Siirry verkkokauppaan »

Senioreiden fiilislomat

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiilislomilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilislomalaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

VIP-Liikkujien etu syksyn 2022 Fiiliksiin -15% ja vuoden 2023 Fiiliksiin -10%.

Liittymällä Pajulahden kanta-asiakasklubi VIP-liikkujiin saat rahanarvoisia etuja liikuntalomista. Edut tulevat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ.

Fiilislomien toteutuminen vahvistetaan kahta viikkoa ennen ajankohtaa, joten ilmoittauduthan mukaan hyvissä ajoin.

Fiilis 21.-25.11.2022

Senioreiden Fiilislomalla keskitytään  lihaskuntoon palautumista unohtamatta. Luvassa mm. ulko- ja sisäliikuntaa, vesijumppaa, fatbike- ja kickbike-kokeilua ja paljon muuta.

Toiminnallisempi Fiilisloma  senioriliikkujalle täysihoitoruokailuilla!

ALUSTAVA OHJELMA

JouluFiilis 5.-9.12.2022

Ennen joulua on hyvä rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Jouluinen fiilisloma sisältää uusia sisälajeja ja ulkona liikkumista talvesta nauttien. Joka ilta rantasaunat ja avanto, lisäksi illanviettoa takkahuoneella mukavassa porukassa.

Lämpimästi tervetuloa vuoden viimeiselle fiilislomalle!

Osta JouluFiilis suoraan Pajulahden verkkokaupasta

ALUSTAVA OHJELMA

TalviFiilis 23.-27.1.2023

Liikuntaa, hyvää mieltä ja uuden oppimista mukavassa porukassa – siitä on Talvifiiliksen viikko tehty! Tule kokemaan onnistumisia erilaisissa aktiviteeteissa. Otathan ystävänkin mukaan!

ALUSTAVA OHJELMA

Kevätkauden tulevat Fiilikset ja ajankohdat:

  • Mielifiilis 13.-17.2.2023
  • AquaFiilis 13.-17.3.2023
  • AquaFiilis 27.-31.3.2023
  • KevätFiilis 24.-28.4.2023

Voit ilmoittautua myös näihin ajankohtiin. Lisäämme tarkemmat tiedot ja alustavat ohjelmat niiden vahvistuttua

Hinnat 2 hh / hlö:

Opistotaso                                    290€

Hotellitaso                                    350€

Hotellitaso saunalla                    390€

1 hengen huoneen lisämaksu     120€

Hinta sisältää majoituksen valitussa majoitustasossa, täysihoitoruokailut sekä monipuolisen ohjelman.

VIP-Liikkujien etu syksyn 2022 fiilislomiin -15% ja vuoden 2023 fiilislomiin -10%. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ.

Varaa majoitus tästä