Siirry verkkokauppaan »

Muu liikunta ja vapaa-aika

Pajulahden alueen upea luonto ja kehittyvät, monipuoliset palvelut ovat käytettävissä kaikkina vuodenaikoina. Ainutlaatuinen luonto, laavut ja kaunis järvimaisema kutsuvat luonnossa liikkumiseen ja omatoimiseen lomailuun. Katso video!

Fatbike & sähkö-fatbike

Fatbike-vuokrahinnat
20 € / 2h
lisätunnit 5 € / alkava tunti
50 € / koko päivä
Pyöriä on yhteensä 15 kpl, joista 5 kpl juniorikokoa. Huom! Fatbiken vuokraat edullisemmin verkkokaupasta.

Sähkö-fatbike-vuokrahinnat
60 €/3 h
80 €/koko päivä
Sähköpyöriä on yhteensä 10 kpl, lasten pyöriä on 2 kpl.

Vuokraa fatbike/sähkö-fatbike etukäteen verkkokaupasta! Fatbikeja vuokrataan tällä hetkellä vastaanotosta puh. 044 7755 313, [email protected] Vuokrauksen yhteydessä otamme ulkopuolisilta vuokraajilta 200 €/pyörä katevarauksen, joka palautetaan, kun pyörä on luovutettu. Katevaraus on otettu käyttöön väärinkäytösten vuoksi.

Tiedustele ohjattua retkeä ryhmille myynnistä 03 8855 200, [email protected].

Uusi maastopyöräreitti Kevätpuronpolku valmistui Pajulahteen kesäkuussa 2020. Katso tarkemmat tiedot uutisesta. Pajulahdessa on ulkoilijoiden käytössä myös 10 kilometrin latupohja (käytettävissä sulan maan aikana) sekä Lapakiston upeat ulkoilureitit, joita voi hyödyntää maastossa pyöräilemiseen.

Pelit ja välinevuokraus

Minigolf, frisbeegolf ja beachvolley -vuorot voi varata vastaanotostamme ja myyntipalvelustamme. Pelivälineet edellä mainittuihin sekä muita pelejä ja liikuntavälineitä (myös soveltavan liikunnan välineet), kuten mölkky, petankki, sauvakävelysauvat, suksipaketit, retkiluistimet, polkupyörät, mailat pallopeleihin ja kanootit ovat vuokrattavissa kesäisin välinevuokrauksesta ja muina aikoina vastaanotosta.

Saapuessanne alueelle vastaanotto palvelee liikuntatilojemme vapaiden aikojen tarkistamisessa. Tennis- ja sulkapallokentät ovat varattavissa perheen omatoimisen otteluun. Myös pickeballia on mahdollisuus päästä pelaamaan! Innokkaimmat lähtevät mukaan kesän tenniskursseille.

Talvella minigolf ja beachvolley eivät ole käytössä, mutta frisbeegolfia voi harrastaa talvellakin. Frisbeegolfkorit 8,9,10,11,12 ja 18 on otettu pois talveksi, nämä korit sijaitsevat latupohjiemme välittömässä läheisyydessä. Näin rauhoitamme väylät ainoastaan hiihtäjille, heti kun lumi tulee. Talvella käytössä muut 12 koria, jotka eivät ole lähellä latujamme.

Suunnistus

Pajulahden maastossa on kiintorastit. Pajulahdesta ja lähialueelta on 1:10 000-suunnistuskartat ja piha-alueesta 1:5 000-opetuskartta. Karttoja voi ostaa vastaanotostamme. Suunnistusseura Nastolan Terällä on muualla Nastolassa ja lähialueilla noin 15 karttaa. Terän kartoista ja Nastolassa pidettävistä iltarasteista lisätiedot Terän kotisivuilta. Muut alueen harrasterastit Päijät-Hämeen Suunnistus ry:n kotisivulta.

Pajulahden kiintorastit 2021

Lahden Taimi ja Pajulahti tarjoavat omatoimiliikuntaan suunnistusmahdollisuuksia Pajulahdessa. Jouko Andelinin suunnittelemat radat sisältävät eri tasoisia taitohaasteita kaiken ikäisille liikkujille.

Ulkoilureitistöt ja ladut

  • 1 km ja 3,3 km, vapaa ja perinteinen (valaistu)
  • 8,3 km, vapaa ja perinteinen (osin valaistu)
  • yhdyslatu 2 km järven yli Nastolan kunnan laduille (mm. valaistut 8,8 km ja 5 km) keliolosuhteiden salliessa

Latupohjaan tehdään reittimuutostöitä. Pajulahti-hallin ja Puistopajujen takana latupohjaverkosto on toistaiseksi poikki ja pois käytöstä. Toistaiseksi latuverkosto ei ole valaistu. Remonttityöt pyritään saamaan valmiiksi ennen talvea.

Latukartta

Lassen kuntopolut

Pajulahden jalkapallokentän vieressä on taulu Lassen kuntopoluille, jotka ovat kaikkien ulkoilijoiden vapaassa käytössä. Lassen Kuntopolut ovat kunnianosoitus Pajulahden toimitusjohtajalle Lasse Mikkelssonille 2006-2019.

Vaellus

Pajulahdesta on reittiyhteys Lahden alueen luonnonylpeyteen, Lapakistoon. Lapakisto on 230 hehtaarin alueelle levittäytyvä luonnonsuojelualue, jossa risteilee viisi maastoon merkittyä reittiä, 23 km matkalla. Tilatkaa ravintolastamme matkaan retkieväät (8,90 € / hlö sis. täytetty leipä, suklaapatukka, lähdevesipullo ja pillimehu tai kahvia termariin)  ja viettäkää päivä rauhoittavan metsän keskellä. Lisää Lapakiston alueesta www.lahdenseudunluonto.fi

Lapakisto kartta

Golf

Haluatko lomailla golfia pelaten? Meiltä Golf-majoituspaketit hintaan 95 € / hlö sisältäen majoituksen kahden henkilön hotellihuoneessa, runsaan aamiaisen sekä pelilipun Iitti Golfiin. Yhden hengen huonelisä 30 euroa.

Myös muuhun oleskeluun voi yhdistää pelikierroksen Iitissä. Tarjoamme majoittuville asiakkaille pelilipun Iitti Golfiin hintaan 30€/lippu.

Lisätiedot golfista myyntipalvelustamme: puh. (03) 8855 200 tai [email protected] Paikan päällä voit tiedustella pelikierroksia myös vastaanotosta.

Avantouinti

Avantouinnilla energiaa päivään! Virkistä kehoa ja mieltä pulahtamalla Iso-Kukkaseen avantouinnille. Pajulahden avantouintikausi on syyskuusta jäiden lähtöön (30.4 asti). Katso tarkemmat tiedot Pajulahden avantouinti -sivulta.

Varaa majoitus tästä