Meille töihin

Tule osaksi Pajulahden tiimiä! Etsimme motivoituneita ja innostuneita yksilöitä avoimiin työpaikkoihimme. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti kauniissa ja innostavassa ympäristössä. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae nyt!

Kiinnostaako työ liikunnan näköalapaikalla? Katso avoimet työpaikat sivun alhaalta ja hae töihin Suomen yhdenvertaisimpaan urheiluopistoon.

Liikuntakeskus Pajulahti on monipuolinen urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin keskus, joka palvelee niin huippu-urheilijoita kuin lähialueen asukkaitakin. Pajulahti on perustettu vuonna 1929 ja se sijaitsee Iso-Kukkasen rannalla Nastolassa. Pajulahti on Suomen ainoa virallinen Olympia- ja Paralympia valmennuskeskus. Suomen yhdenvertaisimpana urheiluopistona olemme panostaneet muun muassa esteettömyyteen ja erilaisten rajoitusten huomioimiseen. Päätehtävämme on edistää ihmisten hyvinvointia. Vaalimme yhdenvertaisuutta ja ympärillä olevan luonnon monimuotoisuutta sekä yhteisömme elinvoimaisuutta. Mielestämme liikunta ja urheilu kuuluu kaikille ja tavoitteenamme on olla Suomen yhdenvertaisin urheiluopisto. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 15 M€.

Pajulahteen pääsee nyt myös julkisella liikenteellä! Katso aikataulut ja lue lisää täältä.

Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen. Kaikki työ- ja TET-hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen: [email protected]

Avoimet työpaikat:

Liikunnanohjaaja haku 

Haemme liikunnanohjaajaa olemassa olevaan tiimiimme leirikoulujen sesonkikaudelle (toukokuu) 2024. Erilaisten pelien ja leikkien osaaminen ja uuden oppiminen on oleellista työssä. Opetamme sinulle Pajulahden omia pelejä ja aktiviteettejä, joita leirikouluohjelmissa on. Positiivinen asenne ja työskentelytaidot kouluikäisten kanssa katsotaan vahvuuksiksi.

Työtä on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 8-20 välistä. Työ on tuntityötä ja noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n voi laittaa [email protected] ja lisätietoja työstä voi kysyä 044-7755369. Paikkaa kannattaa hakea heti ja toukokuun jälkeen on mahdollista saada myös kesäksi töitä.

Kolme leirikoululaista pelaamassa kuplafutista Pajulahtihallin nurmikentällä. Meneillään pallon tavoittelu tilanne.