Siirry verkkokauppaan »

Vip Liikkujat -Kanta-asiakasklubi

Klassikko joka pitää Sinut liikkeessä!

Mittava ja ansiokas historiamme suomalaisten liikuttajana juontaa juurensa aina vuoteen 1929, jolloin rantaviheriöllämme jumppasivat naisten voimistelukodin simpsakat naiset. Elämänsä teräkunnossa oleva Pajulahti on kasvanut terveysliikunnan ja aktiivilomailun edelläkävijäksi, jonka huomassa moni asiakas on kasvanut vimpulasta kypsään ikään, liikunnan iloista nauttien. Joka vuosi nurmellamme kirmaa uusia vimpuloita, jotka toivomme näkevämme tulevien vuosikymmenten aikana salsaamassa, melomassa, perhelomalla… ja vieläpä elinvoimaisena eläkeikäisenä fiilistelemässä senioreiden fiilislomilla. Teitä varten, hyvät nykyiset ja tulevat terveys- ja vapaa-aikakurssiemme kanta-asiakkaat, olemme nyt perustaneet Pajulahden VIP-liikkujat-nimisen kanta-asiakasklubin.    Pajulahden nykyisestä tarjonnasta minua kiinnostavat (rastita niin monta kuin haluat):

    Tietoja käytetään ainoastaan kanta-asiakasrekisterin ylläpitoon sekä Pajulahden markkinointiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

    Voit heti liittymislomakkeen täytettyäsi hyödyntää VIP-etuja. Mainitsehan ostosi yhteydessä liittymisestäsi, jolloin voimme kirjata VIP-alennukset ja edut.

    Varaa majoitus tästä