Siirry verkkokauppaan »

Fiilis 60+ kurssit

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiiliskursseilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton aamu-uinti x 2, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilis -kurssilaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

Vip-Liikkujien etu vuoden 2020 syksyn Fiilislomilla -20% ja kevään 2021 Fiilislomilla -15%.

Liittymällä Pajulahden kanta-asiakasklubi VIP-liikkujiin saat rahanarvoisia etuja liikuntalomista. Edut tulevat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin tästä.

Joulufiilis 60+ 7.-11.12.2020

Ennen joulua on hyvä rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Jouluinen fiilisloma sisältää uusia sisälajeja ja ulkona liikkumista talvesta nauttien. Joka ilta rantasaunat ja avanto, lisäksi illanviettoa takkahuoneella mukavassa porukassa. Lämpimästi tervetuloa vuoden viimeiselle fiilislomalle!

OHJELMA

Talvifiilis 60+ 04.-08.01.2021

 

OHJELMA

Hinnat 2 hh / hlö 2020:

Opistotaso                                    290€

Hotellitaso                                    350€

Hotellitaso saunalla                    390€

1 hengen huoneen lisämaksu     120€

 

Hinnat 2 hh / hlö 2021:

Opistotaso                                    300€

Hotellitaso                                    360€

Hotellitaso saunalla                    400€

1 hengen huoneen lisämaksu     120€

Hinta sisältää majoituksen valitussa majoitustasossa, täysihoitoruokailut sekä monipuolisen ohjelman.

Varaa majoitus tästä