Siirry verkkokauppaan »

Fiilis 60+ kurssit

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiiliskursseilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilis -kurssilaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

Vip-Liikkujien etu syksyn/talven fiiliskursseihin -20%.

Liittymällä Pajulahden kanta-asiakasklubi VIP-liikkujiin saat rahanarvoisia etuja liikuntalomista. Edut tulevat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin tästä.

Syysfiilis 60+ 04.-08.10.2021

Liikuntaa, hyvää mieltä ja uuden oppimista mukavassa porukassa – siitä on syysfiiliksen viikko tehty! Tule kokemaan onnistumisia sisäcurlingissa ja toiminnallisessa harjoittelussa sekä nautiskelemaan nokipannukahveja ja tikkupullia syksyisellä laavulla. Otathan ystävänkin mukaan!

OHJELMA

Aquafiilis 60+ 01.-05.11.2021

Tämä Fiilis on tällä hetkellä täynnä. Voit jäädä jonottamaan peruutuspaikkoja.

Tässä liikunnallinen viikko vesiliikuntaa rakastavan tarpeisiin! Monipuolisten vesi-aktiviteettien lisäksi tarjolla on niin kestävyys- kuin lihaskuntoakin harjoittavaa ja ylläpitävää liikuntaa – siis jokaiselle jotakin. Tule mukaan!

OHJELMA

Joulufiilis 60+ 06.-10.12.2021

Ennen joulua on hyvä rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Jouluinen fiilisloma sisältää uusia sisälajeja ja ulkona liikkumista talvesta nauttien. Joka ilta rantasaunat ja avanto, lisäksi illanviettoa takkahuoneella mukavassa porukassa. Lämpimästi tervetuloa vuoden viimeiselle fiilislomalle!

OHJELMA

TalviFiilis 10.-14.01.2022

Vuosi liikkuen käyntiin! Tule viikoksi fiilistelemään upeaa talvea niin perinteisten ulko- kuin sisäliikunnankin merkeissä – hyvää seuraa unohtamatta! Viikon aikana sinulla on mahdollisuus ravita sekä kehoa että mieltä.

(Tarkempi ohjelma lisätään sivuille sen valmistuttua)

MieliFiilis 07.-11.02.2022

Hyvää mieltä liikunnan parissa – tällä viikolla pääset kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja ja harjoittamaan monipuolisesti eri fyysisen kunnon osa-alueita luonnosta nauttimista unohtamatta.

(Tarkempi ohjelma lisätään sivuille sen valmistuttua)

Hinnat 2 hh / hlö:

Opistotaso                                    290€

Hotellitaso                                    350€

Hotellitaso saunalla                    390€

1 hengen huoneen lisämaksu     120€

Hinta sisältää majoituksen valitussa majoitustasossa, täysihoitoruokailut sekä monipuolisen ohjelman.

Varaa majoitus tästä