Siirry verkkokauppaan »

Vip-Liikkujien säännöt

Palkitsemme sinut liikkumisesta ja lomailusta!

Pitääksemme jatkossakin yllä liikunnan iloa ja terveyden tuomaa hyvää oloa, kannustamme aktiivisia asiakkaitamme liikkumaan entistäkin enemmän. Pajulahden VIP-liikkujat on terveys- ja vapaa-aikaliikuntakurssien kanta-asiakasklubi, jossa palkitaan siitä, että teet itsellesi hyvää liikkuen, kuntoillen ja luonnosta nauttien.

Kalenterivuoden aikana kertyneet vapaa-aika- ja terveysliikuntakurssien ja -lomien maksut lasketaan vuoden vaihtuessa yhteen, ja ostoista palkitaan Pajulahden lahjakorteilla. Hyötysi voi olla jopa 20 %!

Lahjakortin suuruus määräytyy ostojesi perusteella

  • vipklubi ostot 500-1000 € > lahjakortti 10 % ostoista
  • ostot 1001-1500 € > lahjakortti 12,5 % ostoista
  • ostot 1501-2000 € > lahjakortti 15 % ostoista
  • ostot 2001-2500 € > lahjakortti 17,5 % ostoista
  • ostot 2500 € tai enemmän > lahjakortti 20 % ostoista

Keräämäsi saldo on voimassa vuoden, ja hyvittämättä jääneet ostot siirretään seuraavan vuoden kertymään. Saldoa kerryttävät klubilaisen itsensä Pajulahteen maksamat vapaa-aika- ja terveysliikuntakurssien (esim. liikuntalomat, Ilo liikuttaa -teemakurssit, aikuisten teemaviikonloput sekä Fiilis 60+ -lomat) sekä harrastelajikurssien (esim. vapaa-ajan tennis- ja melontalomat) kurssimaksut majoituksineen ja ruokailupaketteineen.

Mahdolliset ulkopuolisen tahon maksamat tukiosuudet (esim. ammattiliittojen, työnantajien tai lomajärjestöjen tuet) ja VIP-lahjakortilla maksetut osuudet eivät kerrytä saldoa, kuten eivät myöskään muut Pajulahden ostot (esim. valmennuskeskuksen lajikurssit kuten taitoluisteluleirit, painikesikset yms., kahvion ja ravintolan ostot sekä testaukset).

Lahjakortit voi käyttää Pajulahden vapaa-aika – ja terveysliikuntakurssien kurssimaksuihin sekä testiaseman testauspalveluihin. Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi, eikä niiden voimassaoloaikaa voi jatkaa. Lisäksi myönnämme VIP-liikkujille erikseen määriteltyjä etuja lomille ja kursseille. Alennukset lasketaan aina kurssin normaalihinnoista. Erilaisia etuja ja alennuksia ei siis voi yhdistää.

Huom!

Jäseneksi voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö. Jäsenyys on maksuton ja perhekohtainen. Varauksia tehtäessä on aina käytettävä annettua jäsennumeroa, jotta ostot kerryttävät saldoa.


Varaa majoitus tästä