Siirry verkkokauppaan »

Senioreiden fiilislomat

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiilislomilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilislomalaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

VIP-Liikkujien etu kesän 2022 Fiiliksiin -15%, syksyn 2022 Fiiliksiin -15%.

Liittymällä Pajulahden kanta-asiakasklubi VIP-liikkujiin saat rahanarvoisia etuja liikuntalomista. Edut tulevat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ.

Fiilislomien toteutuminen vahvistetaan kahta viikkoa ennen ajankohtaa, joten ilmoittauduthan mukaan hyvissä ajoin.

KuntoFiilis 08.-12.08.2022

Tämä Fiilis on kisailua, visailua, toiminnallista harjoittelua, FasciaMethodia, tanssiliikuntaa, ulkoliikuntaa ja kehohuoltoa sisällään pitävä viikko. Tule mukaan ja pidä itsesi liikkeessä mukavassa seurassa!

ALUSTAVA OHJELMA

Fiilis 3.-7.10.2022

Senioreiden Fiilislomalla keskitytään  lihaskuntoon palautumista unohtamatta. Luvassa mm. liikunta- ja ravintoluento ja laavuretki Seelammin laavulle sekä ulkoliikuntaa. Toiminnallisempi Fiilisloma senioriliikkujalle täysihoitoruokailuilla!

ALUSTAVA OHJELMA

SyysFiilis 10.-14.10.2022

Liikuntaa, hyvää mieltä ja uuden oppimista mukavassa porukassa – siitä on syysfiiliksen viikko tehty! Tule kokemaan onnistumisia erilaisissa aktiviteeteissa. Otathan ystävänkin mukaan!

ALUSTAVA OHJELMA

AquaFiilis 7.-11.11.2022

Tule vesiliikuntapainotteiselle fiilislomalle, jossa pääset harrastamaan vesiliikuntaa viikon jokaisena päivänä! Monipuolisten vesiaktiviteettien lisäksi huolletaan ja liikutetaan kehoa kivassa porukassa.

ALUSTAVA OHJELMA

Fiilis 21.-25.11.2022

Senioreiden Fiilislomalla keskitytään  lihaskuntoon palautumista unohtamatta. Luvassa mm. ulko- ja sisäliikuntaa, vesijumppaa, fatbike- ja kickbike-kokeilua ja paljon muuta.

Toiminnallisempi Fiilisloma  senioriliikkujalle täysihoitoruokailuilla!

ALUSTAVA OHJELMA

JouluFiilis 5.-9.12.2022

Ennen joulua on hyvä rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Jouluinen fiilisloma sisältää uusia sisälajeja ja ulkona liikkumista talvesta nauttien. Joka ilta rantasaunat ja avanto, lisäksi illanviettoa takkahuoneella mukavassa porukassa.

Lämpimästi tervetuloa vuoden viimeiselle fiilislomalle!

ALUSTA OHJELMA TULOSSA

Hinnat 2 hh / hlö:

Opistotaso                                    290€

Hotellitaso                                    350€

Hotellitaso saunalla                    390€

1 hengen huoneen lisämaksu     120€

Hinta sisältää majoituksen valitussa majoitustasossa, täysihoitoruokailut sekä monipuolisen ohjelman.

VIP-Liikkujien etu kevään ja kesän 2022 fiilislomiin -15% ja syksyn 2022 fiilislomiin -15%. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ.

Varaa majoitus tästä