Siirry verkkokauppaan »

Teemaviikonloput

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa!

Pajulahden monipuoliset teemaviikonloput ovat suosittuja aktiviteetteja, joihin voi tulla yksin, yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Kovaa treeniä tai pelkkää hyvää oloa – valinta on sinun. Tutustu myös lajikursseihin kuten tennis ja melonta, joita järjestetään sekä viikonloppuisin että arkisin.

Kanta-asiakkaillemme, VIP-liikkujille, on tarjolla mahtavia etuja myös joihinkin teemaviikonloppuihin. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ. Teemaviikonloppujen VIP-edut mainittu tällä sivulla viikonloppukohtaisesti. Kaikki voimassa olevat edut näet täältä.

Cross Training -viikonloppu 27.-29.5.2022

Voimaa, nopeutta ja ketteryyttä ja kestävyyttä. Liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kehonhuoltoa. Perusliikemallien opettelua ja monipuolista harjoittelua. Reipasta liikettä, tehokasta treeniä ja itsensä haastamista. Kunto- ja terveysliikkujille sekä vauhdikasta irtiottoa arjesta kaipaaville. Motivoivassa seurassa, oman kunnon mukaan. Ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

VIP-liikkujien etu -10%. Jos et ole vielä maksuttoman kanta-asiakasklubimme jäsen, voit liittyä mukaan tästä (edut voimassa heti).

ALUSTAVA OHJELMA

Luonnosta Voimaa -kesäviikonloppu 17.-19.6.2022

Saa Luonnosta voimaa! Yhdistä elämykset, raitis ulkoilma ja kesäisen luonnon kauneus avaten kehon kireyksiä ja parantaen liikehallintaa sekä vahvistaen kehoa. Rentouta mieltäsi luonnon rauhassa. Viikonlopun teemana on hyvinvointi ja palautuminen, joista puhumme harjoitteiden lomassa. Liikumme Pajulahden kauniissa maisemissa niin kehoa ja mieltä huoltaen mm. FasciaMethod ja luontojooga-harjoittein, kuin luonnossa liikkuen mm. kävellen ja fatbike-retkellä. Kesäiset elämykset ja rentoutumisen täydentävät äänimaljarentoutus sekä rantasaunanlöylyt.  Lomaasi huipentavat maukkaat ateriat ravintolassa. Harjoitteet soveltuvat kaikille ja ne muokataan jokaisen tasolle sopiviksi. Et tarvitse aiempaa jooga-taustaa osallistuaksesi viikonloppuun.

Majoittumisvaihtoehdoksi voit halutessasi valita tentsilen ja saada lomaasi lisäelämyksiä nukkuen puihin kiinnitettävässä teltassa kesäisen taivaan alla.

Viikonloppu järjestetään yhteistyössä Pajulahden ja NaavaGo-yrityksen kanssa. Ohjaajana toimii Katja Kettunen.

ALUSTAVA OHJELMA

Villiruokaviikonloppu – Luonnosta lautaselle 17.-19.6.2022

Tämä viikonloppu on Sinulle, villiruuan hyödyntämisestä kiinnostuneelle! Villiruokakurssilla opit tunnistamaan ja hyödyntämään luonnonkasveja omassa keittiössäsi. Perehdymme kasvien tunnistamiseen, keräämiseen ja säilömiseen. Valmistamme villiruuasta myös yhdessä maisteltavaa retkien aikana. Viikonlopun hintaan sisältyy majoitus valitussa majoitustasossa sekä täysihoitoruokailut ja iltapalat Ravintola Iso-Kukkasessa. Tervetuloa mukaan hyödyntämään luonnon antimia ja oppimaan uusia taitoja!

Viikonloppu järjestetään yhteistyössä Pajulahden ja Best Lake Nature Adventures -yrityksen kanssa. Ohjaajana toimii erä- ja luonto-opas Annukka Linninen.

ALUSTAVA OHJELMA

Kesän elämysliikuntaviikonloppu 8.-10.7.2022

Elämysviikonlopun aikana tutustut monipuolisesti erilaisiin luontoliikuntalajeihin. Opit uusia taitoja ja löydät vaihtoehtoja liikkumiseen, mm. melonnan, fatbike-retkien, metsävenyttelyn ja patikoinnin avulla. Tämä viikonloppu on suunnattu kaikille luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Tule mukaan nauttimaan luonnosta, liikunnasta ja ravintolan maittavista täysihoitoruokailuista! Hintoihin sisältyy tietenkin myös majoitus valitussa majoitustasossa.

