Siirry verkkokauppaan »

Aktiviteetit ryhmille

Kehitämme palveluitamme koko ajan pysyäksemme asiakkaidemme toiveiden sekä ajan vaatimusten tasolla. Tuomme uutta sekä lajitarjontaan että kehitämme tilojamme.

Tentsile-puumajoitteet

Haluaisitteko kokeilla yöpymistä ulkona? Oletteko kuulleet Tentsile-puumajoitteista? Tervetuloa Pajulahteen tutustumaan ja testaamaan!

Tentsile-majoituksen erikoistarjous 50€/hlö/yö tai 90€/2 hlö/yö (yksi teltta)

Tarjous sisältää:

  • Tentsile-majoituksen yhdelle tai kahdelle
  • Makuupussin, makuupussin lakanan ja makuualustan
  • Aamupalan Pajulahden ravintolassa
  • Rantasaunojen yleisövuoron
  • WC-tilat rantasaunojen yhteydessä

Kysy lisää ja tee varaukset Pajulahden vastaanotosta tai sähköpostiosoitteesta [email protected]

Nukkukaa yönne puussa -paketti

Ryhmät: 8 – 28 hlöä:

65€ / yö / henkilö sisältäen: 

  • makuualusta, makuupussi ja sisälakanat
  • telttojen kiinnitys ja purku ohjaajan opastuksella
  • yöpyminen maastossa, josta löytyy perusinfra: Puucee, laavu, tulentekopaikka ja majoitusalue

Lisäpalveluna:

  • retkeilijän aamupala majoitusalueelle toimitettuna

Luontopakopeli

Astukaa arkeologien saappaisiin ja yrittäkää saada käsiinne himoittu sopimus, joka oikeuttaa Maailman 8. Ihmeen kaivamiseen. Pystyttekö ratkaisemaan pakopelin arvoitukset alle 60 minuutissa?

Nature Escapen järjestämä luontopakopeli on nimensä mukaisesti luonnossa tapahtuva pakopeli, jossa tavoitteena on ratkaista pelin aikana kohdatut ongelmanratkaisutehtävät yhdessä ryhmän kanssa.

Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö. Peli sisältää kevyitä fyysisiä tehtäviä ja liikkumista luonnossa. Peli voidaan toteuttaa ryhmien välisenä kisailuna tai rennosti kaveri- tai työporukan kesken. Sovellettavissa myös lapsille ja liikuntarajoitteisille.

2-6 pelaajaa: 200 €
7-8 pelaajaa: 220 €
9-12 pelaajaa: 380 € (kaksi peräkkäistä peliä)
13-16 pelaajaa: 400 € (kaksi peräkkäistä peliä)

9-16 pelaajaa: kaksi peliä samaan aikaan 450 €

Elämyskellunta

Haluatko kokea upean painottomuuden tunteen ja rentoutua veden kannattelemana?

Nyt siihen on mahdollisuus! Voit valita teemaksi joko rentoutumisen tai aktiivisemman kelluntakokemuksen. Elämyskellunnassa puet päällesi hauskan kelluntapuvun, joka kelluttaa sinua täysin. Kelluminen tapahtuu järvessä kauniin luonnon ympäröimänä.

Puku pitää sinut lämpöisenä, sekä pääosin kuivana. Vesiaktiviteetista kun on kyse, tulee pieneen kastumiseen kuitenkin varautua.

Ryhmähinta alkaen 200€ sis. 3 henkilöä, lisähenkilöt 40€/hlö.

Ryhmäkoko 3-20 henkilöä, 10 henkilöä voi kellua kerrallaan. (Myös isommat ryhmäkoot mahdollisia, kysy lisää!)

Metsämieli-menetelmä

Metsämieli-menetelmä yhdistää luonnon terveysvaikutukset mielentaitoja vahvistaviin harjoituksiin. Metsämieli koostuu läsnäolo-, rentoutus-, virkistys- , voimavara- ja mielentaitoharjoituksista. Metsämielelle voi lähteä yksin, kaksin, lähimmäisten ja työ- tai harrastusporukan kanssa.

Metsämielimaistiaisessa kävellään ja liikutaan metsässä. Kesto 2 tuntia. Ryhmäkoko max 20 henkilöä. Hinta 50€/henkilö.

Lue lisää täältä.

Barre

Barre-tunnilta voit löytää liikkeitä niin joogasta, pilateksesta kuin baletistakin. Barre on vastustamaton yhdistelmä näitä kaikkia. Studiossa on tunnilla balettitangot ja suurin osa liikkeistä tehdään käyttäen tankoa apuna. Barressa tehdään yksinkertaisia ja helposti seurattavia toistosarjoja koko kehon vahvistamiseksi, kiinteyttämiseksi ja symmerisen lihastasapainon saavuttamiseksi. Tunnilla saatetaan käyttää apuna mm.pilatespalloja, pieniä käsipainoja tai jumppakuminauhoja. Barre-tunnilla liikkeet kohdistuvat koko kehoon, mutta erityisesti pakaroiden ja jalkojen kiinteyttämiseen. Tunnilla ryhti paranee ja kannattelee kehoasi paremmin. Kehittää tasapainoa ja kehonhallintaa.

Yin & Yinful jooga

Yin jooga tarjoaa meille tarvitsemaamme tasapainoa. Yin jooga on hiljainen ja yksinkertainen, passiivisempi harjoitus. Fyysisellä tasolla harjoitus kohdistuu kehomme syvimpiin osiin, sidekudoksiin, nivelsiteisiin, niveliin, luihin ja fascia-verkostoomme.

Yinful joogassa voidaan tehdä liikemeditaatiota tunnin alussa ja siitä laskeudutaan yin asanoihin. Yinful jooga on meditatiivinen, rauhoittava ja syvävenyttävä harjoitus. Keskittymällä hengitykseen voimme vähitellen antaa asentojen syventyä ja päästää irti kontrollista ja jännityksestä.

Varaa majoitus tästä