Siirry verkkokauppaan »

Fiilis 60+ kurssit

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiiliskursseilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton aamu-uinti x 2, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilis -kurssilaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

Vip-Liikkujien etu vuoden 2020 kevään ja kesän Fiilislomilla -15% ja syksyn Fiilislomilla -20%.

Liittymällä Pajulahden kanta-asiakasklubi VIP-liikkujiin saat rahanarvoisia etuja liikuntalomista. Edut tulevat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin tästä.

Kesäfiilis 60+ 13.-17.7.2020

Tule viettämään liikunnallinen viikko kesäiseen Pajulahteen! Luvassa uusia lajeja ja lajikokeiluja sekä mukavaa yhdessäoloa niin ulkona kuin sisällä. Viikon tarjonnasta löytyy varmasti uutta muillekin kuin ensikertalaisille. KESÄFIILIS PERUUTETTU

OHJELMA

Kuntofiilis 60+ 3.-7.8.2020

Luvassa on ikääntyvien terveysliikuntasuositukset huomioonottavaa liikuntaa ja viikon aikana liikumme yhdessä niin kestävyyskuntoa, lihasvoimaa kuin liikkuvuutta ja liikehallintaa harjoittaen – yhteistä illanviettoa ja melontaa unohtamatta.

OHJELMA

Syysfiilis 60+ 5.-9.10.2020

Liikuntaa, hyvää mieltä ja uuden oppimista mukavassa porukassa – siitä on syysfiiliksen viikko tehty! Tule kokemaan onnistumisia suunnistuksessa ja kuntonyrkkeilyssä sekä nautiskelemaan nokipannukahveja ja tikkupullia syksyisellä laavulla. Otathan ystävänkin mukaan!

OHJELMA

Aquafiilis 60+ 2.-6.11.2020

Tässä liikunnallinen viikko vesiliikuntaa rakastavan tarpeisiin! Monipuolisten vesi-aktiviteettien lisäksi tarjolla on niin kestävyys- kuin lihaskuntoakin harjoittavaa ja ylläpitävää liikuntaa – siis jokaiselle jotakin. Tule mukaan!

OHJELMA

Joulufiilis 60+ 7.-11.12.2020

Ennen joulua on hyvä rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Jouluinen fiilisloma sisältää uusia sisälajeja ja ulkona liikkumista talvesta nauttien. Joka ilta rantasaunat ja avanto, lisäksi illanviettoa takkahuoneella mukavassa porukassa. Lämpimästi tervetuloa vuoden viimeiselle fiilislomalle!

OHJELMA

Hinnat 2 hh / hlö:

Opistotaso                                    290€

Hotellitaso                                    350€

Hotellitaso saunalla                    390€

1 hengen huoneen lisämaksu     120€

Hinta sisältää majoituksen valitussa majoitustasossa, täysihoitoruokailut sekä monipuolisen ohjelman.

Varaa majoitus tästä