Siirry verkkokauppaan »

Mailapelit

Pajulahden mailapelitarjontaan kuuluu tennis, sulkapallo, pingis, pickleball ja nyt uutena myös padel! Kentät ovat asiakkaiden varattavissa omatoimisiin pelailuihin. Innokkaimmat lähtevät mukaan kesän tenniskursseille!

Saapuessanne alueelle vastaanotto palvelee liikuntatilojemme vapaiden aikojen tarkistamisessa, sillä kotisivujen varauskalenteri ei toistaiseksi ole toiminnassa. Pelivälineiden vuokraus kesäisin välinevuokrauksesta ja muina aikoina vastaanotosta. Kenttien maksut suoritetaan vastaanottoon tai sen ollessa suljettuna ravintolaamme.

Mailavuokra pallopeleihin 6 €/maila/hlö.

VASTAANOTTO puh. +358 44 7755 313, sähköposti [email protected]

Tennis

Pajulahdessa on kaksi tennishallia, joissa molemmissa on kaksi kenttää. Ulkona on kuusi massakenttää ja yksi plexipavekenttä.

Tenniskentän vuokra: sisätenniskenttä klo 08-16 arkisin päiväkävijät 16 €/h, majoittuvat 10 €/h. Klo 16-21.30 ja viikonloppuisin päiväkävijät 21 €/h, majoittuvat 15 €/h.

Ulkotenniskenttä (massa, plexipave) päiväkävijät 18 €/h, majoittuvat 10 €/h.

Padel

Padel on nelinpeli, jota pelataan 10 x 20 metriä kokoisella kentällä. Padel-kenttää ympäröi lasista ja metalliverkosta valmistetut seinät. Pajulahdessa on varattavissa yksi padel-ulkokenttä Lue lisää padelin säännöistä padel.fi

Padel-ulkokentän vuokra: arkipäivä klo 8-16 hinta päiväkävijät 25 €, arkisin ilta-aikaan klo 16-21.30 ja viikonloppuisin päiväkävijöille 30 €. Majoittuville joka päivä 20 €/h. Mailavuokra 3 €/maila (sis. pallot). Ulkokenttä vuokrattavissa syyskuun loppuun asti.

TARJOUKSENA MAILAVUOKRA VELOITUKSETTA 21.8. ASTI

Padel-majoituspaketti

Tule kaveriporukalla tai perheesi kanssa lomailemaan Pajulahteen ja pelailemaan padelia. Majoitu luonnon läheisyydessä hotellitason majoituksessa ja pulahda illalla Iso-Kukkasen järveen. Rantasaunat lämpenevät joka ilta klo 18-22. Paketin hintaan sisältyy Pajulahden ravintolan buffet-ruokailut, jotka voit sään suosiessa nauttia kattoterassillamme.

Neljän hengen padel-paketti hotellimajoituksella 432 €/vrk eli 108 €/hlö

Hinta sisältää hotellitason majoituksen 2 hh huoneissa, täysihoidon (päivällinen, aamiainen, lounas), yleiset rantasaunavuorot, kuntosalin käytön ja 3 h ulkopadelia omien toiveiden mukaan. Padel-kentän peliajat varataan majoitusvarauksen yhteydessä. Huoneen saat tulopäivänä klo 15 ja luovutus lähtöpäivänä klo 12.

Paketin voit varata: [email protected] puh. 03- 885 200

Jos 3 tuntia padelia ei riitä, voit tarvittaessa ostaa peliaikaa majoittuvien hintaan 20 €/h. Mailat ja pallot voit vuokrata välinevuokrauksesta.

Sulkapallo

Sulkapallokentän vuokra: klo 08-16 arkisin päiväkävijät 10 €/h, majoittuvat 5 €/h, klo 16-21.30 ja viikonloppuisin päiväkävijöille 15 €/h. Majoittuville joka päivä 10 €/h.

 

Varaa majoitus tästä