Fiilis 60+ kurssit

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiiliskursseilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton aamu-uinti x 2, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilis -kurssilaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

Mielifiilis 60+ 11.-15.2.2019

Talven hohtavat hanget ja nietokset ovat nyt parhaimmillaan. On aika ottaa ilo irti lumesta ja talvipäivien pirteästä pakkassäästä. Oman lisämausteen tuo erilaiset lajikokeilut sisäareenoillamme. Tavoitteena liikkua mukavassa hengessä ja rennossa seurassa sekä saada eväitä kotiharjoitteluun.

Aquafiilis 60+ 18.- 22.3.2019

Vesiliikuntapainotteinen fiilisloma, jossa liikutaan vedessä 1-2 x päivässä. Vastapainona on monipuolista ja kevyttä sisäliikuntaa, kuten senioritanssit ja kehonhuolto. Joka päivälle löytyy myös oma teemansa. Viikko-ohjelmaan sisältyy välipalat ja Inbody-mittaus (arvo 30€)

Kevätfiilis 60+ 22.-26.4.2019

Kevättä rinnassa; leppoisaa liikettä luonnon helmassa ja monipuolisia lajikokeiluja mm. saligolfia ja geokätköilyä. Viikko-ohjelmaan sisältyy puolihieronta (arvo 25€).

Luontofiilis 60+ 13.-17.5.2019

Kesä on ovella ja luonto puhkeamassa kukkaan. Nyt ylös, ulos ja Pajulahteen! Luvassa monipuolista liikuntaa parhaassa mahdollisessa seurassa 60+. Hyödymme Pajulahden huikeita olosuhteita niin ulkona kuin sisällä. Päivät kruunataan leppoisilla löylyillä vasta remontoidussa rantasaunassa!

Fiilis 60+ hinnasto

täysihoito
Opistotaso 290 €
Hotellitaso 350 €
Hotellitaso saunalla 390 €

 

 

OHJELMAT


Lisäpalveluna tarjoamme

Fiilislomaan osallistuneilla on mahdollisuus ostaa henkilökohtaisen 3 kuukautta kestävän Personal Training etävalmennuspaketin 79€ hintaan. Personal Training etävalmennuspaketti pitää sisällään kaksi kuuden viikon mittaista harjoitusohjelmaa sekä keskustelut ohjaajan kanssa joko puhelimitse tai sähköpostilla kaksi kertaa kuukaudessa. Myös 30 minuutin henkilökohtainen loppukeskustelu puhelimitse kuuluu pakettiin.