalomat ovat täynnä aktiviteetteja ja toimintaa koko perheelle ikää tai kuntoa katsomatta. Me hoidamme ohjelman ja kokkaamisen. Te lepäätte, liikutte ja nautitte välittömästä tunnelmasta. Ainutlaatuinen luonto, kaunis järvimaisema, monipuolinen ohjelma ja Suomen suurin seikkailupuisto. Lenkkipolut, hiihtoladut, pyörätiet, kuntosalit, pelikentät ja uimahalli kutsuvat myös omatoimiseen kuntoiluun. Sijainti keskellä Etelä-Suomea ja vain reilun tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta; siinä syitä miksi meillä lomaillaan vuodesta toiseen.

Voitte valita lomallenne majoituksen hotelli- tai opistotasosta. Kaikkii lomiin kuuluu aamupala, lounas ja päivällinen sekä kattava ja monipuolinen liikuntaohjelma jossa on ohjelmaa lapsille ja aikuisille yhdessä ja erikseen. Perheen yhteisinä lajeina mm. erittäin suosittu perheuinti.

Liittymällä Pajulahden kanta-asiakasklubi VIP-liikkujiin saat rahanarvoisia etuja liikuntalomista. Edut tulevat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ.

Pajulahden joulu 2-5 vrk 

Pajulahden joulunvietossa yhdistyvät rauhoittuminen ja monipuoliset liikuntaohjelmat. Vietä vauhdikasta vapaa-aikaa ohjelmien ja palvelujen parissa sekä rauhoitu joulutunnelmaan kauniin luonnon keskellä. Sauno uusituilla rantasaunoilla ja pulahda kirkasvetiseen Iso-Kukkaseen. Jouluaattona tarjoillaan perinteinen jouluateria ja jouluohjelma. Tapaninpäivänä vietetään yhteistä talviriehaa hevosajeluineen. Pöytä on katettu, rentoudu ja nauti!

  • 22.-27.12.2018 2-5 vrk
  • Vip-liikkujien etu -20%
  • HUOM! Joulun liikuntalomalla oma hinnasto, jonka löydätte alempaa
  • Loman alustava ohjelma, muutokset ohjelmaan mahdollisia

Välipäivät ja uusivuosi 2- 5 vrk 

Joulun pitopöytien jälkeen on aika antaa kinkulle kyytiä. Suunta siis kohti tekoja jo ennen mahdollisia lupauksia. Tulevaan vuoteen valmistaudutaan monipuolisten ja runsaiden ohjelmien siivittämänä. Liikutamme teitä perheenä niin yhdessä kuin erikseenkin. Ladut odottavat hiihtäjiä. Pulkat, liukurit, sekä ”wuuuffit” on ”tuunattu” innokkaita laskijoita varten. Uudenvuoden aattoillan huipentaa perinteinen Pajulahden ilotulitus.

  • 27.12.2018.-1.1.2019 2-5 vrk
  • Vip-liikkujien etu -20%
  • Loman alustava ohjelma muutokset ohjelmaan mahdollisia

Hiihtolomat 2019 2-7 vrk

Hanget hohtavat ja latu luistaa. Tee lomastasi juuri niin aktiivinen kuin itse haluat. Valikoimaa löytyy laidasta laitaan niin lapsille kuin vanhemmillekin, yhdessä ja erikseen sekä sisällä että ulkona. Ladut, kuntosalit, pelikentät, rantasaunat ja uimahalli kutsuvat. Tervetuloa nauttimaan kunnon talvesta.


perhepaketti = 2 aikuista ja kaksi 6–16-vuotiasta lasta

1hh-lisä 30 €/vrk

th = täysihoito (aamupala, lounas ja päivällinen)

perhepaketti = 2 aikuista ja kaksi 6–16-vuotiasta lasta

1hh-lisä 30 €/vrk

th = täysihoito (aamupala, lounas ja päivällinen)