Siirry verkkokauppaan »

Hyvinvoiva ihminen

Erityisosaamisemme on ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Meillä vierailee vuosittain lähes 500.000 ihmistä valmennuksessa ja koulutuksessa voidakseen paremmin sekä fyysisesti että henkisesti. Tämän lisäksi koulutamme tutkintoon tähtäävien koulutusohjelmien kautta tulevaisuuden hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisia, jotka vaikuttavat omalla tekemisellään koko yhteiskuntamme hyvinvointiin.

Meille vierailijoiden terveys ja turvallisuus on erityisen tärkeätä. Kiinnitämme erityistä huomiota asiakkaidemme ja henkilöstömme fyysiseen turvallisuuteen niin harjoituksissa, valmennuksissa kuin järjestämissämme tapahtumissa.

Henkilöstömme hyvinvointi ja ammattitaito ovat toimintamme keskiössä. Kehittämällä omaa osaamistamme yhdessä kokonaisvaltaisen asiakaspalvelukokemuksen kanssa varmistamme, että asiakkaamme, opiskelijamme ja vieraamme saavat parhaan mahdollisen iloisen ja asiantuntevan palvelun meidän kanssa toimiessaan.

Näin edistämme hyvinvointia

  • Meidän liikunnan ja hyvinvoinnin valmennusta saa vuosittain yli 200.000 henkilöä
  • Uskomme, että voimme tehdä asiat aina paremmin. Mittaammekin asiakastyytyväisyyttä, jotta voimme kehittyä
  • Meillä opiskelee liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiseksi 250 opiskelijaa vuosittain
  • Ruokatuotteemme nojautuu lähialueella tuotettuihin raaka-aineisiin sekä terveelliseen ruokavalioon. Palvelemme päivittäin jopa 1.000 ravintola-asiakasta. Ravintoloitsijamme on yhteiskunnallinen toimija Suomen Kansanterveysyhdistyksen ry. omistama – Kanresta
  • Tuemme henkilöstön ammatillista kehitystä vuosittain stipendein, jotka lahjoittaa yhteistyökumppanimme Kanresta
  • Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista tarjoamalla liikuntakeskuksemme tiloja ilman veloitusta
  • Tarjoamme henkilöstölle mahdollisuuden tehdä työn heille sopivana tapana, joko toimipisteessä tai etänä
  • Henkilöstön oma Pajuklubi toteuttaa yhteisiä tilaisuuksia
  • Seuraamme henkilöstömme hyvinvointia aktiivisesti mittaamalla työtyytyväisyyttä

Luontoliikuntaa ja elämyksiä

Luontoliikuntaa ja elämyksiä

Oivalluttavaa työhyvinvointia

Oivalluttavaa työhyvinvointia

Vinkit turvalliseen kuntoiluun ja ulkoiluun

Vinkit turvalliseen kuntoiluun ja ulkoiluun

Jokainen henkilö voi paremmin lähtiessään

Pajulahden liikuntatilat mahdollistavat virkistysliikunnan ja tavoitteellisen harjoittelun. Käytettävissä ovat mm. Pajulahti-halli, uimahalli, liikuntahallit, kuntosali, jäähalli, kamppailu- ja voimistelusali sekä jalkapallokentät. Lähimaastossa risteilee kilometreittäin latu-, ulkoilu- suunnistus-, pyöräily- ja melontareittejä. Halutessanne voitte varata avuksenne ammattitaitoiset valmentajamme tai liikunnanohjaajamme ohjaamaan harjoitteluanne.

Olympia- ja Paralympiakomitean virallisena harjoituskeskuksena tuotamme korkeatasoisia valmennuspalveluita sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia. Meidän tavoitteemme on, että jokainen henkilö voi paremmin lähtiessään.

Varaa majoitus tästä