Siirry verkkokauppaan »

22.12.2022

Varmuutta verkkoon ja liikettä niveliin 10.1.2023

Tervetuloa OP Päijät-Hämeen ja Liikuntakeskus Pajulahden yhdessä järjestämään digitaito- ja hyvinvointitapahtumaan tiistaina 10.1.2023 klo 9.00-14.00.

Tapahtumassa OP Päijät-Hämeen asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua hoitamaan pankkiasioitasi turvallisesti verkossa omalla laitteellasi. Voit myös saada tukea pankkiasioiden hoitamiseen ilman tietokonetta tai älypuhelinta. Saat myös neuvoja ja vinkkejä digilaitteiden turvalliseen käyttöön.

Päivän aikana syödään maittava lounas ja pidetään kaksi ohjattua liikuntaosuutta pituus- ja korkeushyppääjä Ringa Ropon johdolla. Pituuden SE-nainen ja EM-pronssimitalisti Ringan liikuntaohjauksessa päästään niin reippaan sykettä nostattavan liikunta-aktiviteetin kuin rentouttavan loppuvenyttelyn pariin. Huomioithan myös ulkovarustuksen. Toinen liikuntaosio toteutetaan sään salliessa ulkona.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka tarvitsevat tukea OP:n digipalveluiden ja oman mobiililaitteensa käytössä ja henkilöille, jotka toivovat opastusta oman hyvinvoinnin ja liikuntaharrastuksen edistämiseen. Tilaisuus järjestetään mikäli vähimmäisosallistujamäärä (20 henk.) täyttyy. OP Päijät-Häme ja Liikuntakeskus Pajulahti järjestävät bussikuljetuksen Lahdesta Villähteen kautta Pajulahteen tapahtumapäivänä.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 31.12.2022 mennessä tästä linkistä.

Varaa majoitus tästä