Fiilis 60+ kurssit

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiiliskursseilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton aamu-uinti x 2, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilis -kurssilaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

Vip-Liikkujien etu vuoden 2019 Fiilislomilla -15%.

Liittymällä Pajulahden kanta-asiakasklubi VIP-liikkujiin saat rahanarvoisia etuja liikuntalomista. Edut tulevat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin tästä.

Syysfiilis 60+ 7.-11.10.2019

Luonnossa liikkumista, kehonhuoltoa, hikoilua hyvässä porukassa. Tule hakemaan virtaa alkaneeseen syksyyn Pajulahden Syysfiilikseltä!

OHJELMA

Aquafiilis 60+ 4.-8.11.2019

Vesiliikuntapainotteinen fiilisloma, jossa liikutaan veden lisäksi monipuolisesti muiden lajien parissa. Tule hakemaan liikunnan riemua loppuvuoteen!

OHJELMA

Joulufiilis 60+ 9.-13.12.2019

Ennen jouluun rauhoittumista on hyvä ravita niin kehoa kuin mieltä. Tule Joulufiilikselle, jossa on tarjolla monenlaista aktiviteettia niin sisällä kuin ulkona, maalla kuin vedessä – hyvässä seurassa!

OHJELMA

Fiilis 60+ hinnasto

täysihoito
Opistotaso 290 €
Hotellitaso 350 €
Hotellitaso saunalla 390 €

 

 

Lisäpalveluna tarjoamme

Fiilislomaan osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.