Tennis- ja melontakurssit

Unohtumattomille tennis- ja melontakurssi Pajulahdessa. Pääset kehittämään sekä syventämään ammattilaisten kanssa upeissa maisemissa. Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari, meiltä löytyy tennis- ja melontakurssi kaiken tasoisille.

Kiinnostaako sinua oppia tennistä ja kehittää pelitaitojasi tai hallita melonnan perusteet ja lipua turvallisesti laineilla? Ota suunta Pajulahteen, jossa tennisolosuhteet ovat vertaansa vailla ja rannassa avautuu upea melontareitistö Iso-Kukkasen järvelle!

Tenniskurssi aikuisille ja senioreille

Tenniskurssilla ammattitaitoiset valmentajat perehdyttävät lajiin, ja tennisvalmennus on rakennettu nykyaikaisen valmennustietämyksen ja oppimiskäsitysten pohjalta. Kauden ja kelien mukaan tennistä pelataan joko neljällä sisäkentällä tai ulkona kuudella massakentällä.

Melontakurssi Pajulahdessa Iso-Kukkasen järvellä

Melontakurssi 1:ltä saat valmiudet turvallisen melontaharrastuksen aloittamiseen. Retkimelontakurssi on tarkoitettu melonnan perusteet osaaville. Melontakurssi tarjoaa mahtavan viikonlopun oppia melonnan tietoja ja taitoja ammattitaitoisessa opastuksessa!

Kuulumalla PajuKlubiin saat alennusta Pajulahden lomista. Jos et ole vielä PajuKlubin jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiimme tästä!

Tutustu tuleviin tennis-ja melontakursseihin


Tutustu myös

Lisätietoja: