Siirry verkkokauppaan »

Terveyskuntotestit

Kartoita yrityksesi kunto! Terveyskuntotestauksen palveluihin kuuluu monipuolisia testejä kartoittamaan sinun, yrityksesi tai kaveriporukkasi hyvinvointia. Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme toteuttavat testausta yhdessä testauksen ammattilaisten kanssa. Kysy tarjousta Tyhy-päivään, polttareihin tai vaikka kaverille lahjaksi! Testauksen voi sisällyttää Pajulahdessa vietettyyn lomaan tai tulla ihan vain testauttamaan kuntoaan.

Testipaketti

  • 99 € / henkilö
  • sisältää Inbody-kehonkoostumusmittauksen, lihaskuntotestin (istumaannousu, muunneltu punnerrus ja syväkyykky) ja liikkuvuustestin (hartiaseudun liikkuvuus ja selän sivutaivutus) sekä kestävyyskuntoa kartoittavan polkupyöräergometritestin.

Osta testipaketti suoraan verkkokaupasta

Lisämotivaatiota terveellisiin elämäntapoihin?

INBODY-MITTAUS

Inbody–mittaus on helppo ja nopea tutkimus, jonka avulla saat kattavan kuvan siitä, mistä kehosi koostuu. Tulos kertoo mm. rasvan ja lihasten osuuden kehonpainosta, nestetasapainon, vatsaontelossa sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän ja perusaineenvaihdunnan. Mittaustulosta voidaan hyödyntää esimerkiksi yksilöllisen kunto-ohjelman laatimiseen ja elintapamuutosten vaikutusten seurantaan. InBody-mittauksia voidaan tehdä myös isoille asiakasryhmille laadukkaasti ja nopeasti.

Hinta 30 euroa / henkilö 

Inbody-mittaus verkkokaupasta halvemmalla. Osta täältä

Palvelemme monipuolisesti testeissä

Terveyskuntotestit ovat suunnattu pääasiassa kuntoilijoille. Kilpakuntoilijoita ja urheilijoita palvelee testausasema, jossa ammattitaitoinen henkilökunta testaa aktiivisemmankin liikkujan.

 

Varaa majoitus tästä