Kokoustilat

Monipuoliset kokoustilat Pajulahdessa

Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja taulutv tai videotykki ja valkokangas, isoissa kokoustiloissa on myös fläppitaulu. Pajulahdessa esteettömyys on huomioitu hyvin ja myös kokoustilat sopivat liikuntaesteisille, esim. auditoriossa on etuosaan varattu esteettömiä pyörätuolipaikkoja.

Pajulahden Seminaariaulassa käynnissä olevassa kokouksessa ihmiset keskustelevat. Kuvan ulkopuolella oleva henkilö on esittänyt aiheen, josta muut ovat mielissään.

Uusitut kokoustilat

Pajulahden päärakennuksen 2. kerroksen kokoustiloja remontoitiin kesällä 2020. Uusitussa auditoriossa on käytössä Smart Board, kaksi valkokangasta, videotykit ja äänentoisto kattomikrofonilla. Kokouspuhelinjärjestelmä löytyy Luokka 2:sta sekä ryhmätyötiloista Säkki ja Tynnyri. Järvinäköalasta pääsee nauttimaan Seminaariaulassa (ryhmätyötila), jossa on käytettävissä videotykki ja valkokangas. Muissa luokissa ja Pikkupajussa on käytössä taulutv:t. Kokouspajuissa, Olympia- ja Saari-kabinetissa sekä Takkahuoneella on käytössä Barco Clickshare -esitysjärjestelmä.

TILAKERROSPINTA-ALALUOKKA-
MUOTO
TEATTERI-
MUOTO
BANKETTILUONNONVALO
Auditorio2139136x
Palloilusali1983350
Takkahuone16618 dpl.36x
Kokouspaju14620 dipl.x
Kokouspaju 22784030x
Luokka 125940x
Luokka 224920x
Luokka Haavisto27454*x
Luokka Nikkinen27454*x
Luokka Olenius27460*x
5 ryhmätyötilaa215-4610-20
Ravintola Iso-Kukkanen1300x
Ravintola
Fanni
176x
Olympia-kabinetti1755072x
Saari-kabinetti15442x

*jaettava tila

Pyydä tarjous – yritykset

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Yritys/yhdistys
Aihe
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilakuvia:


Järvenrannalla sijaitseva monikäyttöinen takkahuone tila.

Takkahuone

Rantasaunan takkahuone upeine järvinäköaloineen on mainio epävirallisten illanistujaisten sekä kokousten pitopaikka. Takkahuone soveltuu 20-30 hlön ryhmille. Toimitamme takkahuoneelle haluamanne kahvitukset, ateriat ja juomat niin kokoustilaisuuksiin kuin illanviettoihinkin. Takkahuoneen yhteydessä neljä rantasaunaa ja uintimahdollisuus.

Tunnelmallinen illanviettopaikka Fanni

Uudistettu Fanni tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset kokoustarjoilut
sekä upeat puitteet illanviettoon. Tarjoamme asiakkaille tasokasta
palvelua tunnelmallisessa ravintolassa, jonka keittiössä loihditaan upeita
ruokaelämyksiä hyödyntäen lähialueen pientuottajia. Ravintolassa on A-oikeudet. Tila on varattavissa myös yksityiskäyttöön ja perhejuhlia varten.

Pajulahden ravintola Fanni on tunnelmallinen ja tilava illanviettopaikka. Pöytiä ja tuoleja on 76 henkilölle.
Neljän naisen työporukka nuotion äärellä juomassa kahvia pajunpesä laavulla Pajulahdessa. Naiset keskustelevat nauravaisin elein.

Laavukokous

Tee kokouksestasi erilainen. Kokousta tunnelmallisesti Pajulahden parilaavulla! Puolen päivän laavukokous alkaen 30 € / hlö (10-30 hlöä) Sisältää kokoustilan puineen klo 8-14, ”sähköttömät” kokousvälineet (fläppi), nokipannukahvit suolapalalla sekä lounaan noutopöydästä.