Siirry verkkokauppaan »

Muu liikunta ja vapaa-aika

Pelit ja välinevuokraus

Minigolf, frisbeegolf ja beachvolley -vuorot voi varata vastaanotostamme ja myyntipalvelustamme. Pelivälineet edellä mainittuihin sekä muita pelejä ja liikuntavälineitä (myös soveltavan liikunnan välineet), kuten mölkky, petankki, sauvakävelysauvat, suksipaketit, retkiluistimet, polkupyörät, mailat pallopeleihin ja kanootit ovat vuokrattavissa kesäisin välinevuokrauksesta ja muina aikoina vastaanotosta.

Saapuessanne alueelle vastaanotto palvelee liikuntatilojemme vapaiden aikojen tarkistamisessa. Tennis- ja sulkapallokentät ovat varattavissa perheen omatoimisen otteluun. Innokkaimmat lähtevät mukaan kesän tenniskursseille.

Talvella minigolf ja beachvolley eivät ole käytössä, mutta frisbeegolfia voi harrastaa talvellakin. Frisbeegolfkorit 8,9,10,11,12 ja 18 on otettu pois talveksi, nämä korit sijaitsevat latupohjiemme välittömässä läheisyydessä. Näin rauhoitamme väylät ainoastaan hiihtäjille, heti kun lumi tulee. Talvella käytössä muut 12 koria, jotka eivät ole lähellä latujamme.

Fatbiket

Vuokrahinnat

20 € / 2h
lisätunnit 5 € / alkava tunti
50€ / koko päivä

Pyöriä on yhteensä 25 kpl, joista 5 kpl juniorikokoa.

Vuokraa fatbike edullisemmin verkkokaupasta! Fatbiket ovat kesän ajan vuokrattavissa vain Seikkailupuistosta sen ollessa avoinna. Katso aukioloajat tästä. Fatbike-vuokrauksen yhteydessä otamme ulkopuolisilta vuokraajilta 200 €/pyörä katevarauksen, joka palautetaan, kun pyörä on luovutettu. Katevaraus on otettu käyttöön väärinkäytösten vuoksi.
Tiedustele ohjattua retkeä ryhmille myynnistä 03 8855 200, [email protected].

Uusi maastopyöräreitti Kevätpuronpolku valmistui Pajulahteen kesäkuussa! Katso tarkemmat tiedot uutisesta. Pajulahdessa on ulkoilijoiden käytössä myös 10 kilometrin latupohja (Huom! Käytettävissä sulan maan aikana) sekä Lapakiston upeat ulkoilureitit, joita voi hyödyntää maastossa pyöräilemiseen.

Suunnistus

Pajulahden maastossa on kiintorastit. Pajulahdesta ja lähialueelta on 1:10 000-suunnistuskartat ja piha-alueesta 1:5 000-opetuskartta. Karttoja voi ostaa vastaanotostamme. Suunnistusseura Nastolan Terällä on muualla Nastolassa ja lähialueilla noin 15 karttaa. Terän kartoista ja Nastolassa pidettävistä iltarasteista lisätiedot Terän kotisivuilta. Muut alueen harrasterastit Päijät-Hämeen Suunnistus ry:n kotisivulta.

Pajulahden kiintorastit 2020

Lahden Taimi ja Pajulahti tarjoavat omatoimiliikuntaan suunnistusmahdollisuuksia Pajulahdessa. Jouko Andelinin suunnittelemat radat sisältävät eri tasoisia taitohaasteita kaiken ikäisille liikkujille.

Lassen kuntopolut

Pajulahden jalkapallokentän vieressä on taulu Lassen kuntopoluille, jotka ovat kaikkien ulkoilijoiden vapaassa käytössä. Lassen Kuntopolut ovat kunnianosoitus Pajulahden toimitusjohtajalle Lasse Mikkelssonille 2006-2019.

Ulkoilureitistöt ja ladut

  • 1 km ja 3,3 km, vapaa ja perinteinen (valaistu)
  • 8,3 km, vapaa ja perinteinen (osin valaistu)
  • yhdyslatu 2 km järven yli Nastolan kunnan laduille (mm. valaistut 8,8 km ja 5 km) keliolosuhteiden salliessa

Latukartta

Vaellus

Pajulahdesta on reittiyhteys Lahden alueen luonnonylpeyteen, Lapakistoon. Lapakisto on 230 hehtaarin alueelle levittäytyvä luonnonsuojelualue, jossa risteilee viisi maastoon merkittyä reittiä, 23 km matkalla. Tilatkaa ravintolastamme matkaan retkieväät (8,90 € / hlö sis. täytetty leipä, suklaapatukka, lähdevesipullo ja pillimehu tai kahvia termariin)  ja viettäkää päivä rauhoittavan metsän keskellä. Lisää Lapakiston alueesta www.lahdenseudunluonto.fi

Lapakisto kartta

Golf

Haluatko lomailla golfia pelaten? Meiltä Golf-majoituspaketit hintaan 95 € / hlö sisältäen majoituksen kahden henkilön hotellihuoneessa, runsaan aamiaisen sekä pelilipun Iitti Golfiin. Yhden hengen huonelisä 30 euroa.

Myös muuhun oleskeluun voi yhdistää pelikierroksen Iitissä. Tarjoamme majoittuville asiakkaille pelilipun Iitti Golfiin hintaan 30€/lippu.

Lisätiedot golfista myyntipalvelustamme: puh. (03) 8855 200 tai [email protected] Paikan päällä voit tiedustella pelikierroksia myös vastaanotosta.

Avantouinti

Avantouinnilla energiaa päivään! Virkistä kehoa ja mieltä pulahtamalla Iso-Kukkaseen avantouinnille. Pajulahden avantouintikausi on syyskuusta jäiden lähtöön (30.4 asti). Katso tarkemmat tiedot Pajulahden avantouinti -sivulta.

Varaa majoitus tästä