Pajulahti-halli

Hallin päälajit ovat jalkapallo ja yleisurheilu, mutta siellä voidaan myös harjoittaa myös muita lajeja (esim. kuntosaliharjoittelu, amerikkalainen jalkapallo, pesäpallo, jousiammunta, golf jne.). Pukuhuoneita on 6 kpl. Hallin suunnittelussa on huomioitu esteettömyys. 

Varaukset [email protected] tai 03-8855 200 

Pajulahti hallin nurmikenttä ja juoksurata.

Aukioloajat 

HUOM! Halli on kiinni 6.5-19.5. Boccia Challenger-kisan vuoksi.

Kesä-elokuussa halli avoinna ainoastaan etukäteen varatuille vuoroille, ei päiväkävijöitä. Syyskuussa halli avoinna arkisin klo 17-20 ja la-su klo 13-17. 

Halli on talvikaudella pääsääntöisesti avoinna ma-su klo 8-22. Viikonloppuisin suorituspaikoilla on paljon majoittuvien leiriläisten varauksia, joten silloin kannattaa suosia heidän ruokailuaikojaan (la klo 11-13 ja 17-19, su klo 11-13 ja 16 jälkeen). Pois lukien poikkeukselliset aukioloajat (alla). 

Halliin ovat tervetulleita yksittäiset harjoittelijat kertamaksulla / kausikortilla ilman etukäteen tehtyä varausta. Hallilla on hyvin tilaa arkisin. 

Yhteydenotot Pajulahti-hallin ja jäähallin numeroista: 044 7755 610 / 044 77 55 620

Hinnasto

Pajulahti-hallin käytöstä voi maksaa joko ostamalla harjoitusvuoroja (eri tilojen varaus ryhmäkäyttöön) tai yksilökäyttäjänä (yksilölajien harrastajat ja majoittuvat asiakkaat). 

Tarkista Pajulahti-hallin poikkeavat aukioloajat

Seuraavien tapahtumien aikana Pajulahti-halliin ei voida ottaa päiväkävijöitä:

  • Lentopalloturnaus. 3.- 5.5.2024 
  • 6.- 17.5. World Boccia Challenger tournament, suorituspaikat eivät ole yleisurheilijoiden käytössä! Katsojat tervetulleita 9.5. alkaen, vapaa sisäänpääsy.
  • kiertävä juoksurata (2-4 kpl) 333 m, valojänis 
  • juoksusuora (4-6 rataa) 140 m, kiinteät valokennot 
  • pituus-, korkeus- ja seiväshyppypaikat 
  • kuularinki, moukari- ja kiekkohäkki sekä keihäänheittoon heittoseinä 
  • yu-välineistö 

Valokennojärjestelmällä tehoa nopeusharjoitteluun 

Kiinteän ajanottojärjestelmän ja valokennojen avulla voidaan testata hyvin yksinkertaisesti reaktio-, kiihdytys- ja maksiminopeutta sekä ketteryyttä. 

Valojäniksen perässä kestävyyttä 

Valojänikseen voidaan keskusyksikön kautta asettaa etukäteen haluttu vauhti, matka, toistomäärä ja palautukset kohdalleen. Matka ja aika pyörivät valotaululla juoksun aikana. Valokenno- ja ajanottojärjestelmä sekä valojänis ovat käytettävissä varauksen yhteydessä. 

 

Juoksusuora

Juoksurata

Pituushyppy

Korkeushyppy