Siirry verkkokauppaan »

Pajulahden Seikkailupuisto

Pajulahden Seikkailupuisto on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavampia kiipeilyosuuksia ja kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman alempanakin. Voit itse valita radan, mistä aloitat ja edetä pikku hiljaa kohti vaikeampia ratoja. Pajulahden Seikkailupuisto on aktiivinen kiipeilypuisto, jossa seikkailija etenee käyttäen omaa kehoaan ja ongelmanratkaisukykyään. Puistossa on 14 eri ratakokonaisuutta, joissa 177 erilaista estettä ja tehtävää 2,4 km matkalla.

Tervetuloa seikkailemaan ja kokeilemaan Bungee-trampoliinia.

Katso lisätiedot Seikkailupuiston sivuilta.

Yllättikö jano tai nälkä? Seikkailupuistolipulla ravintolasta lounas/päivällinen -15%.


Bungee-trampoliini

Trampoliinilla pääset kokemaan todellista painottomuuden tunnetta ja uhmaamaan normaaleja ihmisen fyysisiä rajoja mahdollisimman turvallisesti. Pomppiminen kyseisellä ”kuminauhaviritteisellä” trampoliinilla on suuri elämys niin hyppijälle kuin katsojillekin! Uskaltaudu mukaan leikkiin ja kytkeydy valjaisiin. Anna vauhdin hurmata ja tee elämäsi suurimmat loikat. Tämä on itse koettava ja nähtävä. Toivotamme teidät tervetulleeksi elämysten seikkailupuistoon!

Pomppijan painoraja 20-90 kg. Hinta 10 €/10 min.

Pajuketun Seikkailupaketti

Tervetuloa seikkailemaan Pajulahden laajennettuun Seikkailupuistoon koko perheen voimin! Varaa perheellesi (2 aikuista + 2 alle 16-v. lasta) Pajuketun seikkailupaketti hintaan 195 €/yö sisältäen 4 Seikkailupuisto-lippua, hotellimajoitus + aamupalat.

PAKETTIHINTA: 195 €/yö 2 aikuista + 2 lasta (Lisälapset à 40 €/lapsi) sisältää 4 Seikkailupuisto-lippua, hotellimajoitus + aamupala.

 

seikkailupuisto seikkailupuisto seikkailupuisto seikkailupuisto Pajulahti_verkkokauppa_bungee_trampoliini
<
>
Varaa majoitus tästä