Seikkailupuistoliput ennakkoon edullisemmin! Osta tästä. 

Välinevuokraus

Pajulahden monipuoliset aktiviteetit 

Tarjoamme monipuolisen valikoiman vuokravälineita, jotka tekevät vierailustasi Pajulahdessa entistäkin hauskemman ja nautittavamman. 

Voit varata itsellesi välineet sinulle sopivana ajankohtana suoraan välinevuokraajalta tai meidän vastaanotosta.

Kesän ajan voit soittaa suoraan välinevuokraukseen puh. 044 7755 615.

Mies ja nainen sup-lautailevat järvellä, mies seisoo laudan päällä ja nainen on polvillaan oman lautansa päällä.

Perinteinen minigolf on hauskaa puuhaa perheelle tai ystävien kanssa. Vuokraa mailat ja pallot meiltä ja lähde kiertämään ratojamme. Se on mahtava tapa viettää aikaa ulkona ja nauttia kesäpäivistä. 

Pajulahden minigolf-rata on uusittu keväällä 2024, ja rata koostuu 9 reiästä. Tervetuloa pelaamaan uusille rei’ille!

SUP-laudat ovat suosittu tapa tutustua Pajulahden järven kauniisiin maisemiin. Vuokraa SUP-lauta ja lähde Iso-Kukkasen vesille omatoimisesti. SUP-lautailu on mahtavaa kuntoilua ja rentoutumista samanaikaisesti. 

Padel on nopeasti kasvava mailapeli, ja meiltä saat laadukkaat mailat sekä voit varata kentän pelaamista varten. Riippumatta siitä, oletko aloittelija tai kokenut pelaaja, voit nauttia padelista Pajulahdessa. 

Frisbeegolf on hauska ulkoilulaji kaikenikäisille. Vuokraa frisbeet ja lähde kiertämään haastavia frisbeegolfratojamme Pajulahden upeissa maisemissa. 

Jos etsit adrenaliiniryöppyä maastopyöräilystä, vuokraa fatbike meiltä. Näillä leveärenkaisilla pyörillä voit tutkia maastoa vuodenajasta riippumatta.

Pajulahdesta lähtee loistavat reitistöt Lapakiston metsiin. Hotelli Puistopajun vierestä voit polkaista myös Kevätpuronpolku-maastopyöräreitille.

Kajakki tai kanootti tarjoaa mahdollisuuden tutkia Pajulahden järven rantoja omatoimisesti. Vuokraa kajakki ja lähde vesille ihailemaan luontoa. 

Kickbiket ovat hauska ja aktiivinen tapa tutustua Pajulahden ympäristöön. Vuokraa kickbike ja lähde polkemaan kauniilla reiteillämme.