Uinti ja triathlon

Uinnilla ja triathlonilla on pitkät perinteet Liikuntakeskus Pajulahdessa ja leiritystä toteutetaan yhteistyössä molempien lajilittojen sekä kymmenien seurojen kanssa.

Suomalaisen huippu-urheilun kentässä Pajulahdella on merkittävä rooli kestävyysurheiluun liittyvän tiedon jakamisessa ja valmennuksen kehittämisessä. Testiasemamme palvelut ovat huippuluokkaa, ja usein leiriin yhdistetäänkin testaus. Leirit on mahdollista toteuttaa myös alppihuonemajoituksessa. 

Kilpailijoita juoksemassa triathlon-kilpailun uintiosuudelle Pajulahdessa.

Uinti 

Uimarit treenaavat viihtyisässä hallissamme (25 m, 4 rataa). Vedenalaisesta ikkunasta on mahdollista kuvata uimareiden tekniikkaa. Fysiikkaharjoituksia tehdään mm. uudistetulla kuntosalilla, crosstraining–tilassa sekä palloilu- ja voimistelusaleissa. Hallissa on runsas harjoitusvälinevalikoima (pullarit, lättärit yms.).  

Triathlon 

Triathlonistit harjoittelevat Pajulahdessa ympäri vuoden. Talvikaudella uidaan altaalla ja pyöräily-juoksu-yhdistelmäharjoitukset tehdään Pajulahti-hallissa. Halliin voi tuoda omat vastukset (käytettävissä myös Bodybiket) ja juoksutreenit sujuvat 333 m kiertävällä radalla. Kesäkaudella puhdas Iso-Kukkanen-järvi ja kaunis päijäthämäläinen luonto tarjoavat nautinnollisen treeniympäristön. 

Pyydä tarjous – urheilijat

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Seura/joukkue
Aihe
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.