Seikkailupuistoliput ennakkoon edullisemmin! Osta tästä. 

Yleisurheilu

Liikuntakeskus Pajulahti tarjoaa modernit puitteet yleisurheilulle niin tilojen, kenttien kuin valmennuksenkin osalta. Pajulahti on Etelä-Suomen alueella merkittävin leirikeskus yleisurheilussa.

Liikuntakeskus Pajulahden monipuoliset yleisurheilutilat ja -kentät mahdollistavat harjoittelun kaikissa lajeissa. Olosuhteet yleisurheilulle ovat erinomaiset, ja ne mahdollistavat harjoittelun ympärivuotisesti. Yleisurheilu onkin yksi Pajulahden merkittävimmistä lajeista.

Tämän lisäksi Pajulahti tarjoaa monia muita palveluita, kuten Palautumiskeskuksen, Testausaseman, Hierontapolin ja kuntosaleja. Pajulahdessa yleisurheilu ei ole vain laji vaan elämäntapa.

Porukka yleisurheilijoita juoksemassa Pajulahti Hallissa.
Pajulahti-hallin nurmikenttä ja juoksurata.

Vuoden 2010 lopulla valmistuneessa Pajulahti-hallissa on kesäiset harjoitteluolosuhteet ympäri vuoden. Hallin juoksurata on 330-metrinen ja etusuoralla on pituutta 120 metriä. Radan keskellä on jalkaystävällinen keinonurmi. Hallista löytyy myös suorituspaikat pituus- ja korkeussuuntaisiin hyppyihin, heittopaikoilla on kaksi rinkiä heittolajeille ja lisäksi keihäänheittopressu.

Harjoittelua hallissamme tehostavat valojänis, kiinteät valokenno- ja kamerajärjestelmät, jotka ovat koko ajan urheilijoiden käytössä. Eteläpäädyssä seiväshyppypaikalla on alamäki-vauhdinottorata, ja sen välittömässä läheisyydessä kuntosali lajiin vaadittavalla välineistöllä.

Ulkotilat

Kesällä yleisurheilijoilla käytössä ovat ulkokenttä (400m), nurmikentät (ala 120m*120m), heitto- ja hyppypaikat, valaistut maastolenkkiradat ja voimaharjoittelu onnistuu päärakennuksen kuntosalilla sekä Nikula-hallin kuntosalilla. 

Yleisurheilun tukipalvelut 

Tukipalveluja ovat mm. voima-nopeustestit; hyppytestit ja askelanalyysit erivauhtisista juoksuista. Kestävyys- ja nopeuskestävyystesteistä tärkeimmät ovat maitohappomittaukset, tasotestit, mattotestit ja MART- testi. 

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Seura/joukkue
Aihe
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Olemme Suomen Urheiluliiton virallinen yhteistyökumppani ja teemme tiivistä yhteistyötä Lahden Ahkeran kanssa.


Perusleiripakettimme sisältää

  • opistotason majoitus 
  • täysihoito; aamupala, lounas ja päivällinen
  • harjoitustilat 2 x 1,5 tuntia päivä 
  • Räätälöimme Teille leirikokonaisuuden toivomuksienne mukaan. 

Lisätietoja