Siirry verkkokauppaan »

Fiilis 60+ kurssit

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiiliskursseilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton aamu-uinti x 2, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilis -kurssilaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

Vip-Liikkujien etu vuoden 2019 & 2020 Fiilislomilla -15%.

Liittymällä Pajulahden kanta-asiakasklubi VIP-liikkujiin saat rahanarvoisia etuja liikuntalomista. Edut tulevat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin tästä.

Joulufiilis 60+ 9.-13.12.2019

Ennen jouluun rauhoittumista on hyvä ravita niin kehoa kuin mieltä. Tule Joulufiilikselle, jossa on tarjolla monenlaista aktiviteettia niin sisällä kuin ulkona, maalla kuin vedessä – hyvässä seurassa!

OHJELMA

Talvifiilis 60+ 20.-24.1.2020

Vuosi liikkuen käyntiin! Tule viikoksi fiilistelemään upeaa talvea niin perinteisen ulko- kuin sisäliikunnankin merkeissä – hyvää seuraa unohtamatta! Viikon aikana sinulla on mahdollisuus ravita sekä kehoa että mieltä.

OHJELMA

Mielifiilis 60+ 10.-14.2.2020

Hyvää mieltä liikunnan parissa – tällä viikolla pääset kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja ja harjoittamaan monipuolisesti eri fyysisen kunnon osa-alueita luonnosta nauttimista unohtamatta.

OHJELMA

Aquafiilis 60+ 23.-27.3.2020

Tule vesiliikuntapainotteiselle fiilislomalle, jossa pääset harrastamaan vesiliikuntaa viikon jokaisena päivänä! Monipuolisten vesiaktiviteettien lisäksi huolletaan ja liikutetaan kehoa kivassa porukassa.

OHJELMA

Kevätfiilis 60+ 20.-24.4.2020

Tule nauttimaan alkavasta keväästä luonnossa liikkuen sekä uusiakin sisälajeja kokeillen. Viikon aikana on mahdollisuus harrastaa ohjatusti monia koulumaailmastakin tuttuja lajeja iloisella mielellä ja oppia uutta!

OHJELMA

Luontofiilis 60+ 18.-22.5.2020

Tämä viikko on luonnossa nautiskelijoille! Tule suunnistamaan, laavuretkeilemään ja lenkkeilemään upealla porukalla Pajulahden kauniiseen luontoon. Viikon aikana huollamme ja vahvistamme niin kehoa kuin mieltä.

OHJELMA

Fiilis 60+ hinnasto

täysihoito
Opistotaso290 €
Hotellitaso350 €
Hotellitaso saunalla390 €

 

 

Lisäpalveluna tarjoamme

Fiilislomaan osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.