Viikonloppu järjestetään yhteistyössä Pajulahden ja Best Lake Nature Adventures -yrityksen kanssa. Ohjaajana toimii erä- ja luonto-opas Annukka Linninen.

ALUSTAVA OHJELMA

Sienestysviikonloppu-Luonnosta Lautaselle 2.-4.9.2022

Kurssi on tarkoitettu kaikille sienien keräämisestä ja hyödyntämisestä kiinnostuneille. Kurssilla perehdytään metsäluonnosta löytyviin syötäviin sieniin, niiden tunnistamiseen, keräilyyn, säilömiseen ja ruuaksi valmistamiseen. Viikonlopun aikana opit mm. tunnistamaan vaarallisimmat myrkkysienet ja saat rohkeutta käyttää sieniä monipuolisesti omassa keittiössä. Ohjelman retkien aikana valmistetaan sienistä myös yhdessä maisteltavaa.

Viikonloppu järjestetään yhteistyössä Pajulahden ja Best Lake Nature Adventures -yrityksen kanssa. Ohjaajana toimii erä- ja luonto-opas Annukka Linninen.

ALUSTAVA OHJELMA

PowerMethod-valmentajakoulutus  16.-17.9.2022

PowerMethod on toiminnallisen voimaharjoittelun konsepti, jonka tavoitteena on voiman lisäksi kehittää liikehallintaa ja liikkuvuutta sekä ennaltaehkäistä ja jopa kuntouttaa lieviä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Tuki- ja voimaharjoittelun yhdistämisellä pystymme mahdollistamaan tehokkaan ja turvallisen harjoittelun yksilö-, pienryhmä- ja ryhmäliikuntatunneilla.

Hinta:
Koulutus, ruokailut (täysihoito + iltapala), majoitus hotellissa 478 €
Koulutus, ruokailut (täysihoito + iltapala), majoitus opistossa 448 €
Koulutus 310 €

1 hengen huoneen lisämaksu 30€

Luonnosta Voimaa -viikonloppu 23.-25.9.2022

Saa Luonnosta voimaa! Yhdistä elämykset, raitis ulkoilma ja kesäisen luonnon kauneus avaten kehon kireyksiä ja parantaen liikehallintaa sekä vahvistaen kehoa. Rentouta mieltäsi luonnon rauhassa.

Viikonlopun teemana on hyvinvointi ja palautuminen, joista puhumme harjoitteiden lomassa. Liikumme Pajulahden kauniissa maisemissa niin kehoa ja mieltä huoltaen mm. FasciaMethod- ja luontojooga-harjoittein, kuin luonnossa liikkuen mm. kävellen ja fatbike-retkellä. Syksyiset elämykset ja rentoutumisen täydentävät äänimaljarentoutus sekä rantasaunanlöylyt.  Lomaasi huipentavat maukkaat ateriat ravintolassa. Harjoitteet soveltuvat kaikille ja ne muokataan jokaisen tasolle sopiviksi. Et tarvitse aiempaa joogataustaa osallistuaksesi viikonloppuun.

Metsästä hyvinvointia -kurssi siirretty syksyyn

Metsästä hyvinvointia -kurssilla saat eväitä rentoutumiseen ja palautumiseen luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntäen!

Kurssilla nautitaan luonnon virkistävästä vaikutuksesta Metsämieli-harjoitteiden ja rentoutusharjoitteiden avulla.

Metsämieli-menetelmässä luonnon suomia, itsestään syntyviä terveysvaikutuksia tehostetaan tietoisilla harjoitteilla, joilla kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Selkeät ja helposti toteutettavat Metsämieli-harjoitukset yhdistävät metsässä oleiluun tai liikkumiseen rentoutus-, virkistys- ja mielentaitoharjoituksia. Teemme kurssilla myös jokaiselle oman ”Hyvinvointia metsästä” -harjoitussuunnitelman, jota voit toteuttaa arjen kiireiden keskellä.

Yllämainittujen 2vrk:n kurssien hinnoittelu (ellei hintaa ole kurssin kohdalla erikseen mainittu):

Teemakurssit, 2 vrktäysihoito + iltapalat
Opistotaso256 €
Hotellitaso286 €
Hotellitaso saunalla306 €

1hh-lisä 30 €/vrk

Täysihoito + iltapalat = sis. kaksi lämmintä ateriaa + aamiainen ja iltapala per vrk, tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Varaa majoitus tästä