Meille töihin

Tule osaksi Pajulahden tiimiä! Etsimme motivoituneita ja innostuneita yksilöitä avoimiin työpaikkoihimme. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti kauniissa ja innostavassa ympäristössä. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae nyt!

Liikuntakeskus Pajulahti on monipuolinen urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin keskus, joka palvelee niin huippu-urheilijoita kuin lähialueen asukkaitakin. Pajulahti on perustettu vuonna 1929 ja se sijaitsee Iso-Kukkasen rannalla Nastolassa. Pajulahti on Suomen ainoa virallinen Olympia- ja Paralympia valmennuskeskus. Suomen yhdenvertaisimpana urheiluopistona olemme panostaneet muun muassa esteettömyyteen ja erilaisten rajoitusten huomioimiseen. Päätehtävämme on edistää ihmisten hyvinvointia. Vaalimme yhdenvertaisuutta ja ympärillä olevan luonnon monimuotoisuutta sekä yhteisömme elinvoimaisuutta. Mielestämme liikunta ja urheilu kuuluu kaikille ja tavoitteenamme on olla Suomen yhdenvertaisin urheiluopisto. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 15 M€.

Pajulahteen pääsee nyt myös julkisella liikenteellä! Katso aikataulut ja lue lisää täältä.

Avoimet työpaikat:

Pajulahden Seikkailupuiston ohjaajat seisovat rinnakkain.

Seikkailupuiston ohjaajien haku

Pajulahden Seikkailupuiston on yksi Suomen suurimmista seikkailupuistoista. Kyseessä on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavia kiipeilyosuuksia sekä kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman matalammallakin.

Alkavalle seikkailukaudelle etsimme ohjaaja- ja pelastajatiimiimme 3-5 uutta työntekijää. Haemme ulkoilmasta nauttivia, reippaita, oma-aloitteisia ja aktiivisia työntekijöitä. Osana seikkailupuiston henkilökuntaa autat luomaan huikean, turvallisen ja elämyksellisen asiakaskokemuksen. Työtehtäviin kuluu mm. asiakkaiden ohjeistamista ja valvomista, ratojen ja välineiden tarkastamista sekä kassatyöskentelyä. Työntekijät koulutetaan huhti-toukokuun aikana ohjaajan/pelastajan tehtäviin.

Työsuhde tulee ajoittumaan touko-lokakuun välille, ja pitää sisällään myös ilta- sekä viikonloppuvuoroja. Suurin työvoiman tarve tulee olemaan kesäkuun puolivälistä koulujen alkuun asti.

Työntekijöiden on oltava 18 vuoden ikäisiä, vastuullisia sekä hyvän asiakaspalvelutaidon omaavia. Ohjaus tapahtuu pääosin suomen ja englannin kielillä. Muu kielitaito on eduksi, kuten myös työkokemus seikkailupuistoista, ea-kurssit, asiakaspalvelu- ja ohjaajakokemus, kassatyön osaaminen sekä somemateriaalin tuottaminen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 29.2.2024 mennessä [email protected]. Paikkoja täytämme sopivien hakijoiden löydyttyä.

Pajulahden ympäröivät metsät ja järvi Iso-Kukkanen

Kesätyöntekijöitä kesälle 2024

Haluatko viettää unohtumattoman kesän täynnä toimintaa ja mahdollisuuksia? Etsimme Pajulahteen innokkaita ja motivoituneita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin.

Työsuhteen pituus vaihtelee tehtävästä ja tilanteestasi riippuen. Työ ajoittuu huhti-elokuulle. Voit olla peruskoulun päättänyt nuori tai toisen asteen opiskelija.

Kiinteistöhuolto: Nautitko ulkotöistä ja haluat pitää ympäristön viihtyisänä? Tämä tehtävä on sinua varten! Pääset osaksi tiimiä, joka pitää huolta Pajulahden upeista ulkoalueista ja varmistaa vieraidemme viihtyvyyden.

Välinevuokraus: Oletko asiakaspalveluhenkinen ja pidät aktiivisesta työympäristöstä? Auta asiakkaitamme löytämään oikeat välineet ja varusteet aktiiviseen kesäpäivään.

Siivous: Täsmällinen, huolellinen ja oma-aloitteinen? Liity siivoustiimiin ja auta meitä pitämään Pajulahden tilat moitteettoman puhtaina ja viihtyisinä vieraillemme.

Vastaanotto: Oletko sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen? Vastaanottotiimimme vastaa vieraidemme tarpeisiin ammattitaidolla ja ystävällisellä asenteella.

Lastenohjaaja: Haluatko olla mukana luomassa unohtumattomia hetkiä lapsille? Pajulahden lastenohjaajana pääset tekemään merkityksellistä työstä ja tarjoamaan lapsille ikimuistoisia elämyksiä kesäpäivien aikana.

Taloushallinto: Taloushallinnon opiskelijana saat arvokasta työkokemusta! Etsimme motivoitunutta kesätyöntekijää avustamaan taloushallinnon tehtäviin. Arvostamme reskontra ja palkanlaskennan kokemusta.

Vietä kesä Pajulahdessa ja ole osa mukavaa, yhdenvertaista tiimiä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus [email protected]. Hakuaika päättyy 3.3.2024.

Liikunnanohjaaja haku 

Haemme liikunnanohjaajaa olemassa olevaan tiimiimme leirikoulujen sesonkikaudelle (toukokuu) 2024. Erilaisten pelien ja leikkien osaaminen ja uuden oppiminen on oleellista työssä. Opetamme sinulle Pajulahden omia pelejä ja aktiviteettejä, joita leirikouluohjelmissa on. Positiivinen asenne ja työskentelytaidot kouluikäisten kanssa katsotaan vahvuuksiksi.

Työtä on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 8-20 välistä. Työ on tuntityötä ja noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n voi laittaa [email protected] ja lisätietoja työstä voi kysyä 044-7755369. Paikkaa kannattaa hakea heti ja toukokuun jälkeen on mahdollista saada myös kesäksi töitä.

Kolme leirikoululaista pelaamassa kuplafutista Pajulahtihallin nurmikentällä. Meneillään pallon tavoittelu tilanne.