Ulkoliikunta

Pajulahden monipuolinen ympäristö luonnon keskellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia liikuntaan ja virkistykseen. Nauti ulkoilusta Pajulahden kauniissa maisemissa, löydä liikunnan ilo!

Perinteinen minigolf on hauskaa puuhaa perheelle tai ystävien kanssa. Vuokraa mailat ja pallot meiltä ja lähde kiertämään ratojamme. Se on mahtava tapa viettää aikaa ulkona ja nauttia kesäpäivistä. 

Tennis on monipuolinen pallopeli, joka tarjoaa haasteita kaiken tasoisille pelaajille. Tennistä voit pelata kaksin -tai nelinpelinä. Ota kaveri mukaan ja lähde haastamaan omia taitoja tenniksen parissa. 

Ulkona meillä on 6 massatenniskenttää

Padel on nopeasti kasvava mailapeli, ja meiltä saat laadukkaat mailat sekä voit varata kentän pelaamista varten. Riippumatta siitä, oletko aloittelija tai kokenut pelaaja, voit nauttia padelista Pajulahdessa. 

SUP-laudat ovat suosittu tapa tutustua Pajulahden järven kauniisiin maisemiin. Vuokraa SUP-lauta ja lähde vesille omatoimisesti. SUP-lautailu on mahtavaa kuntoilua ja rentoutumista samanaikaisesti. 

Frisbeegolf on hauska ulkoilulaji kaikenikäisille. Vuokraa frisbeet ja lähde kiertämään haastavia frisbeegolfratojamme Pajulahden upeissa maisemissa. 

Jos etsit adrenaliiniryöppyä maastopyöräilystä, vuokraa fatbike meiltä. Näillä leveärenkaisilla pyörillä voit tutkia maastoa vuodenajasta riippumatta.

Kajakki tarjoaa mahdollisuuden tutkia Pajulahden järven rantoja omatoimisesti. Vuokraa kajakki ja lähde vesille ihailemaan luontoa. 

Beach volley on aurinkoinen ja energinen hiekkalentopallon muoto, joka yhdistää liikunnan ilon ja rantatunnelman.  

Kickbiket ovat hauska ja aktiivinen tapa tutustua Pajulahden ympäristöön. Vuokraa kickbike ja lähde polkemaan kauniilla reiteillämme