Tapahtumajärjestäjät

Pajulahti on monipuolinen tapahtumatalo, jossa voit järjestää mitä erilaisempia tapahtumia. Monipuoliset tilat sekä ravintola- ja majoituspalvelut palvelevat esteettömästi myös erityisryhmiä. Voit vuokrata vain tilat tai voimme auttaa sinua tapahtuman suunnittelussa ja rakentamisessa oli kyse sitten pienestä tai isommasta tapahtumasta.

Pajulahti on monipuolinen ja esteetön tapahtumatalo 

Eri kokoiset hallitilat sopivat erinomaisesti urheilutapahtumien lisäksi esimerkiksi seminaarien, messujen, konserttien, kauppiaspäivien sekä liikunta- ja yritystapahtumien pitopaikaksi. Tilojamme saa rajattua tapahtuman koon ja tarpeiden mukaan – varattavissa on lisäksi monipuolisesti erikokoisia kokoustiloja.  

Vastuullisuus on merkittävä osa Liikuntakeskus Pajulahden toimintaa ja olemmekin toteuttaneet vastuullisuusohjelman edistääksemme vastuullisuutta osana jokapäiväistä tekemistä. 

Olemme Suomen ainoa Olympia- ja Paralympiavalmennuskeskus, joten tilamme ovat lähes poikkeuksetta esteettömiä. 

Pyörätuolikoripallon pelaaja pitää koripalloa kädessään toisen tavoitellessa palloa.

Yritystapahtumat 

Meillä järjestät niin pienet kokouspäivät kuin suuret kick-off-tilaisuudet tai messutapahtumat. Vain mielikuvitus on rajana ideoinnissa. Tilaa löytyy niin ulko- kuin sisätiloista aina pienistä ryhmätyötiloista 11 000 m2 kokoiseen urheiluhalliin. Tarvittaessa tapahtumatiimimme avustaa suunnittelussa ja rakentamisessa, ja voimme myös toteuttaa tapahtumat täysin valmiina pakettina niin, että sinun tulee vain saapua paikalle. 

Urheilutapahtumat 

Suuria tunteita ja tiukkoja otteluita. Pajulahti on vuosien varrella isännöinyt useita kotimaisia ja kansainvälisiä arvokilpailuja, turnauksia ja otteluita. 

Meiltä löydät monipuoliset tilat, jotka taipuvat lähestulkoon lajiin kuin lajiin. Monipuoliset ravintolatilat ja iso majoituskapasiteetti mahdollistavat isojenkin turnauskokonaisuuksien järjestämisen. Tarvittaessa tarjoamme avuksenne tapahtumatiimimme vankan kokemuksen urheilutapahtumien järjestämisessä. Kumppaneidemme kautta hoituvat myös muun muassa akkreditointijärjestelmät sekä kuljetuspalvelut.  

Nurmella juoksee kilpaa lauma lapsia Valtteri Bottas Duathlonin Miniduathlon-kilpailussa.

Vapaa-ajan tapahtumat 

Pajulahdesta löydät loistavat puitteet erilaisille vapaa-ajan tapahtumille. Oli kyseessä sitten koko perheen liikuntatapahtuma, messut, konsertti tai jokin muu tapahtuma, meiltä löydät sopivat fasiliteetit. 

Isännöimme vuosittain koko perhettä liikuttavaa Valtteri Bottas Duathlon -tapahtumaa sekä Nordic Gravel Series Falling Leaves Gravel -kilpailua.

Pajulahden tulevat tapahtumat

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.