Välinevuokraus

Pajulahden monipuoliset aktiviteetit 

Tarjoamme monipuolisen valikoiman vuokravälineita, jotka tekevät vierailustasi Pajulahdessa entistäkin hauskemman ja nautittavamman. 

Voit varata itsellesi välineet sinulle sopivana ajankohtana meidän vastaanotosta.

Mies ja nainen sup-lautailevat järvellä, mies seisoo laudan päällä ja nainen on polvillaan oman lautansa päällä.

Perinteinen minigolf on hauskaa puuhaa perheelle tai ystävien kanssa. Vuokraa mailat ja pallot meiltä ja lähde kiertämään ratojamme. Se on mahtava tapa viettää aikaa ulkona ja nauttia kesäpäivistä. 

SUP-laudat ovat suosittu tapa tutustua Pajulahden järven kauniisiin maisemiin. Vuokraa SUP-lauta ja lähde vesille omatoimisesti. SUP-lautailu on mahtavaa kuntoilua ja rentoutumista samanaikaisesti. 

Padel on nopeasti kasvava mailapeli, ja meiltä saat laadukkaat mailat sekä voit varata kentän pelaamista varten. Riippumatta siitä, oletko aloittelija tai kokenut pelaaja, voit nauttia padelista Pajulahdessa. 

Frisbeegolf on hauska ulkoilulaji kaikenikäisille. Vuokraa frisbeet ja lähde kiertämään haastavia frisbeegolfratojamme Pajulahden upeissa maisemissa. 

Jos etsit adrenaliiniryöppyä maastopyöräilystä, vuokraa fatbike meiltä. Näillä leveärenkaisilla pyörillä voit tutkia maastoa vuodenajasta riippumatta.

Kajakki tarjoaa mahdollisuuden tutkia Pajulahden järven rantoja omatoimisesti. Vuokraa kajakki ja lähde vesille ihailemaan luontoa. 

Kickbiket ovat hauska ja aktiivinen tapa tutustua Pajulahden ympäristöön. Vuokraa kickbike ja lähde polkemaan kauniilla reiteillämme