PajuKlubi

PajuKlubi on terveys- ja vapaa-aikaliikuntalomien kanta-asiakasklubi, jossa palkitaan siitä, että teet itsellesi hyvää liikkuen, kuntoillen ja luonnosta nauttien. Kalenterivuoden aikana kertyneiden lomien maksut lasketaan vuoden vaihtuessa yhteen, ja ostoista palkitaan Pajulahden lahjakorteilla. Hyötysi voi olla jopa 18 %! 

Pajulahden takkahuoneella ruokaillessa neljä ihmistä kilistävät juomiaan hyvässä ja iloisessa tunnelmassa.

Tervetuloa PajuKlubilaiseksi!  

Meitä pajuklubilaisia on jo usea tuhat. Klubiin kannattaa liittyä monestakin syystä:  

 • Alennuksia tuleviin lomiin  
 • Kerrytät bonusta lomistasi, joista saat rahanarvoisen edun uusia lomia varten 
 • Liittyminen on maksutonta ja jäsenyys on täysin maksuton ja saat edut käyttöösi heti. 
 • Säännöllisesti tietoa juuri sinulle sopivista tulevista lomista ja tarjouksista  
 • Alennukset lomapaikalla (palveluihin ja tuotteisiin)
 • Etuna maksullinen lastenhoito 0-2 vuotiaille ja ilmainen lastenhoito 3-4 vuotiaille.

Tule mukaan Klubiimme

 • Klubi ostot 200-1000 € > lahjakortti 8 % ostoista 
 • ostot 1001-1500 € > lahjakortti 10 % ostoista 
 • ostot 1501-2000 € > lahjakortti 13 % ostoista 
 • ostot 2001-2500 € > lahjakortti 15 % ostoista
 • ostot 2500 € tai enemmän > lahjakortti 18 % ostoista  

Keräämäsi saldo on voimassa vuoden. Saldoa kerryttävät klubilaisen itsensä Pajulahteen maksamat vapaa-aika- ja terveysliikuntakurssien (esim. liikuntalomat, aikuisten teemaviikonloput sekä aikuiset 60+ -lomat) sekä harrastelajikurssien (esim. vapaa-ajan tennis- ja melontalomat) kurssimaksut majoituksineen ja ruokailupaketteineen. 

Mahdolliset ulkopuolisen tahon maksamat tukiosuudet (esim. ammattiliittojen, työnantajien tai lomajärjestöjen tuet) ja klubi-lahjakortilla maksetut osuudet eivät kerrytä saldoa, kuten eivät myöskään muut Pajulahden ostot (esim. valmennuskeskuksen lajikurssit kuten taitoluisteluleirit, painikesikset yms., kahvion ja ravintolan ostot sekä testaukset). 

Lahjakortit voi käyttää Pajulahden vapaa-aika – ja terveysliikuntakurssien kurssimaksuihin. Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi, eikä niiden voimassaoloaikaa voi jatkaa. Lisäksi myönnämme klubilaisille erikseen määriteltyjä etuja lomille ja kursseille. Alennukset lasketaan aina kurssin normaalihinnoista. Erilaisia etuja ja alennuksia ei siis voi yhdistää. 

Huom!

Jäseneksi voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö. Jäsenyys on maksuton ja perhekohtainen. Varauksia tehtäessä on aina käytettävä annettua jäsennumeroa, jotta ostot kerryttävät saldoa.

Klubiedut paikanpäällä

Jaamme majoittuville pajuklubilaisille etukuponkeja hyödynnettäväksi vierailulla 30.6.2024 asti mm.:

 • Palautumishuone 10 €/1 h (käytettävissä kerran vierailun aikana/perhe.)
 • Ravintolasta 2 virvoketta/kivennäisvettä 6 € (Hyödynnettävissä kerran perhe/varaus.)
 • Thermo bag -kylmälaukku eväille 6,5 € (norm. 15,90 €)
 • Seikkailupuistolippu 22 €, bungee-trampoliini 5 €/10 min (norm. Seikkailupuistolippu 28 €, bungee 10 €/10 min. Etu hyödynnettävissä kerran vierailun aikana perhe/varaus.)

PajuKlubi – liittymislomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Varaajan tiedot*
Osoite*
Mikä tarjonnastamme kiinnostaa sinua:

PajuKlubin jäsenyys

Jäsenyys on maksuton ja perhekohtainen. Tietoja käytetään ainoastaan kanta-asiakasrekisterin ylläpitoon sekä Pajulahden markkinointiin mm. uutiskirje. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Voit heti liittymislomakkeen täytettyäsi hyödyntää klubietuja. Mainitsehan ostosi yhteydessä liittymisestäsi, jolloin voimme kirjata PajuKlubi-alennukset ja edut. Liittymällä PajuKlubiin suostun siiihen, että minulle lähetetään tietoa kanta-asiakkuudestani (mm. bonukset) sekä Pajulahden ajankohtaista uutisista ja lomista.

Liittymällä PajuKlubiin suostun siiihen, että minulle lähetetään tietoa kanta-asiakkuudestani (mm. bonukset) sekä Pajulahden ajankohtaista uutisista ja lomista.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.