Starjump

StarJump lattaricoctail tunti käynnissä.

Virtuaalinen ryhmäliikuntatila StarJump 

Elämyksellinen liikuntatila StarJump tuo iloa ja onnistumisen tunnetta liikuntaan vaikuttavien videoseinien, laadukkaan äänentoiston sekä klubityylisten valo- ja savuefektien, joiden avulla tilaan voidaan luoda erilaisia ympäristöjä. Erikokoiset tilat sopivat hyvin yksilö- ja ryhmäliikuntaan.  

Ensimmäinen StarJump liikuntatila on luotu Liikuntakeskus Pajulahteen, jossa pääset kokemaan uudenlaisen liikuntaelämyksen. 

StarJumpin liikuntatuntien kategoriat

Kuntoliikuntatunneilla pidetään hauskaa ja nostetaan hiki pintaan aerobisen kuntoilun avulla! Menevä musiikki, makeat animaatiot ja valot luovat näistä tunneista energisen elämyksen. 

Lihaskuntotunneilla keskitytään lihaksiston tasapainoiseen ja monipuoliseen kehittämiseen ja hoitoon. StarJumpin järjestelmä näyttää ohjeita ja tietoja harjoituksen etenemisestä. 

Kehonhuollossa tärkeimpänä on kaiken toiminnan perustan, oman kehon hyvinvoinnin varmistaminen. Lisäksi hellimme mieltäsi melodisilla sävelmillä ja upeilla luontomaisemilla. 

Tanssi pääsee vihdoinkin arvoisiinsa raameihin! Näillä tunneilla nautitaan elämästä etelän rannoilla, vanhojen kaupunkien toreilla ja kiiltävissä peilisaleissa. 

Lisätietoja: